Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mmmmmm ufff bozeee ♡♡♡♡♡♡♡Ideja ove teme bila bi diskusija o nečemu što se zove "foot fetish", deljenje slika, iskustava i želja. Učtivost i poštovanje tuđih želja i iskustava je osnov za dobar odnos prema različitostima.
Pogledajte prilog 1085343
Muškarci ne očekuju od žena da imaju fetiš na stopala, na bilo koji način. Poneki dečki se pale na ženska stopala isto poput ženskih grudi. To je samo jedna erogena zona više kod muških koji imaju fetiš na ženska stopala. Jedino što im je važno, žene ako žele zadržati muškarca koji ima fetiš na ž. stopala, da mu ih daju u svrhu seksualnog zadovoljenja, to je jako važno. U suprotnom, ta veza teško da će dugo trajat.Meni taj fetiš sa stopalima i šakama nekako ne ide..osim šaka koje maze..a da se sisa prst na nozi ili ližu stopala je nastrano![]()
pa dobro, to je lepo da drzis do sebe.Uvek sam drzala uredno stopala (nokte i ostalo) ali odkad pratim ove postove pridajem više vaznosti i odvajam više vremena za negu i sređivanje ovih delova tela.
Sve češće nsim neku trakicu ili narukvicu oko skocnog zgloba. (nanogicu) i imam nekoliko prstenčića koje furam leti na nožnim prstima.
Nema puno dečkiju koji imaju foot fetish na ženska stopala, možda jedan od njih pet tisuća da ga ima, a žena koje ga imaju na muška stopala možda jedna na milijun. Ja sam već negdje od drugog razreda osnovne počeo imati fetish na stopala, ali taj fetish je u to vrijeme bio početak i u razvoju u mom slučaju. Kroz vrijeme se moj fetish samo proširivao, prvo od njušenja stopala negdje od drugog, pa onda i od lizanja oko petog šestog razreda, itd..., i tako se počelo sve razvijati. Onda je došao i bastinado... Pa i njušenje čarapa, lizanje njenih sandala nošenih sa djela gdje joj budu tabani (ali ne i prljavi đon)... Sad me uzbuđuje i da pojedem kožu sa ženskih stopala nakon pedikure (i to sam dosta puta napravio). Ali obavezno mi je bitno da ženska ima lijepa stopala, poput ovih iznad na slikama koje sam objavljivao, inače nije kandidat za mene, odbojna mi je koja nema lijepa stopala. Uvijek curama njušim i ližem stopala tokom spolnog odnosa. Ne volim da nosi prstenje po nožnim prstima, tetovira ih... volim prirodno da izgledaju. Ne smeta mi i ako imaju zadebljanja na stopalima ili su izpedikirana, bitno mi je da ima pravilne prste i to po veličini da idu, od palca kao najvećeg do najmanjeg. Grozno i odbojno mi je da ima drugi prst duži od palca. Ne smeta mi i ako joj malo smrde stopala nakon što je bila cijeli dan u obući, taj "miris" njenih stopala me dodatno napali. Doslovno me jako pale ženska stopala. Cura ako je fizički najatraktivnija, i svi se okreću za njom, a ako su joj prsti na stopalima ružni, npr. drugi je duži od palca, GAME OVER. Da je i manje fizički privlačna, a da ima samo lijepa stopala, odmah mi dolazi pod moj seksualni radar.stopala ne volim nikako, zo mi je najružniji deo ljudskog tela
Te nanogice još prolaze u mom foot fetishu, ali prstenje na nožnim prstima mi se ne sviđa. Ali to sam samo ja...Uvek sam drzala uredno stopala (nokte i ostalo) ali odkad pratim ove postove pridajem više vaznosti i odvajam više vremena za negu i sređivanje ovih delova tela.
Sve češće nsim neku trakicu ili narukvicu oko skocnog zgloba. (nanogicu) i imam nekoliko prstenčića koje furam leti na nožnim prstima.
pa dobro ko sta voli sve je za ljudeNema puno dečkiju koji imaju foot fetish na ženska stopala, možda jedan od njih pet tisuća da ga ima, a žena koje ga imaju na muška stopala možda jedna na milijun. Ja sam već negdje od drugog razreda osnovne počeo imati fetish na stopala, ali taj fetish je u to vrijeme bio početak i u razvoju u mom slučaju. Kroz vrijeme se moj fetish samo proširivao, prvo od njušenja stopala negdje od drugog, pa onda i od lizanja oko petog šestog razreda, itd..., i tako se počelo sve razvijati. Onda je došao i bastinado... Pa i njušenje čarapa, lizanje njenih sandala nošenih sa djela gdje joj budu tabani (ali ne i prljavi đon)... Sad me uzbuđuje i da pojedem kožu sa ženskih stopala nakon pedikure (i to sam dosta puta napravio). Ali obavezno mi je bitno da ženska ima lijepa stopala, poput ovih iznad na slikama koje sam objavljivao, inače nije kandidat za mene, odbojna mi je koja nema lijepa stopala. Uvijek curama njušim i ližem stopala tokom spolnog odnosa. Ne volim da nosi prstenje po nožnim prstima, tetovira ih... volim prirodno da izgledaju. Ne smeta mi i ako imaju zadebljanja na stopalima ili su izpedikirana, bitno mi je da ima pravilne prste i to po veličini da idu, od palca kao najvećeg do najmanjeg. Grozno i odbojno mi je da ima drugi prst duži od palca. Ne smeta mi i ako joj malo smrde stopala nakon što je bila cijeli dan u obući, taj "miris" njenih stopala me dodatno napali. Doslovno me jako pale ženska stopala. Cura ako je fizički najatraktivnija, i svi se okreću za njom, a ako su joj prsti na stopalima ružni, npr. drugi je duži od palca, GAME OVER. Da je i manje fizički privlačna, a da ima samo lijepa stopala, odmah mi dolazi pod moj seksualni radar.
Ima muškaraca dosta koji vizualno vole ženska stopala, u raznim kombinacijama vole ih vidjet u gradu ili tokom odnosa kratko prijeći preko njih, ali ništa posebno više od toga, ali onih koji vole intenzivno da imaju pravi foot fetish kao ja, ima ih jako malo. Jako malo njih vole baš njušiti ženska stopala nakon što je ženska cijeli dan bila u obući, recimo itd...pa dobro ko sta voli sve je za ljude
al ne mislim da je retko da muskarce privlace stopala, mnoge moje drugare to pali, mozda ne u rangu fetisa, ali im je sexi