Nema mi neprivlačnije kad vidim da ženska ima drugi prst veći od prvog. Da ne znam koliko je fizički privlačna, sve pada u vodu. Privlačnija mi je lošijeg izgleda ženska sa lijepim stopalima kad je palac najveći pa idu po redu, nego najveća ljepotica sa ružnim stopalima. Automatski dobiva minus kod mene. Mogu ja s njom kratko biti, ali to je sve. Jednostavno nismo kompatibilni. Volim kad su čista stopala, da nisu prljava od prašine itd., ali više volim kad su uznojna malo kad malo smrde (danfaju)... ali ne jako. Znao sam cure nekad tražiti da namjerno ne operu stopala nakon što su cijeli dan bile u cipelama, jer me to više palilo kad sam osjetio da joj malo stopala smrde, jer ako nisam to mogao namirisati, nije mi bilo tako napaljujuće. Volim i kad su njegovana, a volim i kad malo imaju zadebljanja ali nije uvjet, mogu biti i pedikirana, ali bitnije je da ima uredne nokte, ali zadebljanja može imati jer mi je to isto privlačno. Više volim kad nema nikakav lak, nego da ga ima, jer kad ima lak ne mogu joj cuclati nožne prste, pa mi samo zbog tog ne odgovara lak. Veličina 37-38 je idealno, a prolazi i 39. Sve iznad br 39 je odbojno malo. Ok je je i 36 br a i 35 br prolazi, iako 35 nije idealno jer su stopala premalena.