Stopala i Šake

Svaka cast za onoga ko je pokrenuo temu o footfetishu..nazalost forumi su nekako otisli u historiju sto se tice ovskvih tema, par njih se ugasilo sa odlicnim sadrzajem vezanih za ovaj fetish.
Inace...fan lijepih stopala, manikure, pedikure,tabana i najlonki 😄

Svaka cast za onoga ko je pokrenuo temu o footfetishu..nazalost forumi su nekako otisli u historiju sto se tice ovskvih tema, par njih se ugasilo sa odlicnim sadrzajem vezanih za ovaj fetish.
Inace...fan lijepih stopala, manikure, pedikure,tabana i najlonki 😄
Jesu, nažalost forumi i njihova kultura se gase, nije to dovoljno brz odaziv za mlađe generacije ali tu smo gde smo, takođe foot fetish kod nas nije zastupljen u toj meri još uvek ali pokušala sam da predstavim nešto novo ovoj zajednici pa sam proceni kako je prošlo. U svakom slučaju dobrodošao i hvala na odgovoru. 😊

Jesu, nažalost forumi i njihova kultura se gase, nije to dovoljno brz odaziv za mlađe generacije ali tu smo gde smo, takođe foot fetish kod nas nije zastupljen u toj meri još uvek ali pokušala sam da predstavim nešto novo ovoj zajednici pa sam proceni kako je prošlo. U svakom slučaju dobrodošao i hvala na odgovoru. 😊
Hvala na dobrodoslici 😊
Nadam se da ce se prosiriti zajednica i da ce biti dosta sadrzaja.
Kad kazes za mladje generacije mislis na sebe ili na njih 😁 ako je suditi preme nicku i ti spadas u ovu nasu mladju generaciju 😀
Btw. Ako je ovo tvoja slika na profilnoj imas jako lijepe i njezne tabane 🤩

Hvala na dobrodoslici 😊
Nadam se da ce se prosiriti zajednica i da ce biti dosta sadrzaja.
Kad kazes za mladje generacije mislis na sebe ili na njih 😁 ako je suditi preme nicku i ti spadas u ovu nasu mladju generaciju 😀
Btw. Ako je ovo tvoja slika na profilnoj imas jako lijepe i njezne tabane 🤩
Nema na čemu, uvek dobrodošli članovi, još ako su aktivni, nema lepšeg.
Oko sadržaja vidiš kako stoji situacija, retko ko izbacuje nešto, mada ima finih slika, moram priznati, što se toga tiče okej je. Kad kažem mlađi mislim na sve ispod nekih 35-40 godina. I hvala ti. 😊

IMG_20221119_191433_313.jpg

Prilozi

• IMG_20221119_191439_855.jpg
    IMG_20221119_191439_855.jpg
    49,7 KB · Pregleda: 38

Back