a jbg nismo svi isti. ima nas koji mrzimo stopala,nokte,koljena,laktove,stomak,anus,ledja,nos,usi. za tvorca ovog svijeta,ako nismo nastali slucajno i spontano,veliki minus!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lakše malo, nisu ovo erotske
Lakše malo, nisu ovo erotske
Bio sam sarkastičan.Zhika
ti kachi erotske
ja sam eto samo jednu u charapama
Slatke su ti čarapice ali bi mi bio ljepši prizor da si umjesto njih nosila najlonke.
Jesu, nažalost forumi i njihova kultura se gase, nije to dovoljno brz odaziv za mlađe generacije ali tu smo gde smo, takođe foot fetish kod nas nije zastupljen u toj meri još uvek ali pokušala sam da predstavim nešto novo ovoj zajednici pa sam proceni kako je prošlo. U svakom slučaju dobrodošao i hvala na odgovoru.Svaka cast za onoga ko je pokrenuo temu o footfetishu..nazalost forumi su nekako otisli u historiju sto se tice ovskvih tema, par njih se ugasilo sa odlicnim sadrzajem vezanih za ovaj fetish.
Inace...fan lijepih stopala, manikure, pedikure,tabana i najlonki![]()
Hvala na dobrodosliciJesu, nažalost forumi i njihova kultura se gase, nije to dovoljno brz odaziv za mlađe generacije ali tu smo gde smo, takođe foot fetish kod nas nije zastupljen u toj meri još uvek ali pokušala sam da predstavim nešto novo ovoj zajednici pa sam proceni kako je prošlo. U svakom slučaju dobrodošao i hvala na odgovoru.![]()
Nema na čemu, uvek dobrodošli članovi, još ako su aktivni, nema lepšeg.Hvala na dobrodoslici
Nadam se da ce se prosiriti zajednica i da ce biti dosta sadrzaja.
Kad kazes za mladje generacije mislis na sebe ili na njihako je suditi preme nicku i ti spadas u ovu nasu mladju generaciju
Btw. Ako je ovo tvoja slika na profilnoj imas jako lijepe i njezne tabane![]()
Evo jedan mali doprinos i od mene iz moje kolekcije.Slika od djevojke sa nasih prostora koja nema fetish, ali voli da pokaze svoja stopala i da malo udovolji nama kojim je ovo fetish Pogledajte prilog 1258246
Ne razumem tu vrstu fetisa.. ali dobro,svako ima svoju zabavu.Ideja ove teme bila bi diskusija o nečemu što se zove "foot fetish", deljenje slika, iskustava i želja. Učtivost i poštovanje tuđih želja i iskustava je osnov za dobar odnos prema različitostima.
Pogledajte prilog 1085343
Da, upravo tako, nismo svi svemu dorasli.Ne razumem tu vrstu fetisa.. ali dobro,svako ima svoju zabavu.
Slika je prelepa.Mali doprinos od mene...a mogle bi i djevojke sa foruma da nas ponekad pocaste ponekom slikom svojih lijepih stopala![]()
Prihvatamo i slike u carapicama ili jos bolje u najlonkamaSlika je prelepa.
Devojke sa foruma se stide.![]()
U cilju promocije teme na forumu, ništa više.Prihvatamo i slike u carapicama ili jos bolje u najlonkama
Naravno, fokus je na ljepoti i obliku stopalaU cilju promocije teme na forumu, ništa više.![]()
I noktiju.Naravno, fokus je na ljepoti i obliku stopala![]()