- Poruka
- 29.300
Ništa ne kapiram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma. Možda hoće da ti vide liniju života...

Ne znam.Nemam pojma. Možda hoće da ti vide liniju života...![]()
Izgleda da su stopala prioritet ?
Jel pala neka masaza
Nema na čemu.Konačno jedna prava tema da se otvori. Prosto ne verujem da do sad na bilo kom forumu nije otvarana ovakva tema a oko 90 odsto mojih drugara i poznanika uključujuci i mene ima ovaj Fetish mozda ne kao primaran ali barem sekundaran.
Evo nesto sto je meni zanimljivo. Malo masteNema na čemu.![]()
Ovako. Izgled stopala izmedju 7 i 8 od 10. Samo poziranje ti je lose nekako izgleda neiskusno. Ali stopala ko stopala su ok.

Hahaha, hvala za recenziju.Ovako. Izgled stopala izmedju 7 i 8 od 10. Samo poziranje ti je lose nekako izgleda neiskusno. Ali stopala ko stopala su ok.![]()
Hahaha... Nista čisto malo da se oživi temaHahaha, hvala za recenziju.![]()
Teško bila je mrtva kad sam je napravila, nema kod nas ovog fetiša.Hahaha... Nista čisto malo da se oživi tema![]()
Ima nego se ljudi stideTeško bila je mrtva kad sam je napravila, nema kod nas ovog fetiša.![]()
Ma kakvi, odlepljujem na šake....nežni i vitki prsti, nalakirani diskretno pušteni nokti....nežnost baI ja volim.
Ali ne stopala - već kada ima dobru nogu, u celini.
Kada gazi - punokrvno, sa ponosom; a sve još, pride, ljulja u ritmu...
Ne volim x i y...
A šake... Možda se žene više lože na to:
Zgrabi me, muškarčino?
Naravno i noga u celini, samo da je vretenoasto.Ja nisam teta, ali - možda neka uzvrati slikom noge, u mrežastim ćarapicama?Ma kakvi, odlepljujem na šake....nežni i vitki prsti, nalakirani diskretno pušteni nokti....nežnost baNaravno i noga u celini, samo da je vretenoasto.
To je intelektualni fetiš. Retko ko baš samo to hoće, ali uglavnom ženska stopala lepo izgledaju, pogotovo na štiklama.Teško bila je mrtva kad sam je napravila, nema kod nas ovog fetiša.![]()

Evo vidiš da se ljudi javljaju.Teško bila je mrtva kad sam je napravila, nema kod nas ovog fetiša.![]()