Ana_1998
Zainteresovan član
- Poruka
- 346
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spusti se malo ….nije se dobro previse uzdizati .Meni jedan rob predlagao da mi ljubi stopala i pustio sliku kako kleči na pločice i ponizno gleda u pod. I ja BLOK.
I'm a lion baby I don't treat people like that
Jedino što me uvek kopkalo jeste kad bih mu ja izrazito naredila da mi uplati pare na račun da li bi uplatio
A sto me svrbe prsti.

Znam ja toA sto me svrbe prsti.![]()
Kako ti to vidiš iz tvog ugla?Voleo bih da mi neko iz "prve ruke" opiše taj fetiš sa stopalima? Kako to izgleda iz tog ugla?
Privlacna su na oko i kod razlicitih ljudi izaziva razlicite zelje.Voleo bih da mi neko iz "prve ruke" opiše taj fetiš sa stopalima? Kako to izgleda iz tog ugla?

Čarapice nisu moj fazon ali svakako dobrodošao na temu, ne izuvaj se. ?Pogledajte prilog 1136199
Odlična tema. Obožavam lepa ženska stopala. Još kad su umotana u sexy čarapice...![]()
Tickle, tickle, tickle

Upravo tako. ?Stvari bi mogle za početak da se svedu samo na to da je prosto nekim osobama prijatno da vide lepa stopala, van bilo kakvog seksualnog konteksta. U seksualnom kontekstu stvar se povezuje sa celokupnom ličnošću. Recimo, neko koga kateogrije poput BDSM-a ne privlače, foot fetish te osobe se takođe neće manifestovati odlikama koje bi bile u skladu sa BDSM-om.
Hehehe ?Tickle, tickle, tickle![]()
Lepa su, postavi još nešto. ?