Stopala i Šake

Sanja-Vucic-1.png

Volim videti i lepo žensko stopalo i šaku, ali generalno ih ima vrlo malo lepih. Čak neke najlepše žene kače slike(njima su verovatno lepa, ali meni nisu) na kojima se ispod prelepog tela kriju izrazito ružna stopala, velika tj. široka ko balvani

Volim videti i lepo žensko stopalo i šaku, ali generalno ih ima vrlo malo lepih. Čak neke najlepše žene kače slike(njima su verovatno lepa, ali meni nisu) na kojima se ispod prelepog tela kriju izrazito ružna stopala, velika tj. široka ko balvani
Kao što sam pomenula ovde više puta, sve je stvar ukusa ali u pravu si, jako malo lepih ima, iako o svojim ne bih nepristrasno sudila, tako da bilo bi dobro da postaviš neki primer lepog stopala. 😊

auh ala si postala divlja, pre to nije moglo da se desi, menjaju ljudi navike...
Dve tetke koje nisu upućene u te fetise
I dok smo sedele i pričale ona upoznala tog tipa sto se pali na stopala

Ja naivna kazujem šta fali svaku veće ti masira noge

Ona dodaje da je samo to jesi ti vidjela šta se to radi

I ukucam to u telefon i prodje me volja za životom

Fuj

Dve tetke koje nisu upućene u te fetise
I dok smo sedele i pričale ona upoznala tog tipa sto se pali na stopala

Ja naivna kazujem šta fali svaku veće ti masira noge

Ona dodaje da je samo to jesi ti vidjela šta se to radi

I ukucam to u telefon i prodje me volja za životom

Fuj
samo da znas da se sve pocinje tako iz znatizelje, posle nedelju dve ces nekome pricati o tome pa ces ukucati da pokazes, a onda ces naredni put potajno gledati sablaznjeno sama, posle pocnes to dasanjas, e onda next level-i da praktikujes:lol:

Back