Rezultati ankete su monstruozni.
Treba abortirati tj. likvidirati sve koje su za abortus sve dok taj procenat ne bude =protiv 100 posto.

Ja pre mislim da treba o'laditi usijane glave, prihvatiti realnost i shvatiti da ne misle svi onako kako jedan pojedinac misli i želi da svi misle.
To je realnost, pa mož' na zdravo mesto da pukneš - onaj što viče da je abortus kul neće radi toga promeniti mišljenje.
Iskreno, mene više brinu takvi kao što si ti, takvi koji bi "abortirali" rodjene, odrasle, svesne i one sa pravom izbora - da bi dobili 100%-nu većinu za svoju ideju. Suviše mi miriše na Čaušeskua, Staljina, Pol Pota... i mnoge druge što pobiše milione u mirnodopskim uslovima...

Ok, pa mislim, ne branim ti ja da budeš psihopata, postupak u policiji si sam opisao, pa molim lepo.
dgovaram,a samim tim i snosim posledice za greske,propuste,glupost,brzopletos i ostalo u SVOM zivotu!Tako i drugi imaju to pravo i obavezu!Nije na meni da sudim i izricem kaznu nikome zivom,samo sebi!To da li nekoj zeni ne smeta da ide 5 puta godisnje na abortus,njena stvar,nije ni moja ni tvoja niti bilo cija,vec iskljucivo njena!