rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Na ovo po hrišćanskim merilima nemaš prava.Pogresno si me razumela,ne bih pobio sve ljude koji misle drugacije od mene vec one koje su za abortus.
Gljedajući ljudski, imao bi možda nekakva prava da si ti sam učinio sve što je u tvojoj moći da do abortusa ne dođe. Ako si dotičnoj ženi ponudio rešenje, a ona ga odbila i odlučila se n abortus, onda stičeš pravo da loše govoriš o njoj, ali ne i da pozivaš na njeno ubistvo.
Ko za sebe može da tvrdi da je totalno u pravu?Vidish,dva razlicita stava su jedno,a kada sam ja ili ti totalno u pravu,sa ne jednim vec milion dokaza iz milion uglova a druga strana osim bezobraznog kurobecanja nista drugo ne nudi koje je resenje?
Pa nasilno reshenje je jedino resenje,a ako znamo da se radi o ubistvu za njih ubistvo i ne bi bila tako teska kazna.
Znaš, jedno je kada kažeš: "Ako budem u toj i toj situaciji reagovaću tako i tako." i "Bio sam u toj situaciji i reagovao sam ovako.".
Sit gladnom ne veruje.
Abortus najveći kapital za žene??? Joj, bre!-A i prakticna je,jer ce abortus uvek biti podrzavan zato sto u svakom datm trenutku odgovara preko 50 procenata ljudi,jer ce isti skoro sve zene uvek braniti,zasto bi uopstalom one izgubile kapital zvani abortus?
Abortus je najveci kapital za zene to se mora imati u vidu,i najvredniji proizvod na zivotnoj pijaci koji imaju.