E, pa baš ovakav stav sam kritikovala juče. Jel ovo fazon - 'rani sina, pak šalji na vojsku, Srbija se umirit' ne može?

Aman, čoveče, kakve Srbija ima veze sa porodicom, kakve direktne veze??? Pa, hajde, da kažemo svoj deci bez roditeljskog staranja, ili onoj oduzetoj od roditelja, ili ostavjenoj, ili zlostavljanoj od strane roditelja, da im je Srbija majka, a Zapadni Balkan otac i da su najnaprednija, čak lideri u regionu!

****.te, pričate stvari o kojima nemate pojma! Socijalna služba, jel? Usvajanje, kur.ac, pal.ac

Dodje mi da vrištim, samo ako ima neko da me čuje i razume šta pričam - ja sam usvojeno dete. Imala sam dobre roditelje, imam ih i dan danas, hvala Bogu, i brata i bratance i sada svog muža i dete, i čekam drugo dete, evo mi stomak do zube... i nemoj meni neko da priča da bi više voleo da se rodi kao neželjen, nego da ga majka aboritira! Nemojte meni uvaljivati taj rog za sveću, ako za Boga znate. Jel znate šta radi pubertet deci poput mene, ma kako dobru porodica imala? Nemate pojma! Jel znate šta druga deca rade deci poput mene, kada saznaju, a sazna se to i pukne kao bomba medju decom, malim zloćama??? Nemate pojma, naravno.
Ja sam protiv, eeeeej, protiv abortusa, ali sam i protiv toga da se deca radjaju da bi se rodila, da se radjaju jer su se desila, pa da se potucaju od nemila do nedraga, da slušaju ceo život da su niža rasa, da su kopilad i slično. Da si šta valjao, majka te nebi ostavila - jel znate vi kako to zvuči???
Socijalni rad, a? E, imala sam dve i po godine dete na staranju, odatle dodeljeno i opet vas molim - nemojte mi prodavati maglu! Centar za socijalni rad je grupacija kokošaka, koje mrze i sebe i sve oko sebe, muškarce, ma muške bebe mrze, samo jer imaju visuljak medju nogama, a pogotovo mrze tu decu sa kojom moraju da rade!!! Ne rade one za dobro te dece, već rade za platu!!! Jedno dete zlostavljano kod hranitelja, uuuuh, eto posla, eto papirologije - treba ga prebaciti kod drugih hranitelja. A znate šta - ta kokoška iz centra za soc. rad. tom zlostavljanom detetu oči ne vidi, i ne zanima je. Ebe se njoj, on je njoj samo dodatni posao...

Živa istina, ko verovao, ko ne. Dobro, nisu sve iste, ali... masa zakopa one mlade entuzijaste....

Sreća, pa je moje dete vraćeno svojim biološkim roditeljima, sreća, sreća... i dobro mu je, u kontaktu smo i ostaćemo zauvek...
Informišite se, pa onda radjajte decu iz kres-kombinacija u ime majčice Srbije ( koju volim, nego šta, ona je moja zemlja! ), i dajte na usvajanje... ali, za Boga miloga, barem saznajte o čemu pričate, a ne pravite se aviokonstruktori, dok vam ni oni aviončići od papire ne lete!!!
Što se tiče klipa silent scream - razmišljala sam o tome. E, i to je jedna svojevrsna manipulacija, nego šta! Jeste, ono je snimak abortusa i beba reaguje kako reaguje, ali - taj abortus je radjen naživo, bez anestezije! Pa su i žena ( ne, neću reći majka, nije majka!!! ) i beba svesne. Danas, čak i u našoj Višegradskoj, a kamoli negde gde su uslovi iole bolji, ženu uspavaju, pa je i beba uspavana, sedirana, preko krvi, pa nije svesna šta joj se dogadja i ne oseća bol. Mala uteha, a opet je uteha...
Ne, ne i ne abortus, ali ne, ne, ne, ne, ne, ne i milion puta ne - nepromišljeno radjanje!!!!!