- Poruka
- 8.435
Jesi li siguran da je trebalo baš ovako da napišeš? Ja nikome ništa ne branim. Niti bilo koga prisiljavam na bilo šta. Ja sam - protiv abortusa!!!! Ali imam dovoljno iskustva sa nekom drugom stranom priče, da bih mogla da tvrdim i da se zagriženo zalažem da se abortus zabrani.
Ja samo pokušavam da vam ispričam tu drugu stranu priče, da pokažem drugu stranu medalje. Samo to. Jer ljudi kao što je Vlajko, ma kako divni i dobri bili, a čitajući njegove postove cenim da je dobra čovek koji brani život kao najveću vrednost!, jednostavno imaju pogrešne predstave o svetu. Pričaju stvari o kojima ne znaju ni osnovno, a ne dovoljno. Kapiraš? Kune se u porodicu i kune se u to da je porodica stub države, a šta zapravo država radi toj porodici??? Porodica se sistematski uništava, državi kojom se upravlja pomoću daljinskog upravljača, iz vajne Evrope i Sveta, ne treba jaka porodica... i tako dalje...
Ne branim ja ništa, samo vas upoznajem sa stanjem stvari kakvo jeste. Može pravnik da vam ispriča kako rade naše soc. službe, možete videti i neposredno, samo ako se zainteresujete. Možete otići u Zvečansku, ili bilo koji dom, i videti kako ta deca žive...Ali to kako se osećaju - ne možete znati, jednostavno ne možete. Zato ne govorite u njihovo ime, jer ne znate da kažete pravu stvar, jer ne znate kako im je!
Eto, na tu stranu je išla moja priča.
Ja nikada ne bih abortirala. Pa mene kritikuju što nisam uradila genetske testove, ni u prvoj trudnoći, ni sad. Šta ćeš ako se ispostavi da ima Daunov sindrom? Ama, šta ću - pa da ga volim, negujem, čuvam kao i zdravo. I da mi bude zenica oka kao i zdravo! Bog mi ga nije uzeo, neću mu ni ja uzeti život, pa neka ga i rodim bolesno, pupupu daleko bilo, ne daj Bože nikada nikome!!!
Ali samo dozvoljavam i drugi stav. Druga majka ne želi da rodi bolesno, kaže - radi njega, da se ne muči. Ok, ne želi, ne mora! Neka mlada devojčica neće postupiti kao moja biološka majka, nego će abortirati. I to se mora, mora i mora razumeti!!! I to se ne sme zabraniti!!!
A vi razmislite ko ovde više poštuje život i prava živih ljudi, uključujući i taj fetus! Samo budite realni, pa realno razmislite - kome preko usta tako lako prelaze zabrane? Meni ni jedna!
Пази,
То што ти ниси имала среће да се родиш као жељено, а пре свега вољено дете, не даје ти за право да се залажеш за нешто што би довело до тога да неко друго нежељено дете, не буде и вољено.
А за болдовано, шта да ти кажем... Браво! Видиш како се разумемо!
Ali to kako se osećaju - ne možete znati, jednostavno ne možete. Zato ne govorite u njihovo ime, jer ne znate da kažete pravu stvar, jer ne znate kako im je! 
Industrija i pare... vrti se i okreće, pa šta mi pričali... na žalost. 
Uuuuu, breee, a koliko su rodjene pobili, i svoje i tudje?