Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Или органима...
Ili socijalna sluzba koja te prosledi paru bez dece koji te usvoji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Или органима...

A dali ce ta zenska osoba posle abortusa moci ponovo da rodi zdravu bebu ili ce biti komplikacija?
7 milijardi ljudi na planeti od ovog meseca, ne treba zabraniti abortus nego ga uvesti ko obavezan![]()
u redu. ajde onda tebe ovako glupavog da ne vesamo nego te ubijemo eutanazijom...bi li ti bilo lakse?![]()
7 milijardi ljudi na planeti od ovog meseca, ne treba zabraniti abortus nego ga uvesti ko obavezan![]()
mislis da si smesan?

Haha, mislio sam da si mudrija od onog lika sa pričom o atomima i mozgu, al sam se grdno zajebo, vidim...![]()
Ili socijalna sluzba koja te prosledi paru bez dece koji te usvoji...
slusaj 'vako: ako majka pusi, pije, pogresno se hrani, djipa po zadimljenim diskotekama, itd...naravno da ce fetus da se pobuni...
Organizovace strajk?![]()
Да ево празни нам домови, чекају у реду да усвајају...
Не будите смешни...
Да ево празни нам домови, чекају у реду да усвајају...
Не будите смешни...
I'll be here all week
Ja vec godinama pricam da treba uvesti dozvolu za radjanje, ne treba nama vise dece vec trebaju dozvole za radjanje, roditellji nemaju pojma o vaspitavanju dece, narocito ovi sto imaju po 15 - 17 godina.

Постоји и андрагогија али то је нека друга тема. Ја се школујем за то, за андрагога.Није питање кави се роде него каквим их ми начинимо.
Мало њих је као Тесла одређен својим рођењем.
Достојевски је говорио:
ПАРАФРАЗИРАМ
дете је као глина док је мало обликујеш га коко желиш, али када порасте то је што је и нема мењања.
И то је истина.
Није само питање родити, него у каквим ће условима да расту, од тога зависи какви ће као људи бити.
А каква ћее бити деца родитеља која то дете не желе?
Зашто су уопште приступили сексуалном чину?Зато што је пукао презерватив.
Да ово је већ тема за расправу.зато што је неко силовао
Али знала је да рашири ноге јел?, зато што је имала 14 година и није баш била свесна шта и како...
Не.Још нешто'?
Znam da je zabranio abortuse, ali u vreme kada je Rumunija vec imala zdrav natalitet i sa dozvolom vrsenja abortusa, plus, u ekonomskoj situaciji realno neuporedivo goroj nego sto je nasa danas.
Medjutim, mi smo drzava u kojoj svake godine nestane 35 000 stanovnika, a nestajace i po 50 000 kad krenu masovnije da umiru bejbi bumeri (ljudi rodjeni 1945-1960). Zasad ne osecamo efekte jer nemamo privredu, pa je i u ovako katastrofalnoj demografskoj situaciji prisutna nezaposlenost, ali negde oko 2020. ce nas stici situacija de ce biti vise penzionera od radnika, pa cemo krenuti da uvozimo radnu snagu iz Avganistana, prvo da radi one slabije placene poslove koje gospoda Srbi nece, a onda, malo po malo...
Takodje, sterilitet je uzasno veliki i gomila parova ceka da usvoji dete, ali dece nema.
Pa cekaju u redu da usvoje. Domovi odaju utisak "punoce" jer ih na nivou drzave ima malo. Gomila ljudi je sterilna, pa pokusa da usvoji, pa kad vidi koja je peripetija onda odustane.
Kako se atomi to razvijaju?!
imas li ti pojma koliko ljudi u srbiji ceka na usvajanje?
a jel su tvoji roditelji dobili tu dozvolu ili si se izvuk'o na "kvarno"?![]()

mislis da si smesan?
Halo, izgleda da si ti zapeo u oktobarskoj revolucijiа држава има обевезу да пружи тој особи све услове за нормално подизање детета.
Pa da bi znao što neko pristupa seksualnom činu, moraš prvo da jebešh nešto, samo će ti se kasti, što bi rekle babe.Зашто су уопште приступили сексуалном чину?

Što nebi znala, pre će pijani i napaljeni da rašire noge, nego da razmišljaju o kondomima...Али знала је да рашири ноге јел?
Имате ли Ви појма колико се абортуса изврши у току године?
Да ли има довољно људи за толику децу питам ја Вас,
уосталом, да ли мислите да свима који желе да усвоје треба то одмах дозволити?
А шта са децом коју нико неће
Са болесном децом, ромском...
U pravu si,tek cemo da osetimo nedostatak stanovnistav za koju godinu,ali sta da se radi,izgleda da je Srbima vreme da nestanu sa demografske karte sveta kao i dobrim delom naroda koji zive u Evropi i sev.Americi.Abortus je tesko zabraniti jer ce se to onda obavljati nelegalno,sterilitet se tesko i dugotrajno leci mada sa vrlo slabim uspehom,a i najvise su krive mlade generacije koje nece da imaju decu,a i to tesko moze da se resi.
Medjutim ovo da nema dece za usvajanje nije tacno.Dece ima ,ima i zainteresovanih parova bez dece,ali svemuguca birokratija dovodi do toga da je to vrlo tesko izvodljivo.Jedan moja rodjaka se godinama lecila od steriliteta,pokusavala vantelesnu oplodnju i na kraju resila da usavoji dete...Pa to usvajanje je trajalo godinama iako je ona i situirana,i obrazovana i jedna sasvim normalana osoba.Tek preko nekih veza i veica je uspela da usvoji dete a sada razmislja da pokusa da usvoji jos jedno,mada ne verujem da ce zbog vec pomenute birokratije to da i ostvari.
kao da ja ne znam sta se radi u srbiji...daju decu parovima sa zapada, a oni ne gledaju na to da li su deca romska,. pa nemci, svajcarci i ostali idu i u ganu i zimbabve po dete...
Постоји и андрагогија али то је нека друга тема. Ја се школујем за то, за андрагога.![]()
Зато треба увести закон, уколико је особа затруднела одма добија законске намете да роди и подиже дете, а држава има обевезу да пружи тој особи све услове за нормално подизање детета.
Зашто су уопште приступили сексуалном чину?
Да ово је већ тема за расправу.
Али знала је да рашири ноге јел?
Не.