СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam fizicar.

Uglavnom,sve sto se razvija je zivo bice,ne secam se bese dal oni formiraju elektrone ili ovi njih,i sta posle sledi uglavnom nadoradjivanje tih cestica je takodje proces zive materije.

Sve zive materije imaju osobine koje ima covek,samo odredjeno puta manje izrazenije.

Cak,nemaju samo zivot,nego inteligenciju i volju.

Brate, očigledno je da nisi fizičar i iskreno ti savetujem da se više ne oglašavaš na ovu temu, postaje groteskno... :D

Pazi, da je logike u svetu svaki buduci roditelj bi morao da prodje obuku pre toga.

Za voznju ti treba dozvola a da bi je dobio prolazis obuku, za oruzje isto moras dobiti dozvolu i imati obuku, za gradnju ti treba dozvola i moras imati plan, jedino ti za bebu ne treba ni plan ni dozvola vec samo 5 min slobodnog vremena :lol:

Meni doduše treba malo više, ali to je to :mrgreen:

7 milijardi ljudi na planeti od ovog meseca, ne treba zabraniti abortus nego ga uvesti ko obavezan :lol:

Слажем се. Само тих 7 милијарди није добро распоређено. Неки изумиру док други имају благо речено ненормалан наталитет. Направе 10-оро деце, од тога двоје умру као бебе, њих 5 на једну здравствену књижицу...претпостављаш на кога мислим.
Не знам, мислим да је боље одгајити двоје али што се каже како бог заповеда, да их школујеш и оспособиш за живот него да направиш 7 а радиш за 20,30,50.000 динара.

Слажем се. Само тих 7 милијарди није добро распоређено. Неки изумиру док други имају благо речено ненормалан наталитет. Направе 10-оро деце, од тога двоје умру као бебе, њих 5 на једну здравствену књижицу...претпостављаш на кога мислим.
Не знам, мислим да је боље одгајити двоје али што се каже како бог заповеда, да их школујеш и оспособиш за живот него да направиш 7 а радиш за 20,30,50.000 динара.

Naravno.

Ili da se pojavis na televiziji sa 15 klinaca i kukas kako nemas cime da ih hranis.

Ajde? Nemas cime da nahranis 15 dece?

Zapanjen sam.

Brate, očigledno je da nisi fizičar i iskreno ti savetujem da se više ne oglašavaš na ovu temu, postaje groteskno... :D

Zaista postaje groteskno koliko pokusavam da ti objasnim da je sve zivo na planeti postalo od zivog,to je toliko prosta stvar da bi u svrhu buduce komunikacije morao da ti mashem rukama,a jedino sta je ociglednije od toga da ja nisam fizicar je da ti nemash dovoljan IQ za vojsku pa ni za osnovnu jer bi ovo sto ti pricam i dete shvatilo.

Neverovatno koliko si ogranicen.

Poslednja izmena:
Halo, izgleda da si ti zapeo u oktobarskoj revoluciji :D
Ја сам за нову.
Pa da bi znao što neko pristupa seksualnom činu, moraš prvo da ***** nešto, samo će ti se kasti, što bi rekle babe. :lol:
Мени се каз'ло, што би рекле старе бабе. А то што они неће да одговорају за своје поступке је овде тема.
Što nebi znala, pre će pijani i napaljeni da rašire noge, nego da razmišljaju o kondomima...
Нисмо животиње него људи.
'
''Знала је да рашири ноге'' не приличи студенту ни једног факултета а поготову не Филозофког.
Ја нисам са филозофског.

Ovo je tacno. Zapravo, dok je vecini ljudi bio prioritet da ima dvoje dece (neko moze da "priusti" troje, neko jedno, neko cetvoro, neko nijedno, ali prosek bude 2), prirodni prirastaj nam je bio bas kako treba, dakle blagi plus.

Medjutim, ta ideja o ocu, majci, sinu i cerki polako postaje ideja o roditeljima i jednom, a kod nekih i nijednom detetu.

Poslednja izmena:
Ја сам за нову.

Мени се каз'ло, што би рекле старе бабе. А то што они неће да одговорају за своје поступке је овде тема.

Ја нисам са филозофског.

Нисам ни мислио да јесте рекли сте да студирате андрагогију,
па сам претпоставио да сте у Београду, на филозофском факултету.
Свеједно не приличи никоме да говори онакве ствари.

Нисам ни мислио да јесте рекли сте да студирате андрагогију,
па сам претпоставио да сте у Београду, на филозофском факултету.
Свеједно не приличи никоме да говори онакве ствари.

"Širi noge". Ne priliči, ali neki zaslužuju baš takav rečnik. Ne Vi naravno.

Zaista postaje groteskno koliko pokusavam da ti objasnim da je sve zivo na planeti postalo od zivog,to je toliko prosta stvar da bi u svrhu buduce komunikacije morao da ti mashem rukama,a jedino sta je ociglednije od toga da ja nisam fizicar je da ti nemash dovoljan IQ za vojsku pa ni za osnovnu jer bi ovo sto ti pricam i dete shvatilo.

Neverovatno koliko si ogranicen.

Ma poenta je da su atomi živi, i da imaju mozak
:mrgreen:

to se radi ispod tezge, uz veliku nadoknadu, veruj mi...;)

te ljude neces videti u redu...

Које странце и то знам, као што сам случајно упућен, да је краћа процедура ако странци усвајају него ако домаћи држављани усвајају...
Али ја не видим поенту у логици родити по сваку цену,
и та деца имају ваљда право да сазнају ко су шта су одакле су, па онда креће низ питања, зашто сам усвојен, па проблем родитеља који су дали дете на усвајање, није то лако...
То су тешке ствари подједнако као и сам абортус.
Зато Вам и кажем нисам ни за ни против, нека свако чини шта мисли да треба и нека носи своје бреме,
али ми је драго да живим у земљи која даје више могућности.
Као и за еутаназију и њу би легализовао из истих разлога...

Ја сам за нову./ Ја нисам са филозофског.
Čudo, tamo na filozofskom su ionako sve komunjare :D

Ja sam dao odgovor na tvoje: "A što se uopšte upuštaaju u seksualan čin"...

Ljudi su životinje, da gorih nema :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back