I_am_what_I_am
Aktivan član
- Poruka
- 1.869
А јел то људски живот или није?
Људски живот је највећа светиња, а то није клерикална идеја него хуманистичка !![]()
Ljud ili'ti čovek je tek onda kad izađe iz materice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А јел то људски живот или није?
Људски живот је највећа светиња, а то није клерикална идеја него хуманистичка !![]()
Pa to je prirodna regulacija, neće fetus da se "pobudni" , zato što je svestan šta radi majka. I auto će da prestane da radi, ako se loše "ophodiš" prema njemu, pa ne znači da je živo biće...
Не знам шта да мислим на ову тему. ако се забране, радиће се илегално што је још гора варијанта. Нађох нешто у вези тога да ли осећа бол...
Дал је тако, појма немам.
Ajde...Ljud ili'ti čovek je tek onda kad izađe iz materice...
Vidim ja da je teško voditi normalnu diskusiju sa vam neoliberalima.![]()
@ Baron Vrangel
Mi smo mala zemlja, urbanizovana, lako je kontrolisati takve stvari. Nakon zestokog kaznjavanja prvih nekoliko lekara ili nadrilekara koji bi prekrsili eventualnu zabranu, ostali bi se povukli. Cak i ako bi se neki provukli, to bi opet bilo znatno manje abortusa nego danas.
DakleN, da citiram NAUČNIKE:
"U tom stadijumu razvoja nervni završeci fetusa nisu dovoljno formirani da bi omogućili osećaj bola, ističu autori istraživanja.
Oni navode da postoje sve očigledniji dokazi da se čak i posle 24 nedelje starosti fetus nalazi u nekoj vrsti nesvesnog stanja ili produženog sna."
Hvala...
"U tom stadijumu razvoja nervni završeci fetusa nisu dovoljno formirani da bi omogućili osećaj bola, ističu autori istraživanja.
Oni navode da postoje sve očigledniji dokazi da se čak i posle 24 nedelje starosti fetus nalazi u nekoj vrsti nesvesnog stanja ili produženog sna."
Hvala...
Ma zajjebi politiku i dobro pročitaj šta je čovek napisao, pa mi objasni, ako možeš.![]()
Sto?Sta mozes da osporis iz mog teksta osim poneke slovne greske?
Još u 4. se formiraju srce i mozak.ovo za bol nije tacno...to ce ti reci svaki ginekolog ako ga onako prijateljski priupitas...
cim se u sestoj nedelji formira srce i mozak logicno je da oseca bol...
Hvala...
ovo za bol nije tacno...to ce ti reci svaki ginekolog ako ga onako prijateljski priupitas...
cim se u sestoj nedelji formira srce i mozak logicno je da oseca bol...
Atom ima mozak![]()
A može li auto da postane čovek?![]()
Da sumiram tvoju elaboraciju:
"Atomi su živa bića"
i ono "Atomi imaju mozak"
AKo bi mogao da mi demistifikuješ?![]()
Još u 4. se formiraju srce i mozak.
Seoski ginekolog vs. britanski naučnik
Ne, pa? Ne sporim ja šta fetus može da postane, već ono šta JESTE...![]()
Da sumiram tvoju elaboraciju:
"Atomi su živa bića"
i ono "Atomi imaju mozak"
AKo bi mogao da mi demistifikuješ?![]()
Ne, pa? Ne sporim ja šta fetus može da postane, već ono šta JESTE...![]()
Prelistaj istoriju Rumunije za vreme Chauseskua i kako se njegova zabrana zavrsila...
znas li ti da se bebe cak 6 nedelja POSLE rodjenja nalaze u nekoj vrsti nesvesno stanja jer jos misle da su u stomaku...
po toj logici one ni tada ne osecaju bol...
a ovo za 24 nedelje je smesno...
Opa još jedan Tomas Robert Maltus.Добро ајмо овако.
Забранили смо абортус.
У овој беди сви почну да се порађају, немају жене-девојке, девојчице друге опције и морају да роде.
Шта држава има од тога:1. Више деце у домовима;
2. Већу стопу чедоморства
3.Повећан број сиромашних, ко ће бре да храни толику децу,
4.Повећан број несрећних жена, какве ће то мајке бити
и на крају крајева шта је бре за нас тај живот, па је л' то само физичка егзистенција или иам нечег вишег у томе што зовемо животом...