Gost
ko misli da je stoorbak pozer ,luzer ,smor ,debil nek stavi ovog smajlija  

a ko ne misli tako neka stavi ovog 8)

a ko ne misli tako neka stavi ovog 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

JaH_G|rL:Daj bwe...sta ste zapeli za Stoorbak-a,ok je lik... i sta sada?!A vi sto ste toliko opsednuti njim...to je vasa stvar..ne znam samo kakve ovo veze ima sa muzikom..?! :? I postoje vec dve ovakve teme...!
 a onaj ko ima suprotno misljenje ovaj  :x
   a onaj ko ima suprotno misljenje ovaj  :x 
Corey:ajmo sad ovako:ko misli da je debil onaj ko je otvorio ovaj topic neka stavi ovog smeskaa onaj ko ima suprotno misljenje ovaj :x
quote]
Ma, covek ima manjak testosterona sto ga cini nervoznim! Al' da ne bude da unosim bes i nemir u forum...
Corey:ajmo sad ovako:ko misli da je debil onaj ko je otvorio ovaj topic neka stavi ovog smeskaa onaj ko ima suprotno misljenje ovaj :x
Sh*t you call a heart...
ma sisaj ga ti),,,pozeru....
DeepPurple:JaH_G|rL:Daj bwe...sta ste zapeli za Stoorbak-a,ok je lik... i sta sada?!A vi sto ste toliko opsednuti njim...to je vasa stvar..ne znam samo kakve ovo veze ima sa muzikom..?! :? I postoje vec dve ovakve teme...!
Ma stoorbak bar ima neke argumente, nekad lose nekad ne, ima jasno definisan ukus u muzici, uglavnom jako dobar, nazvao je neke ljude pozerima sa punim pravom...Cenim njegovo misljenje jer i ume da ga sroci, za razliku od izvesnih morona koji ovaj forum pretvaraju u zestoko s*anje i sasvim 28. stvar od one koja treba da bude.
 )....samo ne znam ko je dao njemu pravo da nekog naziva pozerom
)....samo ne znam ko je dao njemu pravo da nekog naziva pozerom )...no verovatno on zna ko je pozer kad je i on jedan
)...no verovatno on zna ko je pozer kad je i on jedan P,zajedno sa svima vama
P,zajedno sa svima vama

Lakse malo,vas dvojca! :xCorey:a koga se malopre nazvao pozerom pi*ka ti materina pederc*no pozerska.

JaH_G|rL:Tema je malo izmakla kontroli...krenulo je prozivanje i utrkivanje..ko je stoorbak-ova devojka...zakljucavam...!
Ko ima nesto da zameri nek posalje na mail
tnx
 )))
)))
 )
) )
)
Anonymous:oladim ti kevu)
storbak svi te vole osim mene kao sto vidis....
 ...mrzi me jos jednom da se potpisujem
...mrzi me jos jednom da se potpisujem )
) 

Anonymous:potpisao sam ti se na mami...mrzi me jos jednom da se potpisujem
)

Psiho:Anonymous:potpisao sam ti se na mami...mrzi me jos jednom da se potpisujem
)

Rekla mi je da si mali... u stvari, nija ga ni osetila ni videla... Steta sto ima ovakvih kesa i pic*ka bez kur*a ovde

Anonymous:Psiho:Anonymous:potpisao sam ti se na mami...mrzi me jos jednom da se potpisujem
)

Rekla mi je da si mali... u stvari, nija ga ni osetila ni videla... Steta sto ima ovakvih kesa i pic*ka bez kur*a ovde

sta si ti sad sa ovim hteo da kazes?