Gost
ko misli da je stoorbak pozer ,luzer ,smor ,debil nek stavi ovog smajlija
a ko ne misli tako neka stavi ovog 8)

a ko ne misli tako neka stavi ovog 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JaH_G|rL:Daj bwe...sta ste zapeli za Stoorbak-a,ok je lik... i sta sada?!A vi sto ste toliko opsednuti njim...to je vasa stvar..ne znam samo kakve ovo veze ima sa muzikom..?! :? I postoje vec dve ovakve teme...!
Corey:ajmo sad ovako:ko misli da je debil onaj ko je otvorio ovaj topic neka stavi ovog smeskaa onaj ko ima suprotno misljenje ovaj :x
quote]
Ma, covek ima manjak testosterona sto ga cini nervoznim! Al' da ne bude da unosim bes i nemir u forum...
Corey:ajmo sad ovako:ko misli da je debil onaj ko je otvorio ovaj topic neka stavi ovog smeskaa onaj ko ima suprotno misljenje ovaj :x
Sh*t you call a heart...
ma sisaj ga ti),,,pozeru....
DeepPurple:JaH_G|rL:Daj bwe...sta ste zapeli za Stoorbak-a,ok je lik... i sta sada?!A vi sto ste toliko opsednuti njim...to je vasa stvar..ne znam samo kakve ovo veze ima sa muzikom..?! :? I postoje vec dve ovakve teme...!
Ma stoorbak bar ima neke argumente, nekad lose nekad ne, ima jasno definisan ukus u muzici, uglavnom jako dobar, nazvao je neke ljude pozerima sa punim pravom...Cenim njegovo misljenje jer i ume da ga sroci, za razliku od izvesnih morona koji ovaj forum pretvaraju u zestoko s*anje i sasvim 28. stvar od one koja treba da bude.
Lakse malo,vas dvojca! :xCorey:a koga se malopre nazvao pozerom pi*ka ti materina pederc*no pozerska.
![]()
JaH_G|rL:Tema je malo izmakla kontroli...krenulo je prozivanje i utrkivanje..ko je stoorbak-ova devojka...zakljucavam...!
Ko ima nesto da zameri nek posalje na mail
tnx![]()
Anonymous:oladim ti kevu)
storbak svi te vole osim mene kao sto vidis....![]()
Anonymous:potpisao sam ti se na mami...mrzi me jos jednom da se potpisujem
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Psiho:Anonymous:potpisao sam ti se na mami...mrzi me jos jednom da se potpisujem
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rekla mi je da si mali... u stvari, nija ga ni osetila ni videla... Steta sto ima ovakvih kesa i pic*ka bez kur*a ovde![]()
![]()
![]()
Anonymous:Psiho:Anonymous:potpisao sam ti se na mami...mrzi me jos jednom da se potpisujem
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rekla mi je da si mali... u stvari, nija ga ni osetila ni videla... Steta sto ima ovakvih kesa i pic*ka bez kur*a ovde![]()
![]()
![]()
![]()
sta si ti sad sa ovim hteo da kazes?![]()