Gost
hehe... mozes da mi nacrtas
.....
bas me zanima kako bi ta slika izgledala
))))))))

bas me zanima kako bi ta slika izgledala

Ne znam...znas onaj osecaj...ma samo pogledaj NIGHTWISH...temu i videces sta su sve o meni pisali i to dok nisam bila tu,pa nisam mogla da se branim...a kaze nece inkvizicijuPRIMUS:MA DJIVJDAN COVEK, NE UZIMJA TO K SRCU![]()
Courtney:Ne znam...znas onaj osecaj...ma samo pogledaj NIGHTWISH...temu i videces sta su sve o meni pisali i to dok nisam bila tu,pa nisam mogla da se branim...a kaze nece inkviziciju
PRIMUS:MA DJIVJDAN COVEK, NE UZIMJA TO K SRCU![]()
Ma mislila sam na Stoorbaka,Nadju i die_happy.Bas su me razocarali...yugoslav:Courtney:Ne znam...znas onaj osecaj...ma samo pogledaj NIGHTWISH...temu i videces sta su sve o meni pisali i to dok nisam bila tu,pa nisam mogla da se branim...a kaze nece inkviziciju
Pa ja sam te branio!!!!!ops:
ops:
ops:
Bre teli ste da gledate kasetu sa snimkom mog spaljivanja!?Ej,pa ne kazem ja da me ne bi bilo zanimljivo gledati kako se batrgam i vristim,ali ipak...ako smo vec konstatovali da sam pozerka i svi smo se pomorili sa tim,zasto bismo me onda spalili?die_happy:A zasto sam te ja razocarala??
Courtney:Bre teli ste da gledate kasetu sa snimkom mog spaljivanja!?Ej,pa ne kazem ja da me ne bi bilo zanimljivo gledati kako se batrgam i vristim,ali ipak...ako smo vec konstatovali da sam pozerka i svi smo se pomorili sa tim,zasto bismo me onda spalili?die_happy:A zasto sam te ja razocarala??
Ma dobro...u stvari na tebe se i nisam naljutiladie_happy:Courtney:Bre teli ste da gledate kasetu sa snimkom mog spaljivanja!?Ej,pa ne kazem ja da me ne bi bilo zanimljivo gledati kako se batrgam i vristim,ali ipak...ako smo vec konstatovali da sam pozerka i svi smo se pomorili sa tim,zasto bismo me onda spalili?die_happy:A zasto sam te ja razocarala??
Pa............................................ja bih to nazvala zezom![]()
Hi,hi,hi ma necudie_happy:Pa ako imas 14 godina oprostice ti on, sigurna sam :wink:
samo nemoj nikoga vise da nabijas na obrnut krst!!
A ne!Hvala ti sto si probao da me utesis kad me je Stoorbak iznervirao,ali nemoj da se svadjas sa happy,jer je ona veci lik od svih nas ovde zajedno!PRIMUS:die_happy:
DIE HAPPY: PUSI GA BRE
PRIMUS:die_happy:
DIE HAPPY: PUSI GA BRE