Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.156
Да ли сте Заставу 101 звали "Стојадин" или "Кец"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A chuj, kada pada kisha, ne kisnesh, iako kad otkazhe morash da ga shlepash, al ajdeNama je bio dobar čak smo nekoliko puta išli na bliski istok sa njime i vraćali se. Na 200.000 km ćale spustio iberlauf još malo vozio pa prodao. Dmb motor je bio u pitanju.
Zaboravio si da je imao 800 kila i bio lak za guranje danas ta veličina ima 1200A chuj, kada pada kisha, ne kisnesh, iako kad otkazhe morash da ga shlepash, al ajde![]()
Chuj sa kecom smo doterali tone peska, kada smo renovirali kujnuZaboravio si da je imao 800 kila i bio lak za guranje danas ta veličina ima 1200![]()
Kad me uhvati nostalgija, takve priče su mi najsmešnije, avanture sa kecomsećam se u gepeku je uvek bilo rezervnih delova, a najviše mu je pucala sajla za kvačilo. čekić se nosio da se udari starter jer su četkice gubile kontakt. šrafciger da se prozor ne otvara sam od sebe.. set suvih kablova za svećice jer se gasio ako uleti u veću baru posle kiše.
jednom mi je pukao nosač auspuha na autoputu pa sam skinuo kaiš sa pantalona da ga zavežem.
brave su bile samo za ukras.
sećam se pored FONa neko parkirao keca iste boje, "otključam", udjem i sednem, reko ovo nije moj auto
najveća misterija je bila kada se doda jači gas, kec se gušio. sve živo smo izmenjali, karburator, svećice, razvodnu kapu, kablove, creva i ništa. tek na kraju u rezervoaru oko plovka ima mrežica oko koje se nakupilo mulja. skinuli to i stavili filter na ulaz u karburator i vozi Miško..
ali bilo je i lepih uspomena![]()
Kakav stojadin, k'o čaša.