STO VISE CRNJAKA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dolazi Hitler u logor i postorji Jevreje...
Kaze on"Sad me dobro slusajte,onaj ko mi iskreno kaze koliko moze da skoci u vis,dobija veknu hleba!"
Pita prvog,na sta prvi odgovori"pola metra".Vice Hitler"Hans daj coveku veknu".Pita drugog,a drugi odgovara "metar"."Hans za ovog 2 vekne!".Pita treceg,treci odgovara"Dva metra!"."Hans ovom 3 vekne hleba,vino i par kobasica!".Pita cetvrtog,a cetvrti ponosno ko iz topa"Tri metra!"."Hans streljaj ovog..moze da preskoci zid!"

Ovo su zapravo vicevi o jevrejima, ne toliko o Hitleru...ali se svejedno smejem...grozna sam ^^

***,crni humor je cudo!:lol:

Dolazi covek u javnu kucu i pruza 500 eura i kaze hocu neku najbolju koja dobro pus...
Kaze covek pa imamo jednu koja moze u isto vreme da peva i da pus...
I ok uzeo covek nju otisli u sobu ono stvarno devojka u isto vreme radi dve radnje. i tako je dolazio par dana, i jednom kad su zavrsili kaze covek, kako ti uspevas da u isto vreme pevas i pus... ona ode upali svetlo a ona nema jedno oko!!!

:P

Dođe ti gubavac u kantinu i sjedne preko puta studenta. I ovaj kad ga vidi skoro se ispovraća.

Gubavac: oprostite, ako vam se gadim ja ću otići nema problema.

Student: nema problema slobodno ostani i nastavi mirno jest

Nakon pet minuta student se opet skoro ispovraća.

Gubavac: evo ja ću stvarno otići ako vam se gadim, nema problema

Student: ma ne ne stvarno nema problema i nastavi mirno jest

Kad se student jedva suzdržao da se ne ispovraća gubavac opet kaže

Gubavac: pa ja ću stvarno otići , nema problema

Student ma čovječe ne gadiš mi se ti nego onaj što ti toča kruh u leđa

Dva bolesnika koja su tek preživela operaciju razgovaraju:
• Ne znaš kako su lekari nemarni... Jedan covek je morao dva puta na operaciju jer je lekar zaboravio makaze u njegovom stomaku!
U tom casu proviri glavni hirurg i upita:
• Da li je ko od vas video moje rukavice?

Ovo je vic kad sam bila mala...Ekstra pglu
Ide (pod obavezno) ludak preko mostaaaa...Gleda dole i viče "32-tra-la-la,32-tra-la-la..." Prolazi čovek pored njega i pita ga "šta to brojiš" a on kaže "pa pogledaj dole"...ovaj se nagne da pogleda a ludak ga šutne i viče 33-tra-la-la,33-tra-la-la :roll:

Divlje pleme u amazonskoj prasumi uhvati dva israzivaca i poce da priprema vesala.
Obesise prvog,ali kanap puce i ovaj pobeze i prepliva na drugu obalu Amazona .
Drugi istrazivac,videvsi to,obrati se poglavici plemena:
- Za mene pripremite deblji konopac ,ja ne umem da plivam. :cepanje:

Ode covek u javnu kucu, nadje kurvu i udju u sobicu. Pita ga ***** : Oces li normalno za 50e ili hoces da budem devica za 250e? Pa normalno, kaze covek. Zavrsi poso', pa se malo porazmisli, kako moze da bira da li je devica i nije? Kaze: aj sad budi jednom kao devica. Odradi on, stvarno krvari. Kako mozes da budes devica? pita je posle Pa drugi put si me u sifilis.

U ovim godinama kad ti srce zaigra pa stane
i osjetiš nemir, kad ti se pred očima zamagli
i pamet ti se pomuti,
ne boj se!
Nije to ljubav!..........

To je.....infarkt !!!

misslipote.png

Ode covek u javnu kucu, nadje kurvu i udju u sobicu. Pita ga ***** : Oces li normalno za 50e ili hoces da budem devica za 250e? Pa normalno, kaze covek. Zavrsi poso', pa se malo porazmisli, kako moze da bira da li je devica i nije? Kaze: aj sad budi jednom kao devica. Odradi on, stvarno krvari. Kako mozes da budes devica? pita je posle Pa drugi put si me u sifilis.

:lol: :lol: :lol:

Постројио Хитлер Јевреје испред велике јаме и каже једном:
- Дигни леву руку у висину рамена и савиј десну ногу у колену.
Он то уради и Хитлер га гурне. Каже другом:
- Ти држи руке уз тело и савиј се у струку.
Он то уради и овај га гурне.
Прозове трећег и уто дође Геринг и каже:
Извините што вас прекидам у тетрису, екселенцијо, требате нам у штабу! :))

Улази смрт у вртић и пита:
- Децо, јел неко за СОК?
Сва деца поскакаше: -Ја, ја ја!!!
А смрт подиже косу и једним потезом: СОККККК!!!

Mozda nije neki crnjak al' ajde

sede dve devojcice i igraju se u pesku, jednog dana dolazi pedofil i daje im po jednu bombonu.
sutradan isto i tako mesec dana.I na kraju kaze jedna devojcica drugoj:
-jee dok nas ovaj kresne dobicemo secernu bolest

Ne znam da li je već bio, ali po meni najcrnji :neutral:

Dolazi dečak kod majke i kaže: ''Mama mama imam tumor na mozgu, šta da radim?''
Mama odgovara: ''Ne brini sine sutra te mama vodi u banju da se kupamo u blatu.''
Dečak: ''A hoću li od toga da ozdravim?''
Mama: ''Nećeš sine, samo ćeš se navići na zemlju''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back