Sto uradit ..

• Začetnik teme Začetnik teme E'len
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta je sad zica?sto bre tako ko iz klupice volis da podmetnes nogu a kao primirila sise..zarezi olovku bar kad bockas;)

E vis, samo sam ti rekla da si tip za FU.c.K , i da te vake teme nejdu ! Jerbo si takav , qurcevito ohladjen ! Ne vrijedjaj se, nije mi namjera bockat ! Ako cemo realno , pogledaj naziv moje teme , pa svoj "tipican BOC odgovor" !:)
Mislim , naravno da imas svoje pravo , ali nisam trazila fuking generalizaciju o zenama !

E vis, samo sam ti rekla da si tip za FU.c.K , i da te vake teme nejdu ! Jerbo si takav , qurcevito ohladjen ! Ne vrijedjaj se, nije mi namjera bockat ! Ako cemo realno , pogledaj naziv moje teme , pa svoj "tipican BOC odgovor" !:)
Mislim , naravno da imas svoje pravo , ali nisam trazila fuking generalizaciju o zenama !

Ne znam de ti vidis moj boc kao i generalizaciju..kako to da se muskarci ne bune bre kad ih vi stavite u isti kosh..opet manjak samopouzdanja..sacu ja kao branim nase stavove..vazi

Nis , morat cu u shoping ! Ono sve ljeci :) Samo jos da Sinnketa povucem za rukav da mi kupi lipu bundu i + dobim torbanje koje te baca u nesvjest ! :)
Brzo ce mene proc volja za CICI -MICI stvarima ;)

.. kad ti se mazi ( zagrljaji, dodiri ) a nemas nikoga ?
Ili posetis nekog prijatelja koji voli da se mazi (a tesko da ima takvog ko ne bi to shvatio kao poziv na nesto vise), ili se mazis sa drugaricom koja nije lezbejka :lol:
A mozes i da se mazis sa nekim obozavaocem koji ti se ne svidja dovoljno da bi ti bio momak, ali to ti ne bih preporucila :(
Mnogo je tuzno.
Ako nema nista od mazenja, onda mozes da se prepustis cokoladi, narocito ako si vitka :)
To je najbezbolnije.
Ili da se okrenes terapiji bolom, recimo depilaciji toplim voskom :lol:
Toliko boli da zaboravis sta si htela...
A ovo ti je odlican lek i za pojacanu sex.zelju u periodima apstinencije :lol:

Back