Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Generalizujete.Ne vole ni sve zene da se maze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mi stavi ruku u vatru ako to sinoc nisam napravila , haha
Sta je sad zica?sto bre tako ko iz klupice volis da podmetnes nogu a kao primirila sise..zarezi olovku bar kad bockas![]()
Mislim da znam jednu mozda dve koje nisu u tom fazonu..sad ili imaju visak muskih hormona ili nisu pored muskarca koji bi ih dovoljno opustio
E vis, samo sam ti rekla da si tip za FU.c.K , i da te vake teme nejdu ! Jerbo si takav , qurcevito ohladjen ! Ne vrijedjaj se, nije mi namjera bockat ! Ako cemo realno , pogledaj naziv moje teme , pa svoj "tipican BOC odgovor" !![]()
Mislim , naravno da imas svoje pravo , ali nisam trazila fuking generalizaciju o zenama !
Ne znam de ti vidis moj boc kao i generalizaciju..kako to da se muskarci ne bune bre kad ih vi stavite u isti kosh..opet manjak samopouzdanja..sacu ja kao branim nase stavove..vazi
Ili posetis nekog prijatelja koji voli da se mazi (a tesko da ima takvog ko ne bi to shvatio kao poziv na nesto vise), ili se mazis sa drugaricom koja nije lezbejka.. kad ti se mazi ( zagrljaji, dodiri ) a nemas nikoga ?
.. kad ti se mazi ( zagrljaji, dodiri ) a nemas nikoga ?
Zagrljaj, dodir, ususkavanje ..
Evo , ispravila sam .. ( bilo je zbunjujuce )
Svaki dan nadjem neku staru temu da malo osvezimo pricuBa te led Gala ti si maher u naftalanima..![]()