Stižu Laptopovi za poslanike! Naravno mi im ih kupujemo!

Ajde, molim te, objasni to i Jerry-ju, meni se nešto ne da...:lol:

Medvedicu, nisam ja njegov advokat a ni ucitelj, ali, da malo advokatisem, ipak:wink:
Jerry je verovatno mislio da o tako necem' ne odlucuje opozicija nego oni na vlast, sto nije neistina.
Ja se slazem s tobom da oni mogu da kupe lap-top samo tako, i zasto im onda poklanjati?!
Kad za nesto nisam, onda nisam.
Koliko skola u Srbiji nemaju ni obicne racunare, koliko dece u Srbiji sanja da ima racunar, mislim, nije u redu pa da su mi rod rodjeni:?

ppsh41.jpg

PPSH :)

ma znam bre..nisam mogo da se setim naziva... :) al baca nasiroko pa ce da bude zute kolateralne stete :)

igrace DS-ovci i Radikali u mrezi 8 vs 8 mapu Carentan i Dawnville :)

nego sad posto izlazi u novembru Call Of Duty 4 morace da im kupe neke masine od 2500e da moze da im podrzi igricu
Ne, ne, ne!!! Kupuju sad ya CALL 2, a onda kad dođe CALL3, dolaze i nove mašine!
Skontaj kad zbave još i one šljemove za virtuelno igranje!!!

8 vs 8??? Ne valja!!! Mora da bude nepar!!! Onako, neko od onih "nezavisnih" smradova koji se uvijek trpaju u većinu i to na Autoasign!!! To mora radi skupštinske većine!!!
Stvarno moćna zamisao!!!

Stvar je sto ovde narod odmah pizdi zbog gluposti i zbog reletivno nebitnih stvari sto je u sustini njima i cilj pa niko ne gleda sto oni ne rade svoj posao i sto im za jedan zakon treba nedelju ili vise dana , kao i to sto svaki tajkun ima na svom platnom spisku nekoliko poslanika ili cele poslanicke grupe .Onda se dele stanovi ,kola, stotine hiljada evra da se glasa za neki zakon ili predje u drugu poslanicku grupu sto smo pogotovo gledali u proslom sazivu ,al hebiga politicki neobrazovan narod se zato bakce njihovim lap topovima i time sto pelinkovac kosta 15 dinara u skupstnskom restoranu i tako od jednog drvceta ne vide sumu .

Dobro, mi koji smo politički nepismeni zahvaljujemo vama, "politički pismenima" koji ste nam otkrili toplu vodu...

Da li to podrazumeva opravdanost nabavke lap-topova? :roll:

Dobro, mi koji smo politički nepismeni zahvaljujemo vama, "politički pismenima" koji ste nam otkrili toplu vodu...

Da li to podrazumeva opravdanost nabavke lap-topova? :roll:
pa nisam ja mislio na tebe vec na 80% naroda po raznim istrazivanjima koji ne koristi internet ,ne cita novine ,nema saznanja o spoljnom svetu i uredjenosti nekih drugih parlamentarnih sistema i slicno sto ne cini njih manje vrednim niti su oni gluplji ili inferiorniji u odnosu na ostale ali im je lakse zamazivati oci.Jer ce oni reci "a kako on da dobije kompujter od 300 ojra, a meni je plata 200 ,ili ja placam vinjak 40 dinara ,a on 12" i tako se bakcu glupostima, a to sto ovi cine mnogo vecu stetu i sto mnogo vise kostaju drzavni budzet od kompjutera i karadjordjeve to postaje mnogo manje bitno i tome retko ko i da pise sto samo pogoduje lopovima na tim funkcijama nek narod misli o mom lap-topu i besplatnoj karti za voz, a ja cu za to vreme da obezbedim i unuke i to iz "sive zone" i nece niko ni znati.

Medvedicu, nisam ja njegov advokat a ni ucitelj, ali, da malo advokatisem, ipak:wink:
Jerry je verovatno mislio da o tako necem' ne odlucuje opozicija nego oni na vlast, sto nije neistina.

Izvod iz Poslovnika dragih nam naših:

Административни одбор:
...
- утврђује предлоге за обезбеђење средстава у буџету Републике за рад Народне скупштине, стара се о правилности коришћења тих средстава и о томе подноси извештај Народној скупштини;
....
ceo Poslovnik na http://www.parlament.sr.gov.yu/content/cir/akta/poslovnik/poslovnik_5.asp

Dalje:
Чланови одбора
Презиме Име Посланички клуб Странка Место
АЛБИЈАНИЋ МИЛОЉУБ Г17 Плус БЕОГРАД
ДАЈА ЈОВАН СРС БЕЛА ЦРКВА
ДИМИТРИЈЕВИЋ МИЛАН ДСС БЕОГРАД
КОНСТАНТИНОВИЋ НЕНАД ДС БЕОГРАД
МАРКИЋЕВИЋ МИРОСЛАВ НС ЧАЧАК
МИЛИЋ НЕНАД ЛДП БЕОГРАД
МИЛИШИЋ МАРИЈА СРС ЗРЕЊАНИН
МИЛОШЕВИЋ МИЛЕНА ДС БЕОГРАД
НИКОЛИЋ - ВУКАЈЛОВИЋ ВЕСНА СРС КРАЉЕВО
ОБРАДОВИЋ ДР ЖАРКО СПС БЕОГРАД
РИСТИЋ БОШКО ДС НИШ
СТАНИМИРОВИЋ МИЛАН ДС ВРБАС
ТОДОРОВИЋ ДРАГАН СРС БЕОГРАД (председник)
ЦВЕТКОВИЋ ПЕТАР ДСС ГРДЕЛИЦА (заменик председника)
ШАРОВИЋ НЕМАЊА СРС БЕОГРАД

http://www.parlament.sr.gov.yu/content/cir/sastav/odbori_detalji.asp?id=55

Zaebite strančarenje, ovde nema vlasti i opozicije.

Izvod iz Poslovnika dragih nam naših:

Административни одбор:
...
- утврђује предлоге за обезбеђење средстава у буџету Републике за рад Народне скупштине, стара се о правилности коришћења тих средстава и о томе подноси извештај Народној скупштини;
....
ceo Poslovnik na http://www.parlament.sr.gov.yu/content/cir/akta/poslovnik/poslovnik_5.asp

Dalje:
Чланови одбора
Презиме Име Посланички клуб Странка Место
АЛБИЈАНИЋ МИЛОЉУБ Г17 Плус БЕОГРАД
ДАЈА ЈОВАН СРС БЕЛА ЦРКВА
ДИМИТРИЈЕВИЋ МИЛАН ДСС БЕОГРАД
КОНСТАНТИНОВИЋ НЕНАД ДС БЕОГРАД
МАРКИЋЕВИЋ МИРОСЛАВ НС ЧАЧАК
МИЛИЋ НЕНАД ЛДП БЕОГРАД
МИЛИШИЋ МАРИЈА СРС ЗРЕЊАНИН
МИЛОШЕВИЋ МИЛЕНА ДС БЕОГРАД
НИКОЛИЋ - ВУКАЈЛОВИЋ ВЕСНА СРС КРАЉЕВО
ОБРАДОВИЋ ДР ЖАРКО СПС БЕОГРАД
РИСТИЋ БОШКО ДС НИШ
СТАНИМИРОВИЋ МИЛАН ДС ВРБАС
ТОДОРОВИЋ ДРАГАН СРС БЕОГРАД (председник)
ЦВЕТКОВИЋ ПЕТАР ДСС ГРДЕЛИЦА (заменик председника)
ШАРОВИЋ НЕМАЊА СРС БЕОГРАД

http://www.parlament.sr.gov.yu/content/cir/sastav/odbori_detalji.asp?id=55

Zaebite strančarenje, ovde nema vlasti i opozicije.

Da li sada shvataš zašto sam ti se onomad zahvalio ?

@meda

Pa to ti pricam, panda, mesecima............kada se drpa i krka, svi su oni prikani......
kakva crna opozicija....

Da, ali šta ćemo s tim saznanjem? ne čini li ti se da se od 2000-te na ovamo dešavaju idiotsko/kriminogene stvari, a banku drže ex-DOS stranke ? A radikali mic-po-mic nabijaju % ni krivi ni dužni ? Jer, nisu na vlasti, hebeš ga... :roll: Objasni ti narodu da su za neka sranya isto krivi i vlast i opozicija...

Uvek - vlast. Dal' ovi, oni...ex-DOS kontra SRS :roll:

Ali, pazi foru...Čemu će služiti lap-topovi, sve i da su tamo expert do experta za računare? Da neće možda kvalitetnije zakone da donose ?

Da, ali šta ćemo s tim saznanjem? ne čini li ti se da se od 2000-te na ovamo dešavaju idiotsko/kriminogene stvari, a banku drže ex-DOS stranke ? A radikali mic-po-mic nabijaju % ni krivi ni dužni ? Jer, nisu na vlasti, hebeš ga... :roll: Objasni ti narodu da su za neka sranya isto krivi i vlast i opozicija...

Ali, pazi foru...Čemu će služiti lap-topovi, sve i da su tamo expert do experta za računare? Da neće možda kvalitetnije zakone da donose ?

Otprilike, opravdanje je bilo nešto tipa da će biti efikasniji ako im zakoni budu u elektronskom obliku, a štedeo bi se i papir :shock: To sam upamtila od gluposti koje sam povatala po vestima...Ej, štednja papira!

Brate, ko god ti kaze da zna resenje, kako ce se ovaj puta Srbija izvaditi iz gomana, laze...
Licno, imao sam neku nadu...te pasce satrap, te doci ce neke nove face.......ali, racku..:evil:

Sve je to isti , samo lepse upakovan , i bolje obucen........poslednja realna sansa Srbije da ikada postane normalna zemlja je ubijena sa Djindjicem........

Sve ovo , nakon toga je od zla oca i gore majke, od dokazano deformisanih radikala, do mlohavih pichkurina iz DSSa.......:evil: ( ovo je bilo, ozbiljno...)

Da...
Ali i dalje ništa od snoške
...:D:D:D....uturi ti mechka..:D.ne daj se , srbine;)

Otprilike, opravdanje je bilo nešto tipa da će biti efikasniji ako im zakoni budu u elektronskom obliku, a štedeo bi se i papir :shock: To sam upamtila od gluposti koje sam povatala po vestima...Ej, štednja papira!

Bravo, štednja papira je i meni o'ma rasturilo Eustahijevu trubu (pa, kad su trubaduri, jel :D )... To, k'o da su nam kofu gowana izručili posred lobanje. :evil:

E, ali ako će da bidnu efikasniji, onda je opravdano...mamicuimjebembezobraznu :evil:

Back