Stižu Laptopovi za poslanike! Naravno mi im ih kupujemo!

u jaka stvar sto su dobili kompjutere ko da je to najgore,mnogo je gore sto potorose pet puta vise para nedeljno na zasedanja na kojima se nikad ne raspravlja o temi vec o nekim desetim stvarima koje nemaju veze sa dnevnim redom ,ili na dnevni red stave neke imbecilne teme o hiljadama kilometara udaljenom karobskom ostrvu koje nema ama bas nikakve veze sa Srbijom .Uopste nije problem ni lap-top ,ni cene u skupstinskom restoranu ,ni visoke plate jer je to i logicno da budu tolike ,mnogo je gore sto oni ne rade svoj posao i neefikasni su ,kao i to to pored tih legalnih plata primaju pare i od najvecih tajkuna u zemlji da zastupaju a da za to niko ne zna ,to je najveci problem a to se nece resiti ako im smanje plate jer ce ih tek onda boleti qurac da rade .

Nije najgore, ali je dovoljno složiti jednu po jednu privilegiju koju, NARAVNO, SVI PRIHVATE i dobijamo sliku i priliku naše "elite". Mislim, tako se kaže, zar ne? Elita? :evil:

Hvala što si normalna osoba ( nisam ni sumnjao ), nadao sam se ovakvom tvom komentaru... Ima ovde još normalnih, stranački neostrašćenih osoba koje će se verovatno složiti sa nama...

Mene brine što se približavaju izbori, a onda ćemo mi, "normalni" morati odabrati svog favorita...

Ja, boga mi, sigurno neću. Ne pristajem na virtuelni život koji nam serviraju političari. Ne pristajem više da stalno, iznova, gutam gowna i glasam za "manje zlo", jer ja sam sasvim običan čovek koji se trudi da svojoj porodici pruži pristojan život, onaj kojeg svi u društvu potapšu i kažu "ma, u pravu si, ali gledaj da se umuvaš u neku stranku, biće bolje tebi i tvojima, takav bi dobro došao svima, samo malo smanji doživljaj" i slično...

Poznajem toliko gmazova ( ovo je NS-izraz, ne znam za ostale ) koji su u strankama, od LSDV, preko SPS, SRS, DSS do DS, kojima pružam ruku samo iz poslovne pristojnosti, a najradije bi im zavalio po dve-tri reoditeljske zauške kada čujem kakve se dilove predlažu i kakvim se (NE)delima hvališu...

Odužio sam, znam, evidentno je da mi je pun **** svih&svačijih.... :evil:

p.s. da nema neka koja bi mi olakšala patnje?

šifra : sve ovo napisah ne bi li se ogrebao za snošaj :cool:

p.p.s. naravno da sam dobio popizditis :evil:
Ej, bre, na čemu zahvaljuješ?
Vidim da si popizdeo, ali ništa od snoške.:lol:
Ali, stvarno, posle svih budalaština iz skupštine, onaj ko pokuša da ih brani zbog stranačkog opredeljenja je, ljudi moji, BUDALA!

Ej, bre, na čemu zahvaljuješ?
Vidim da si popizdeo, ali ništa od snoške.:lol:
Ali, stvarno, posle svih budalaština iz skupštine, onaj ko pokuša da ih brani zbog stranačkog opredeljenja je, ljudi moji, BUDALA!

Ma, nisam popizdeo samo zbog ovih lap-topova, pazi, kad smo već kod njih, poslanicima će biti omogućena i obuka :shock: Pa, hoće li to neko da naplati ili će se naći neki "dobrica" koji će za džabaka da obuči poslanike, a posle "će se dogovorimo nekako" :wink:

Popizditis se dobija postepeno, ne odjednom...Kap - po - kap...pa, prelije... "Preliva li komšo? Preliva, BAŠ preliva.." :cool:

p.s. snoška nix? E, ebiga,džaba sam krečio... :cool:

A gde si čula?
Ja sam ovo danas videla na vestima par puta, nije bilo tog detalja.
Da to nije možda izvlakača, kad su videli da nije prošlo neprimećeno?

Jedan poslanik SPS-a (ne mogu da se setim imena) izasao je za skupstinsku govornicu i postavio pitanje tih lap-topova, posto je smatrao da je to ocrnjivanje posalnika u javnosti.
Postavio je pitanje KO je tu vest preneo "Blicu" a da pritom ni poslanici nisu bili obavesteni, bar ne on.
Dulic je rekao da ce dati saopstenje i to je ucinio rekavsi to sto sam napisala.
Moguce da je i izvlakacha, znas i sama da je sve moguce...

Nije najgore, ali je dovoljno složiti jednu po jednu privilegiju koju, NARAVNO, SVI PRIHVATE i dobijamo sliku i priliku naše "elite". Mislim, tako se kaže, zar ne? Elita? :evil:
Stvar je sto ovde narod odmah pizdi zbog gluposti i zbog reletivno nebitnih stvari sto je u sustini njima i cilj pa niko ne gleda sto oni ne rade svoj posao i sto im za jedan zakon treba nedelju ili vise dana , kao i to sto svaki tajkun ima na svom platnom spisku nekoliko poslanika ili cele poslanicke grupe .Onda se dele stanovi ,kola, stotine hiljada evra da se glasa za neki zakon ili predje u drugu poslanicku grupu sto smo pogotovo gledali u proslom sazivu ,al hebiga politicki neobrazovan narod se zato bakce njihovim lap topovima i time sto pelinkovac kosta 15 dinara u skupstnskom restoranu i tako od jednog drvceta ne vide sumu .

Jedan poslanik SPS-a (ne mogu da se setim imena) izasao je za skupstinsku govornicu i postavio pitanje tih lap-topova, posto je smatrao da je to ocrnjivanje posalnika u javnosti.
Postavio je pitanje KO je tu vest preneo "Blicu" a da pritom ni poslanici nisu bili obavesteni, bar ne on.
Dulic je rekao da ce dati saopstenje i to je ucinio rekavsi to sto sam napisala.
Moguce da je i izvlakacha, znas i sama da je sve moguce...

Da, baš je pitanje gde je procurelo :roll:
Izašao javni oglas u Službenom glasniku i dnevnim novinama, ma smešno!
Zato i zvuči bzvz, kao Narodna skupština će da kupi, pa će da preproda poslanicima?
I kad smo kod te otplate, poslanici bi mogli od svoje plate da kupe 1 lap-top MESEČNO i dalje da imaju duplo više od prosečnog građanina :evil:

Da, baš je pitanje gde je procurelo :roll:
Izašao javni oglas u Službenom glasniku i dnevnim novinama, ma smešno!
Zato i zvuči bzvz, kao Narodna skupština će da kupi, pa će da preproda poslanicima?
I kad smo kod te otplate, poslanici bi mogli od svoje plate da kupe 1 lap-top MESEČNO i dalje da imaju duplo više od prosečnog građanina :evil:

Slazem se...

Stižu laptopovi, al' bogami stižu i PC igrice!!!
IIIIJAAAAAOOOOJ!!! Sad još kad se svi narodni poslanici povežu u Multiplayer-u, pa kad opletuTeam Deathmach CALL OF DUTY - svi na jednoj tabli...!!!
Sa jedne strane Patrijote, a na drugoj Debokrate...!!! A tabla, ona jajluđa - čini mi se da se zove "Firehole"!!!! Znam samo da tu igrači nastaju u nekoj rupi, na par kvadrata i to jedni drugima iza bulje!!!
Rokaj Miškooooo!!!

Stižu laptopovi, al' bogami stižu i PC igrice!!!
IIIIJAAAAAOOOOJ!!! Sad još kad se svi narodni poslanici povežu u Multiplayer-u, pa kad opletuTeam Deathmach CALL OF DUTY - svi na jednoj tabli...!!!
Sa jedne strane Patrijote, a na drugoj Debokrate...!!! A tabla, ona jajluđa - čini mi se da se zove "Firehole"!!!! Znam samo da tu igrači nastaju u nekoj rupi, na par kvadrata i to jedni drugima iza bulje!!!
Rokaj Miškooooo!!!

igrace DS-ovci i Radikali u mrezi 8 vs 8 mapu Carentan i Dawnville :)

nego sad posto izlazi u novembru Call Of Duty 4 morace da im kupe neke masine od 2500e da moze da im podrzi igricu

hteli ste DEMOKRATE NA VLASTI (citaj lopove) - dobili ste ih!

uskoro ima da demokrate uvedu da svi poslanici dobiju i 3 profi qrve iz hajata na revers , u toku trajanja poslanickog mandata, cisto ono da im dizu moral za rad u parlamentu :)

Mentolu........Svi poslanici se grebu za lap top, kao i za sampite od deset kinti......

uskoro ima da demokrate uvedu da svi poslanici dobiju i 3 profi qrve iz hajata na revers ,

A to, to ne treba, tu su Vjerica, Natasa, i Lidija :):):)

ppsh41.jpg

PPSH :)

Back