Stipsa ili ne?

Svejedno.
Ne mozemo ziveti tako sto cemo stalno da se cuvamo da nas neko ne iskoristi. :neutral:
Hocu reci, ne mora ova devojka odmah biti proglasena za jadnu budalu sto radi sta vec radi.

ALi on jeste grebator i budala!

Ovako iz svega sto je ona napisala ovde proizilazi da ona tezi da njemu udovolji, jer se plasi da raskine sa muskarcem broj dva. Mislim sta ce svet reci, posto je ipak svet bitniji od nje od nje i njenih potreba, sa druge strane iz njenih postova izbija nezadovoljstvo. pokusala je i nije uspelo. Sta ce ona dalje uraditi to samo ona moze da odluci i ona najbolje zna sta joj je ciniti. Ne moze niko umesto nje da odluci.
Sve je jasno tip trazi placanje racuna po pola, bez obzira sto narucuje skuplja pica, uvaljuje joj se u stan, klopa kod nje, a njegov odgovor je "cist racun, duga ljubav".
Malo ironije ovoj temi ne fali.

Ma znam sve to samo me u principu nervira to sto ima mnogo finih ljudi koji moraju da nadogradjuju karakter agresijom da ih neka budala ne bi pregazila.
Umesto da imaju nekog pored sebe koji ce bas tu njihovu osobinu da ceni i da ih cuva takve kakvi jesu.

Da, sad ću ja da razmišljam da li će da mi vrati... a šta ako zaboravi? Ako počne da vadi 150 dinara delovaće kao uvreda, mis'im toliko smo zajedno a ti meni vraćaš 150 dinara... a ako mi ne vrati - vidi šabana što se pravi blesav! I šta sad ja da radim? :dash:

A i ti si jaka.... jel vi stvarno vodite neke tajne teftere o tome ko je koliko potrosio kad izadjete? :eek:
Hebote kad izadjem sa devojkom recimo na palachinke, jednom ja platim sve, jednom popola, a nekad se i desi da ona da vishe nego shto ja dam.
Missim ako se tako ceni ljubav onda :dash:

ovde je jedino pitanje (iščitah celu temu) 1) hoće li ceo život da se patiš i nosiš debila na grbači (pošto bi treći bio bože sačuvaj) il ćeš da odje.bes ovog i nađeš nekog ko će stvarno da puštuje ono što radii I 2) jel ti važniji "seoski moral" i vaspitanje ili ti sama... kad ovo odgovoriš sve će ti se kasti... a dečko je em stipla em pijavica em mentalni plićak (ženski poaso ići u supermarket) i tako... a možda ti baš takav i odgovara... razni smo ljudi...

A sta kazes ti ces u 7 ujutru da zavrsis kupovinu koja se podrazumeva..skoknes cak i do pijace pre nego li krenes na posao od 9 do 5..a ona razvlaci gace do 12 u krevetu..stvarno si prilika za udaju..svaka bi te za zeta pozelela kako si pozrtvovan..pricaj nam jos malo kolko postujes zene

Znam da ste u pravu, ali ja ne umem da se izborim sa njim. Malo pre smo se culi i rek'o mi da mu se danas jede rostilj :roll:
Ja mu rekla da nemam pare, on - dobro, kupicu pljeskavicu posle posla. Nije me ni pitao dal hocu i ja.

Svejedno.
Ne mozemo ziveti tako sto cemo stalno da se cuvamo da nas neko ne iskoristi. :neutral:
Hocu reci, ne mora ova devojka odmah biti proglasena za jadnu budalu sto radi sta vec radi.

ALi on jeste grebator i budala!

:D Ma ja bih da se izborim sa njim, ali sta god mu ja rekla sto mi vi predlozite ili neko drugi da mu to saopstim izokola , on nadje izgovor da izbegne kupovinu i placanje.
Priznajem da sam nesposobna i da ne umem i ne smem to direktno da mu saspem u lice kako bi ovde neke hrabre zene koje su to napisale.

:confused:

:D Ma ja bih da se izborim sa njim, ali sta god mu ja rekla sto mi vi predlozite ili neko drugi da mu to saopstim izokola , on nadje izgovor da izbegne kupovinu i placanje.
Priznajem da sam nesposobna i da ne umem i ne smem to direktno da mu saspem u lice kako bi ovde neke hrabre zene koje su to napisale.

Znam da ste u pravu, ali ja ne umem da se izborim sa njim. Malo pre smo se culi i rek'o mi da mu se danas jede rostilj :roll:
Ja mu rekla da nemam pare, on - dobro, kupicu pljeskavicu posle posla. Nije me ni pitao dal hocu i ja.

Sledeci scenario vam je da se ti pravis blesava..on shvata da nesto nije u redu i pocinjete terati inat..on ce ti ladno reci bole me uvo imam ja gde da jedem..na sta ti osecas grizu savesti i pocinjes kuvati..ako oces da ti prosledim neke recepte:lol:

Hvala ne moras mi zahvaljivati

Vidim mnogo pitanja - kako on pokazuje dobrotu? Umeo je da bude nezan i pazljiv. pre sto mnogo vise izlazili i smejali se. Bili smo bas zaljubljeni jedno u drugo.

nije dovoljno
ajd ti meni lepo predji na oglase za posao
izadji sa prijateljima
provedi se
bez njega
pocni da zivis svoj zivot
i samo da ti kazem - slobodno promeni i sledecu petoricu ako ne valjaju
i dalje je najveci greh ziveti nesrecno svoj jedini zivot

Је л' се плашиш да ће да те удари?
Да те остави?
Чега се, у ствари, плашиш?

Ако си озбиљна у овоме што пишеш (ја сам у почетку мислила да јеси, а сад искрено сумњам :think:) одговори макар себи, ако нећеш нама, зашто си ти уопште са њим?
Зато што се некада били заљубљени?:confused:

Možda zato što je lakše biti s nekim nego sam. Kad si u vezi, nemaš problme koje imaju oni koji nisu. Osećaš neku sigurnost. Ne objašnjavaš ljudim zašto si sam/a. Ne moraš da izlaziš i tražiš partnera. Ne moraš da razmišljaš o tome ko te gleda dok piješ kafu sa drugaricom, da li je to onaj klinac ili neki čiča? ne moraš stalno da budeš u potrazi za njim/njom.

Možeš malo da se opustiš i uljuljkaš u sigurnosti, makar lažnoj.

Pa makar nas taj partner ebao u zdrav mozak.

Sad, treba sam sa sobom raščisititi i reći da li je bolje biti sa nekim ko nas ne voli ili biti sam. A mislim da njen momak nju ne voli i ne zna kako da je ostavi, pa se ponaša ko kreten.

Možda zato što je lakše biti s nekim nego sam. Kad si u vezi, nemaš problme koje imaju oni koji nisu. Osećaš neku sigurnost. Ne objašnjavaš ljudim zašto si sam/a. Ne moraš da izlaziš i tražiš partnera. Ne moraš da razmišljaš o tome ko te gleda dok piješ kafu sa drugaricom, da li je to onaj klinac ili neki čiča? ne moraš stalno da budeš u potrazi za njim/njom.
solo ljudi imaju probleme
osjecaju se nesigurno
moraju da objasnjavaju ljudima nesto i pravdaju se .... biti sam je biti kriv i nenormalan
kad si solo, obavezan si da ne budes sam .... da ides u lov, oklagijom
moras da razmisljas o tome ko te gleda ..... kada nisi solo - niko te ne gleda jer - naravno, nemas rogove na glavi kao solo ljudi
solo ljudi ... moraju stalno biti u potrazi .... moraju biti u potrazi... moraju

:confused: ..... ok

solo ljudi imaju probleme
osjecaju se nesigurno
moraju da objasnjavaju ljudima nesto i pravdaju se .... biti sam je biti kriv i nenormalan
kad si solo, obavezan si da ne budes sam .... da ides u lov, oklagijom
moras da razmisljas o tome ko te gleda ..... kada nisi solo - niko te ne gleda jer - naravno, nemas rogove na glavi kao solo ljudi
solo ljudi ... moraju stalno biti u potrazi .... moraju biti u potrazi... moraju

:confused: ..... ok

mudro mudro...

Back