caricevanhouten
Početnik
- Poruka
- 28
jel moze neko da kaze koliko tacno poneti para pored delimicne stipendije za ucenje nemackog u Nemackoj?ako je delimicna stipendija 650 evra,sta to obuhvata?
hvala
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zdravo svima,
Zelim da konkurisem za DAADovu stipendiju za Master studije za 2012/2013 godinu. Konkurs je do 15. novembra 2011, za stipendiju. Za sada mi najveci problem predstavlja motivaciono pismo, pisala sam ih do sada dosta, ali ne za jednu ovako ozbiljnu stipendiju. Da li mozda moze neko da mi pomogne kako da je napisem, da mi da par hintova, koliko da bude dugo, na sta treba obratiti paznju i sl. Ili ako bi neko mogao da mi posalje primer motivacionog pisma na mail
Hvala puno!
Pozdrav
rvo da li si zavrsio fax i koji ti je prosek a drugo gde planiras da ides koji grad .pozz pa se cujemo

I da li znate koji nivo jezika je potreban za to?Zdravo ljudi.. Zanima me jedna stvar: da li DAAD daje stipednije za ucenje Nemackog jezika u Nemackoj za kurseve koji traju i nekoliko mesece napr. cele skolske god? Sl. godine zavrsavam osnovne studije, pa bi po zavrsetku hteo da idem u nemacku prvo da ucim a posle da studiram..
Hvala na odgovoru.
mene zanima da li je za konkursinje za stipendiju za celokupne master studije neophodna diploma sa osnovnih studija? ili moze naknadno da se dostavi ta diploma? malo nema smisla da moram da pauziram godinu dana da bih imala diplomu jer je rok za prijavljivanje 15. novembar. oni stipendiraju samo prvu godinu studija u Nemackoj, kako funkcionise produzenje za drugu godinu (master traje dve)?