IvanaFilipovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Baš mnogo spamuješ, i to baš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ti...
Kako te ne mrzi da spamuješ više?
Ma, grb je super. Ništa mu ne fali. Jedini je problem što je Grujić zaboravio da pretvori linije u objekte. Krenuo je da pravi crtež iz slojeva, a onda je stao na tome. Umesto da je koristio opcije koje je imao u CDR (na pr. weld), pa da je prvo sve crne linije zadebljanja pretvorio u krive, a onda te crne krive spojio, pa te veće crne objekte razbio i napravio crnu siluetu koja bi služila kao podloga za objekte u boji... To bi olakšalo štampanje, i to ne malo.
Osim toga, uradio je super posao. Raditi ovo što sam sad opisala je rudarski posao, a ne verujem da je dovoljno plaćen za ono što je crtao, pa je njegov rad ostao na nivou nacrta, barem sa tehničke strane gledišta. Sa umetničke i heraldičke strane, nema šta da mu se prigovori.
Baš mnogo spamuješ, i to baš...
Да, опет ја! Смета ти?
Спамујем? Ја не спамујем, учествујем на форуму, односно теми стилизације грба и заставе Србије.
Претпостављам, када бих промовисао Грујину сподобу из 2010. године, онда не бих био "спамер"?
Можда је човек адобиста и презире Канађане?
E, u tome i jeste problem. Možda ti se neke stvari ne dopadaju kod novog emblazona, i to je OK, to je više stvar ličnog ukusa, ali ti ideš korak dalje i nazivaš grb svoje države "spodobom", a to tako ne može.
Spamuješ najstrašnije.
Tu nema diskusije. Svi smo već videli kako izgleda stilizacija iz 2004., tako da nema potrebe da nam pokazuješ sve moguće varijante. Nemam ništa protiv te stilizacije, ali ova nova je daleko bolja. Mislim da i ti to vidiš, ali inat je čudo...
Не мораш да се понављаш као папагај... Ја знам да ко се диви папагају поприми и његове особине, али не мораш баш толико да понављаш...
Наравно да може! Он јесте сподоба и представља ругло за идентитет Србије!
Трећи пут ми кажеш једно те исто... Видиш да не ваља толико се дивити папагају...
Форум не подразумева само дискусију, већ постављања и слика, видеозаписа, линкова... Што си могла да приметиш и на претходним странама, где и други корисници постављају слике, видеозаписе, линкове...
Ја не доказујем ником ништа!
Шта мене брига да ли ти имаш нешто против ове или оне стилизације... То што је теби боља, не значи да је другима.
Јесте, инат је чудо, зато немој да га примењујеш!
To nije papagaj, nego stilizovani orao. Njegov rad pokazuje različite umetničke uticaje. On neke stvari jeste preuzeo od Krala, i to je super, ali na jedan mnogo jači i daleko moderniji način.
Ja se ne ponavljam. Pre bih rekla da to ti radiš sa svojim spamovanjem.
Možda si ti papiga,
pa se zato i ljutiš ovoliko...
Uradio je sve u CDR. Zato sam to i rekla. Čak su i svi njegovi fajlovi na sajtu Skupštine Srbije u CDR. Ako voli da radi u AI, onda to baš dobro krije.
Ne može grb naše države da bude "spodoba". Ja mogu sve da prihvatim, čak i one viceve o "papagaju", ali kad kažeš da je grb moje države "spodoba", onda si otišao suviše daleko. Prešao si neku granicu pristojnosti. Ne može čovek da voli svoju državu, a da njene državne simbole vređa. Ne moraš da se diviš novoj stilizaciji, ali vređanje te stilizacije mora već jednom prestati.
![]()
Ако ми 3 пута говориш: спамујеш, спамујеш, спамујеш, то говори да се понављаш, као птица, коју сам малопре напоменуо.
А ево, сад си 4. пут то рекла.
Можда си ти жирафа.
Ја се не љутим, зашто бих се љутио...
Mogu i ja da nakačim Noletovu sliku sa novom stilizacijom, ali to ništa ne dokazuje.
Не знам које је годиште дотичне, али по томе би се закључило да је олд скул.

Наш грб није сподоба! Наш грб јесте грб који се заснива на српским обележјима, између којих је и птица ОРАО.
Сподоба је Грујун цртеж, који је светлост дана видео захваљујући непромишљеној одлуци Владе, због чега су министарства исте те Владе након само 3 месеца поднела иницијативу за враћање претходног грба, СРПСКОГ ГРБА, а повлачење Грујине наказе, што пре. И зато сада "делују" два грба у институцијама Србије, захваљујући "доброј" Влади, која ни не зна шта потписује.
Али то ће се исправити за које време, када ће папага добити ногу у дупенце и вратити се тамо где јој је и место - у сметлишту грешака Владе.
Не знам које је годиште дотичне, али по томе би се закључило да је олд скул.
Ja sam klon(ica), zar nisi čuo?.
Nego, da se vratimo na temu. Ljutiš se zato što se neće vratiti stara stilizacija.
To je razumljivo, jer si pristalica te stilizacija, a i sam vidiš da od njenog povratka nema ništa. Pošto se ne možeš pomiriti s' tom činjenicom, onda ovde stalno spamuješ.
Toliko si puta nakačio razne verzije stare stilizacije, da ih svi ovde znamo napamet. To je tvoje pravo, ma da malo smaraš...
Ono što je jedino zaista problematično je tvoje namerno vređanje grba naše države. Kad kažeš da liči na "papagaja", ja to lično ne smatram vređanjem, jer može biti i u šali. To je OK (manje-više). Ali, ne može se reći da je "spodoba". To je ipak previše.
Ako sam ja "old school", onda je i Grujić, barem što se tiče programa koji koristi za crtanje.