Stilizacija grba i zastave Srbije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
а могли би замолити Ивану да позове и своје другаре са MyCity-military.. пре свих- 037 :lol:

Da, s' kojim sam vodila raspravu tamo, ali je verovatno i to bio neki "rat klonova"... Pa, da... Sad mi je sve postalo mnogo jasnije. Klon(ica) sam, a da to nisam ni znala. Kao u onom filmu "Vanilla sky"...:zcepanje:

Dakle, ja, peramiticperamitic i 037 smo svi klonovi onog Maljkovića... :aha:

Ali, možda je i sami Maljković nečiji klon. Da li si ikad to pomislio?

Možda stvarno postoji neki mračni lik čiji smo svi mi klonovi, a prvi mu je klon bio taj Maljković...:manikir:

Ali, ko je taj mračni lik koji stvarno stoji iza svega? Pošto mu se prvi klon zvao Maljković, možda i njegovo pravo prezime počinje na slovo m...

Шта је ту је, све је то природно.

Можда би нам грб лепше изгледао да га штампају из РГБ-а?

Ma, grb je super. Ništa mu ne fali. Jedini je problem što je Grujić zaboravio da pretvori linije u objekte. Krenuo je da pravi crtež iz slojeva, a onda je stao na tome. Umesto da je koristio opcije koje je imao u CDR (na pr. weld), pa da je prvo sve crne linije zadebljanja pretvorio u krive, a onda te crne krive spojio, pa te veće crne objekte razbio i napravio crnu siluetu koja bi služila kao podloga za objekte u boji... To bi olakšalo štampanje, i to ne malo.

Osim toga, uradio je super posao. Raditi ovo što sam sad opisala je rudarski posao, a ne verujem da je dovoljno plaćen za ono što je crtao, pa je njegov rad ostao na nivou nacrta, barem sa tehničke strane gledišta. Sa umetničke i heraldičke strane, nema šta da mu se prigovori.

64634.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back