- Poruka
- 40.456
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто сам их носила сваки дан?
Зато што се у њима осећам женственије, елегантније, другачије ми је држање, другачије ходам...све и свему, права жена
Е, то је то...и додала си опцијуAha
Jedan italijan je to ovako objasnio
Zašto voli da vidi ženu u stiklama
Pogledajte prilog 1547080
Какве везе висина и ауто имају са тим? Исте смо висине, возим свакодневно, али ми то није сметало да их носим стално...nisu mi udobne
posao mi je takav da sam često u autu ili se krećem
a i visoka sam skoro 180 pa mi ni ne trebaju
patike su sve
Volim ih, nosim ih ali ređe, ali jest malo čudan osećaj kad se popnem na 10cm, sa svojom visinom, ko barjaktar na svadbi štrčim brateКакве везе висина и ауто имају са тим? Исте смо висине, возим свакодневно, али ми то није сметало да их носим стално...
meni smeta i nije bezbednoКакве везе висина и ауто имају са тим? Исте смо висине, возим свакодневно, али ми то није сметало да их носим стално...
Е, питање склоности и свиђања је већ нешто сасвим друго...битно је да носиш оно у чему се пријатно осећаш, ако су то патике мени је то ок.meni smeta i nije bezbedno
više je do toga što mi nisu udobne, više volim patike, a štikle samo za svečane prilike ili izlazak ponekad
Какве везе има, свакако штрчимоvisina i te kako ima veze, dovoljna mi je moja ne trebaju mi dodatni centimetri
Šta te briga, pitaš ljude oko sebe kakvo vam je vrijeme dolene moram baš biti DUŠQN SILNI
Vidi mine sa zelenim Bome si ti ljisovkaŠta te briga, pitaš ljude oko sebe kakvo vam je vrijeme dole
Ја никад нисам размишљала како изгледам другима кад сам на штиклама...важно себи сам била лепа и згоднаne moram baš biti DUŠQN SILNI
meni smeta i nije bezbedno
više je do toga što mi nisu udobne, više volim patike, a štikle samo za svečane prilike ili izlazak ponekad
ja se mislim što sam uopšte ovo obula, koji mi je djavo ovo trebalo, leeeb te j
tačno ću na sledeću svadbu u mojim dzordankama
što je fora, znam lepo da ih iskombinujem na šire pantalone i oversajz sako, to zna extra da izgledaja tu ne vidim neki problem