Štikle

da li nosite Stikle ?

• Da svaki dan

glasova: 1 14,3%
  • samo u specijalnim prilikama

glasova: 1 14,3%
  • Ne vise volem baletanke

glasova: 0 0,0%
  • patike bre

glasova: 3 42,9%
  • obozavam, ali vise ne mogu

glasova: 3 42,9%

• Ukupno glasova
    7

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.456
Da li nosite štikle ?

I zašto ?

IMG_0232.jpeg

Зашто сам их носила сваки дан?
Зато што се у њима осећам женственије, елегантније, другачије ми је држање, другачије ходам...све у свему, права жена :heart:

Poslednja izmena:
Зашто сам их носила сваки дан?
Зато што се у њима осећам женственије, елегантније, другачије ми је држање, другачије ходам...све и свему, права жена :heart:

Aha

Jedan italijan je to ovako objasnio

Zašto voli da vidi ženu u stiklama

IMG_0231.jpeg

nisu mi udobne
posao mi je takav da sam često u autu ili se krećem
a i visoka sam skoro 180 pa mi ni ne trebaju
patike su sve ❤️
Какве везе висина и ауто имају са тим? Исте смо висине, возим свакодневно, али ми то није сметало да их носим стално...

Какве везе висина и ауто имају са тим? Исте смо висине, возим свакодневно, али ми то није сметало да их носим стално...
Volim ih, nosim ih ali ređe, ali jest malo čudan osećaj kad se popnem na 10cm, sa svojom visinom, ko barjaktar na svadbi :mrgreen: štrčim brate :mrgreen:

meni smeta i nije bezbedno
više je do toga što mi nisu udobne, više volim patike, a štikle samo za svečane prilike ili izlazak ponekad

meni smeta i nije bezbedno
više je do toga što mi nisu udobne, više volim patike, a štikle samo za svečane prilike ili izlazak ponekad
Е, питање склоности и свиђања је већ нешто сасвим друго...битно је да носиш оно у чему се пријатно осећаш, ако су то патике мени је то ок.
Проблем је што ја сада носим оно у чему се уопште не осећам пријатно и то просто нисам ја, али сам приморана :sad2:

Back