Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
Neki ljudi padnu i opet polete ja bi htio al ne mogu bez tebe.
Ref: 2x A letio sam nekad, letio i ja imao sam krila, krila leptira.
Ima nesto tuzno, tuzno u meni sto mi neda da ja opet poletim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki ljudi padnu i opet polete ja bi htio al ne mogu bez tebe.
Ref: 2x A letio sam nekad, letio i ja imao sam krila, krila leptira.
Ima nesto tuzno, tuzno u meni sto mi neda da ja opet poletim.
ko kaze da pesnici ne vole sportObišao sam mnoge zemlje i gradove, ali još nigde nisam video da neko, kao u Beogradu, igra igru zvanu "ubacivanje šibice u čašu".
To je, inače, jedini sport kojim sam se strasno bavio čitavog života.
Pred Kalenić stižu lokalni pijanci. Pošto najpre ispiju pokoje žestoko piće ("klin se klinom izbija"), i pređu na špricere, oni mole kelnera da im skloni sve sa stola i skine stolnjak. To je znak da će uskoro započeti čuburski šampionat u ubacivanju šibice u čašu.
Kafanska košarka!
Šibica se ubacuje sa ivice astala, a čaša je postavljena na sredinu, podjednako udaljena od svih igrača.
Pokojni Libero Markoni je žmureći ubacivao šibicu u čašu, bio je apsolutni prvak sveta u tom sportu, kojim se može baviti samo pripit igrač. Tada se postiže prava zen-koncentracija; igrač se poistovećuje s kutijom šibice u letu i njenim ciljem, zvoncavim dnom čaše.
Kada šibica padne na dno, pedeset poena. Stotinu poena dobija onaj kome se šibica zadrži na ivici čaše. Onaj ko izgubi, plaća sledeću turu...
na + 35 zamisljam lepu cubursku jesen u dvoristu moje kuce svi su tu tu je centar zivota a opet je neki prijatan mirУ МАЛИ ДАН
На прозор слеће лишће с крова.
На кров је пало с јабланова.
Све је зелено и све нуди
лепоту од које се луди.
Узимам само што је моје,
а то су две-три рпосте боје.
Црвена боја старога крова
и црна као моја слова.