- Poruka
- 41.846
telo je samo mehanizam koji odreaguje
ah, to !
moguće.

Gde prestaje telo a počinje duša
Najčešće nije metafizika, već neki problem iz detinjstva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
telo je samo mehanizam koji odreaguje
Kad je čovek mlad, te fluktuacije mu ne smetaju toliko, ali što je stariji, to mu više znači mir, iskrena ljubav i podrška.Ma kapiram te, samo meni zvuči suvo kad se ljubav objašnjava kroz korist, ja je više doživljavam kao haos koji zna i da spali i da greje.
ehh sad ga ti ode na Frojdaah, to !
moguće.
Gde prestaje telo a počinje duša
Najčešće nije metafizika, već neki problem iz detinjstva![]()
ehh sad ga ti ode na Frojda
ne možeš to tako da gledaš ako bi tako gledala onda bi ljubav/zaljubljenost bila posledica trauma iz detinjstva![]()
Ja sam skoro poprilično kliknuo, pa sam bome i jurio, ali avaj. Ne uspevam da je pronađem. A svašta nešta sam pokušao. Jednostavno je nema.Možda stvarno muškarci više jure, ali ako nema tog klika u stomaku i glavi, trčanje ne znači ništa, samo bude maraton bez cilja.
onda bi se prepustili metafizici, devojanoPa možda i jeste !
Samo ne znam šta bi radili oni koji nisu imali traume... hm![]()
Ja sam skoro poprilično kliknuo, pa sam bome i jurio, ali avaj. Ne uspevam da je pronađem. A svašta nešta sam pokušao. Jednostavno je nema.
Ček ček, zar metafizika nije i ta trauma? Koliko sam načula, postoji karma, ono da nešto prevaziđeš, neko ti uđe u život da bi nešto naučio ali na bolan način, itd.M?onda bi se prepustili metafizici, devojano
![]()
Samo da sam joj tražio, bilo kakav kontakt. Broj, insta, fejs... Bilo šta. Ovako mi i treba. Kad sam budala. A, znam i, kako se zove i otprilike, gde živi. I opet je nema.U zemlju propala !
Šalim se, izvini. Nemam pojima šta da ti kažem, ali nisi redak slučaj
To ej razlog što ljudi prave kompromise. Neko da, neko ne želi pa je sam. Neko se samo dohvati seksa s nekim.. sve različiti načini kako da prevladaš kada NEMA.
interesantno je da reč trauma je od nemačke reči Traum (san)...e sasd ne znam da li se to koristi zbog noćnih mora ili zbog čega !?Ček ček, zar metafizika nije i ta trauma? Koliko sam načula, postoji karma, ono da nešto prevaziđeš, neko ti uđe u život da bi nešto naučio ali na bolan način, itd.M?
Prosjecan muskarac u nekim drugim vremenima nije muvao zenu nije bio ignorisan a tek odbijen,sada ce bas neki kauboj u doba divljeg zapada da ima tremu pred zenom i da je pita jesi li za to da te malo provozam mojim konjem po gradu i ono kao dobije samar pa to prica kaubojima kako je dobio korpu,to moze danas da se desi,nekada no wayza žene je možda tako, prosečan muškarac uglavnom mora da juri
Svako mesto je pogrešno, pošto srodne duše ne postoje. Samo je pitanje koga možeš da tolerišeš više, a koga manjeJa sam došla u fazu gde mi je pitanje kako uopšte pronaći nekog ko klikne i u glavi i u stomaku. Nije da ne verujem, samo sve deluje kao da ljudi više traže prečicu nego odnos.
Možda sam ja old school, ali meni se čini da prava hemija dolazi kad prestaneš da juriš. Kad se opustiš, kad dozvoliš da život sam odabere trenutak.