Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
o daPoslednja pesma MM koju si napisala je od grupe Leb i sol, zar ne ? Ako je ta na koju mislim - sjajna je...![]()

Leb I Sol - (Gypsy Magic-Soundtrack, 1997) - Gypsy song
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o daPoslednja pesma MM koju si napisala je od grupe Leb i sol, zar ne ? Ako je ta na koju mislim - sjajna je...![]()
Poslednja pesma MM koju si napisala je od grupe Leb i sol, zar ne ? Ako je ta na koju mislim - sjajna je...![]()
E ovo sto cu sad napisati nisu stihovi vec citat jednog pisca. Nekad reci tako malo znace, ali ove reci za mene nose veliko znacenje uvek:
,,Kada nisam imao sta da izgubim, dobio sam sve.Kada sam prestao da budem onaj koji sam bio, pronasao sam sebe.Kada upoznao ponizenje i uprkos tome nastavio da koracam uzdignute glave, shvatio sam da mogu slobodno da biram svoju sudbinu.....,,
"...Ja sam bio pogresan kad sam ti stavio ruku na rame,
tamo je drzao dugo i govorio reci...
Ja sam bio pogresan kad sam trazio da mi kazes koja si strana,postoje pravila igre,ti znas da ne mozes sama....
Ispod svih tih zastava sto viore svuda oko nas,ne postoji mjesta gde mogao bih stati,visoko dignuti ruke i pjevati nasu pjesmu...."