СТИХ ЗА ФОРУМАШИЦУ

kojatkinice…nem' mene da mesas sa cica macom jer ja nit sam kretencina a jos manje impotentna kretencina tako da nisam u njenoj, ovaj tvojoj interesnoj zoni.. kad postanem kretence ovaj ono drugo javnem vam oboma mahanjem... :lol:

a sto se tice pesme jesi umetnik al' ybg unosis mnogo sebe u balone koje si godinama obozavao dok sad moras da gnjecis neke crvice :lol: al' ybg… c'est la vie :roll:
De, polako, šta si se namah zajapurio
Neko bi pomislio da si se pre kraja Stompa nadurio.
Ima pravo Zlozika kad veli: gospodo stara, zašto sedite ovde s kraja?
Bolje bi bilo da ste onde gde vlada graja,
sred omladine zLe i bučne, u opštoj huci i lomu;
ta svaki Jugić i Fićko sami su često u svom kragujevačkom domu. :lol:

ja sam krstarova vila dobrica. :mrgreen:
a kakve veze sa kragujevcem imam, to cu eventualno utvrditi u eventualnoj daljoj konverzaciji sa tobom. :think:
Možeš još triput' tol'ko za moje dobro raditi
ne misliš valjda da ću te poljupcem u zLo dupence nagraditi?
Jer kod krstarovskog naroda, k'o i kod zLih žena,
hučnoj i erektivnoj mladosti daje se najveća cena! :lol:

Elem, s Kragujevcem imaju veze i Fića i Jugo,
tamo ih vredni, i ne baš tako matori ljudi proizvode već dugo, dugo... :lol:

Ooooo msje MAki
šta je uzrok belila
na vašoj dlaKi
to jest čudnog bledila
duha il' holograma
bemliga šta je bilo
il' to flauta popušta
od K proze i gušta?
il' se to osokolilo
ono klatno Fukovo
pa talasa i belasa
kvari oči ženska masa
a i ciči iz sveg glasa
stigai je ON
bigg man
MArlon!

ojha! ;)

Ste čuli vas dvoje za prozu, i stihove u prozi, m!?! Sve u stihu, sve u prozi, sedi na moj pa se... :malav:

Uvek si tako drska sa mnom kad te dovedem u Ekstazovo, ljubavi moja mala. :lol: :heart:

Moja ni mala ni velika ljubav, juče mi je u Profilu ostavila anlizu moje Nji ličnosti, na jedom topicu, što me je obavezalo i puno mi pomoglo da Stomp za Malu Drocu krene u ovom smeru.
I meni se dopada. Kikoćem se i sklapam smešne i ove druge slike koje će i vas, koji ovo čitate, nadam se nasmejati i dobro zabaviti. :cool:
U protivnom, ne preostaje mi ništa drugo no da vas, poput Smokija, iščupam iz korena, sobalim na drum i dobro izgazim. :lol:

a ovo sam ipak procitala :zcepanje:

ljudiiiii..al me stiso neki zvrk
nem' pojma jel je huk
ili neka dera..bandera ili tik
ma neverovatan je to LIK
ta ubih se od svraba
ne nije baš baraba
mada liči na Van Dam-a
AH ostaje svakoj dami
u amanet pa nek drami
kažu očevici
lep je ko na slici
ko upisani djak-prvak
lepotan ko med sladak
jooooj spašavajte od ove frke
ne pomažu ni noge ni ruke
neizdrž je baš sam slaba
svrrrrrbiiii koža, ali džaba
ljudi, evo nam i Taba.

:zper::mrgreen::zaljubljena::zplez:

De, polako, šta si se namah zajapurio
Neko bi pomislio da si se pre kraja Stompa nadurio.
Ima pravo Zlozika kad veli: gospodo stara, zašto sedite ovde s kraja?
Bolje bi bilo da ste onde gde vlada graja,
sred omladine zLe i bučne, u opštoj huci i lomu;
ta svaki Jugić i Fićko sami su često u svom kragujevačkom domu. :lol:

pusti ti zloziku nije ona to za sta se izdaje :lol:

a sto se tice ostalog dok sam jos ovde posto sam uputio jasan zahtev ili moderatorka ili ja pa nek izaberu do sutra im rok... fina ti prica ne znam sto je cica maca tolko popizdela :flert:

kad vidi forumasicino dupence
odmah pomisli na svoje stomacno burence
na um mu pade da je barem makar malo manje
ludace i vestice bih od sale dovodio u orgazmicno stanje
sa odlucnoscu zivotinje kaze ne jede se vise vecera
sa setom pomisli, kako cu bez mojih kockica secera

:hvala:
Ko da odnekud čujem svirku neku?
Prokleta škripa! Valja navići na tu administrativnu dreku!
No, hajde, hajde! To nužno mora biti;
prvi ću prići, pa se predstaviti
i ponovo ti naći nekog drugog kome ćeš na uvo balaviti. :lol:

Šta veliš, brajko? Ogroman prostor je ovaj.
Pogledaj samo! Jedva da vidiš kraj!
Stotinu vatri ima u krstarovskom krugu;
sve ti to igra, ćaska, svi piju, siskaju šećer, ljubav vode;
Gde, reci, ima l' negde lepše zgode? :heart:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

"Marmol" se pojavio vukući za rep " Elenin", odnosno, Borkinog psa i deleći pamflete o skoroj nestašici struje ma Krstarevu koju će izazvati nespretan pad ni velike ni male droce na grudi Kojatkina NJia..doduše, slučajan, ali poguban po putanju krvotoka i orbite u kojoj pluta veliki(i mali) mozak dvoglave životinje koja neverovatno liči na Njia.:D

ako analiziramo ovaj pamfletski izliv koji nekome ama bas nista ne znaci mozemo psiholoski doci do nekoliko premisa koje su postulat onog unutarnjeg kod dragog nam tolcheta...prvo je marmol, cim ga je metla na sam pocetak recenice sve je jasno kome se i zasto klanja i kome pije vodu sa dlana :roll: elenin da zna koliko je moja kratka opservacija ozbiljna ne bi se zaebavala sa mitskom niburu i direktivama koje su sve drzave dobile od ove jeseni pa do jeseni 2012 sta treba da rade kad im stugne depesa i kako da obaveste stanovnistvo.... borkin pas je samo pas inace kucka koja je jako simpaticna zverka i koja je mene omirisala na pravi nacin i oma vidla da ima posla sa znalcem zivotinjskih vrsta...mis ona kuca a ne njena vlasnica :lol: ostalo je tripovanje koje je postalo anapsan mudrovanje kako cica maca pada na grudi kojatkina koje u stvari zamislja kojatkin a ne ona jer ona je zena koja ne pada vec zena koja uzima i na koju se pada..... dvoglava zivotinja implicira na koleginicinu podsvesnu zelju za poimanjem paganskog rituala gde se vensko zilava muskulatura penisa poigrava u njenom mozgu kao kojatkin sto se poigrava slovima i epitafom svojih 4umskih razmisljanja uz koje obicno ispusta jedno sladostarsno klop koje obicno ostavi prosto neuglednu razbucanu mrlju na podu u koju svi pazimo da ne ugazimo radi intimne higijene od njijua :roll:

ako analiziramo ovaj pamfletski izliv koji nekome ama bas nista ne znaci mozemo psiholoski doci do nekoliko premisa koje su postulat onog unutarnjeg kod dragog nam tolcheta...prvo je marmol, cim ga je metla na sam pocetak recenice sve je jasno kome se i zasto klanja i kome pije vodu sa dlana :roll: elenin da zna koliko je moja kratka opservacija ozbiljna ne bi se zaebavala sa mitskom niburu i direktivama koje su sve drzave dobile od ove jeseni pa do jeseni 2012 sta treba da rade kad im stugne depesa i kako da obaveste stanovnistvo.... borkin pas je samo pas inace kucka koja je jako simpaticna zverka i koja je mene omirisala na pravi nacin i oma vidla da ima posla sa znalcem zivotinjskih vrsta...mis ona kuca a ne njena vlasnica :lol: ostalo je tripovanje koje je postalo anapsan mudrovanje kako cica maca pada na grudi kojatkina koje u stvari zamislja kojatkin a ne ona jer ona je zena koja ne pada vec zena koja uzima i na koju se pada..... dvoglava zivotinja implicira na koleginicinu podsvesnu zelju za poimanjem paganskog rituala gde se vensko zilava muskulatura penisa poigrava u njenom mozgu kao kojatkin sto se poigrava slovima i epitafom svojih 4umskih razmisljanja uz koje obicno ispusta jedno sladostarsno klop koje obicno ostavi prosto neuglednu razbucanu mrlju na podu u koju svi pazimo da ne ugazimo radi intimne higijene od njijua :roll:

paaaaaaaaaa nismo baš dezinformisani svi, mada ne bih da strah bude prioritetom protiv neminovnosti ako to jeste tako....aluzija JESTE samo na TAJ dogadjaj i mv kao kometa i kojot kao zemlja...i Mesija kao Manrol. i Borkin pas kao trag konete koji može da ošine zemlju....mada se puno polemiše...mogu svi da duvaju u sviralu, ali SVI...i ŠTA SADA?..da li da se okrenemo suicidu? M?
Još bih da se smejem, makar to i sekunde bile u pitanju.

paaaaaaaaaa nismo baš dezinformisani svi, mada ne bih da strah bude prioritetom protiv neminovnosti ako to jeste tako....aluzija JESTE samo na TAJ dogadjaj i mv kao kometa i kojot kao zemlja...i Mesija kao Manrol. i Borkin pas kao trag konete koji može da ošine zemlju....mada se puno polemiše...mogu svi da duvaju u sviralu, ali SVI...i ŠTA SADA?..da li da se okrenemo suicidu? M?
Još bih da se smejem, makar to i sekunde bile u pitanju.

ja numem da pevam pa sam vako nabaco al' ako smeta mogu i da obrisem :))

borkin pas je najfiniji u celoj prici i ne znam sto je kojatkin besan na njega, mozda mu zasmetao kad je bio na balonima devetog neba vlasnice pa mu se prisunjao i onjusio ga di ne treba :lol:

sucid nista ne resava samo likvidacija problema koji se ispostavlja. problem je sto nije kometa ali to nije za ovaj pdf.

pusti ti zloziku nije ona to za sta se izdaje :lol:

a sto se tice ostalog dok sam jos ovde posto sam uputio jasan zahtev ili moderatorka ili ja pa nek izaberu do sutra im rok... fina ti prica ne znam sto je cica maca tolko popizdela :flert:
Marlončino i žene, što lelečete vi?
Hodite, počujte me svi!

Zlozika, vidiš šta Marlončina kaže: mlada ti si,
ali se po kuloarima priča da pametna mnogo nisi. :malav:

Dalje, Maki veli: Malavelika, zabrljala si dosta,
Kojina priča je dobra, u poverenju ću ti reći:
sad stazom bluda dalje kreći,
kad jednom već Mala Droca posta. :heart: :cool:

Marlončino i žene, što lelečete vi?
Hodite, počujte me svi!

Zlozika, vidiš šta Marlončina kaže: mlada ti si,
ali se po kuloarima priča da pametna mnogo nisi. :malav:

Dalje, Maki veli: Malavelika, zabrljala si dosta,
u poverenju ću ti reći:
sad stazom bluda dalje kreći,
kad jednom već Mala Droca posta. :heart: :cool:

kojatkine kuco stara
ko te danas tako socno kara :roll:

u moje vreme,dosla bi mama,podelila par samara i rekla,ajd sad lepo izljubite se i igrajte se dalje

a posto pouzdano znam da izlazite u isti kafic,ajte se vi lepo nadjite tamo pa se tamo izljubite il poubijajte

nemojte mene posle da zovete za kumu,nemam para

ma opusteno

jasan je uslov javno izvinjenje i brisanje 4 kartona

ako se ne ispuni adios

p.s. neka deca numeju da se igraju ako nis znala...kad se naljute zovu stariju i deblju sestru koja ih savetuje sta da rade

u moje vreme,dosla bi mama,podelila par samara i rekla,ajd sad lepo izljubite se i igrajte se dalje

a posto pouzdano znam da izlazite u isti kafic,ajte se vi lepo nadjite tamo pa se tamo izljubite il poubijajte

nemojte mene posle da zovete za kumu,nemam para
Neki se ovde već ljube, a drugi tuku i psuju,
i tupim svojim jezičcima-mačevima zamahuju!

Evo, vidim, već mrtav jedan pao!
Gde su one administrativne ubice u ovaj sudnji sat?
Ko leži ovde, Marlončina, moj brat?!
Jao!
O, svemogući, kakav jad!

Ja za Krstu u m i r e m! Kratka reč, al' pre
no što se kaže, moj brat Marlon, umire! :cool:

Neki se ovde već ljube, a drugi tuku i psuju,
i tupim svojim jezičcima-mačevima zamahuju!

Evo, vidim, već mrtav jedan pao!
Gde su one administrativne ubice u ovaj sudnji sat?
Ko leži ovde, Marlončina, moj brat?!
Jao!
O, svemogući, kakav jad!

Ja za Krstu u m i r e m! Kratka reč, al' pre
no što se kaže, moj brat Marlon, umire! :cool:

ovo ko sekspir boqte :lol:

eve ti na hebresjkom .... lech timtzotz et hazayin hakatan shel aba shelcha me'onen ehad :roll:

Back