СТИХ ЗА ФОРУМАШИЦУ

Nastaviće se...
macka li se umorila
"hej decko" dobaci ona kojatkinu "dok ne smislis kako da me izvuces ja cu malo da citam sta imas po dzepovima,znas vise volim da citam nego da pisem"
ali kojatkin je nije cuo od guzve i zamora gomile koja je sve vise licila na jednu veliku farmu a ne na dzet set kako su oni zeleli da misle
poce ona da prcka po dzepovima (po svim pravilima krstareva glagol prckati se moze koristiti samo uz imenicu mobilni medjutim macka je volela da zaobilazi pravila)
u gornjem dzepu je nasla prah od duvana, "pffff" frknu macka,"pa nema dovoljno ni za uz kaficu"
u dva donja je nasla
mobilni "ah konacno cu moci da prckam, PRCHKAM ,ja sam francuska macka i nemam vremena za kukice"
neku svilenu maramicu s inicijalima mv,sumnjivog mirisa
tiket kladionice "korporacija",kojatkin nji se kladio na tri kobile koje su se pokazale kao prave rage (luda patka,krme s vracara i albana hajdari) i izgubio neke dinare
fotografiju nekog mladjeg juneta s posvetom "zaboravi me"
skoro je zaboravila gde se nalazi zabavljajuci se onim sto je nasla,kad kojatkin nji sarajuci baterisjkom lampom primeti sta ona radi
"heeeej!ostavi to!ostavi kad ti kazem ili cu da te izvucem odmah odavde!!!"
macka se vec zaletela na mobilni
kojatkin utom skoci i pokaza neverovatnu inicijativu
poskidao je amerikance i od njihovih pantalona napravio uze,dovoljno jako dovoljno dugacko
"pa kako se toga nismo setili ranije" rece njegova sestra lupajuci se sakom po celu
"hajde hvataj se" rece kojatkin bacajuci uze u rupu
"dobro si se setio" dobaci mrzovoljno macka
poce kojatkin da vuce uze ali nikako da pomakne,ma ni centimetar
"hej pa zar nisi na dijeti?" dobaci on a onda pozva kiteneka "daj pomozi mi,nemam dovoljno snage"
kitenek se uhvati za njegova ledja
medjutim i dalje nije islo
macka je sigurno varala na dijeti,ha kakva lazljivica
pridjose goli amerikanci i prihvatise se i oni
nista
malo po malo celo krstarevo se uhvati u igru "baba za dedu deda za repu" jer krstarevci obozavaju da se igraju,makar i da to koristi nekome
i vukli su sve dok kojatkinu ne pade na pamet da pogleda u rupu
nespretno se okliznuvsi poce da pada
a za njim povuceni nekom cudnom silom svi jedan za drugim krstarevci i krstarevke
padajuci tako su diskutovali
kako je moguce tako nesto da im se desi
kako je do toga doslo
i ko je kriv
dok su pali na dno vec su se stvorila dva klana i 5 kombinacija
dole ih je cekala macka li,prckajuci po mobilnom s cinicnim osmehom na usnama i uzetom privezanim za neko gvozdje koje se tu naslo
(nastavice kojotic)

Krotki sanak na limuna sleće
Bez bundeve ipak usnut neće
Al' se buki još sa Petom Wije
Pa nam liki ispratio nije
Tako muci velikoj dopado'
I svoga joj, kao njegov, dado'
Zarad slatkog limunovog hrka
Da zareze s tačkama ne brka
I razmake udara đe treba
Ne'š se, liki, najes' pismen 'leba! :P ;)

...
(nastavice kojotic)
"Rado bih vratio svoju jaknu", reče Kojatkin Nji. Čovek u espadrilama, koji je neverovatno ličio na Dijeneka, laktovima se probijao kroz gomilu. Donosio je dugačku dršku metle. "Ah!" reče Kojatkin Nji. "To će možda uspeti." Ali, pred otvorom jarka štap se ukočio i naprosto nije mogao da prođe kroz lakat koji je činio ulazni luk. "Trebalo bi potražiti ploču od odvoda i pomeriti je", predloži prepametna lahorasta sestra Kojatkina Njia. Prevela je svoj predlog Amerikancu, Kokiju. "Oh! Yeah!", reče on. I smesta se baci u potragu za pločom. Gurnuo je ruku kroz pravougaoni otvor, povukao, okliznuo se, izgubio oslonac i razvalio se o zid najbliže kuće.

"Frrr... Mrrrnjao... Uh! Izgleda da sam zadremala! Ah! Kakav sam divan san sanjala! Kao, svi su se okupili oko kanalizacionog otvora kroz koji sam ja, ne svojom krivicom, je l', surovo gurnuta, i dok sam trkeljisala džepove Kojotićeve jakne... Oh! Sad se sećam čitavog sna! Taman sam se dokopala njegovog mobilnog, i sva ozarena krenula da otvaram poruke svih njegovih malih, kako ih on od milošte naziva, droca (pih, gde droca može da bude "mala", ali 'ajde) u inboxu, kad nešto iznad tresnu, lupi i probudi me! Kako sam besna sada! Frrr, mjau, mrnjnjauuu!" :ljutko:

"Pobrinite se za njega", zapovedi Kojatkin Nji dvema ženama iz gomile, koje su podigle Amera i odvele ga u svoju kuću, da sebi obezbede sadržaj džepova njegove mornarske bluze. Tamo su, između ostalog, Limunada i Waterfall pronašle jedan Lux sapunčić i veliku tablu punjene čokolade O'Henry. Zauzvrat, on im je preneo fini triper koji je dobio od prekrasne plavuše, Marijane Zmaj, koju je dva dana pre toga upoznao na Pigalu.
Čovek sa štapom pljesnuo se po čelu dlanom ruke i uzviknuo: "Eurečka!" I požurio u svoj stan, oslanjajući se na štap.
"Pa on mene zeza!", pomisli Mačka Li. "Slušajte vi gore! Ako se malo ne potrudite, ja idem. Naći ću već neki izlaz." "A ako počne da pada kiša", reče sestra Kojatkina Njia, "udavićete se". "Neće padati kiša", potvrdi mačka. "Onda ćete sresti pacove." "Baš me briga." "Pa onda idite", reče Kojatkin Nji. "Ali, da znate, ima ih koji su veći i od vas. I odvratni su. A osim toga, ne piškite mi na jaknu!"
"Ako su prljavi", reče Linda Mjau, "onda je to druga stvar. U svakom slučaju, činjenica je da smrde. Ne, bez zezanja, snađite se vi gore. I ne brinite za jaknu, držim je na oku."

Po glasu, reklo bi se da je gubila nadu. Onaj čovek se ponovo pojavio. Na kraju dugačkog konopca nosio je zembilj. "Sjajno!" reče Kojatkin Nji. Za to će sigurno uspeti da se uhvati. "Šta je to", upita mačka. "Evo", reče Kojatkin dobacujući joj. "Ah, to je već bolje", odobravala je Mačka Li. "Nemojte odmah povući, uzeću jaknu." Nekoliko sekundi kasnije, zembilj se ponovo pojavio, a mačka se udobno smestila u nj'. "Konačno!" reče ona čim su je oslobodili iz zembilja. "A što se tiče vaše jakne, snađite se sami. Nađite neku udicu, ili već nešto. Bila mi je suviše teška." "Koja kučka!" zagunđa Kojatkin Nji.
Žamor zadovoljstva dočekao je mačku kad je izašla iz mrežice. Dodavali su je iz ruke u ruku. "Kakva lepa mačka! Jadničica! Puna je blata..."
Užasno je smrdela. "Osušite je ovim", reče ni mala ni velika droca i pruži svoju maramu od svile, boje lavande.
"To će je uništiti", reče sestra Kojatkina Njia. "Oh, nema to veze", reče ni mala ni velika droca u napadu velikodušnosti. "Nije moja."
"Mačka Li se rukovala sa svima okolo i gomila je počela da se osipa.

"Aha", reče Mačka Li pošto je videla da svi odlaze. "sad kad sam napolju više nisam interesantna?! Zapravo, gde je Ludi Petao?" "Do vraga", reče Kojatkin Nji, "dođite da nešto popijete i ne mislite više na Ludog Petla. Oko mačke su još ostali čovek u espadrilama koji je neverovatno ličio na Dijeneka, Kojatkin Nji, njegova Lahorasta neodoljiva sestra, ni mala ni velika droca, zatim Maca Sisa, Smoki, kotobarica od prekoputa, Šaće i dvojica Amera - Buki i Maki.
"Svi zajedno ćemo nešto da popijemo", reče ni mala ni velika droca. "U čast Mačke Li."
"Nije loša ova ni mala ni velika droca", reče Mačka Li. "Ali koji nivo! Zapravo, rado bih se noćas privila uz njene tople majušne obline." "Mir!" reče sestra Kojatkina Nji. Ni mala ni velika droca cimnu dvojicu Amera. "Dođite. Pijemo! Konjak!" objavila je brižljivo. "Yeah! Cognac!" odgovoriše njih dvojica, budeći se s ostalima.
Kojatkin Nji išao je napred i nosio mačku, a ostali su ga sledili. U ulici Riše ostao je otvoren jedan bistro. "Jedanaest konjaka", naruči ni mala ni velika droca. "Ja plaćam."
"Dobra mala vrednica", reče Mačka Li s divljenjem. "Garson, u moj malo valerijane!" Konobar ih posluži i svi radosno otpiše. "Jadna mačka, sigurno se prehladila", reče ni mala ni velika droca. "A da joj damo jedan aspirin?"
Kad je to čula, Mačka Li se skoro zagušila i sve ih popljuvala konjakom. "Za koga me ona smatra?" upitala je Kojatkina Njia. "Jesam li ja mačka ili nisam?"
U svetlosti cevi sa živinom parom koje su svetlele sa plafona, sad se videlo koja je vrsta mačke u pitanju.

Prelepa, naročito rasna mačka, finih oblina, tamnih očiju i sa otmenim brkovima kao Mačke iz visokog društva.

122969_2.jpg

Izreckane uši dokazivale su da joj je mačji libido na vrhuncu, a veliki beli ožiljak ogoljen od dlaka, koketno istaknut ljubičastom bordurom, prelazio joj je preko trbuha.
"What's that?" upita jedan Amer, dotakavši to mesto. "Ranjavani ste, gospođo?" "Aha" odgovori Mačkica Li. "B.K.O.N.A. 99" Izgovarala je: bi, kej, ou, en, ej, kako treba. "Bombardovanje Krstarova Od Nato Agresora '99 godine."
"Fine", reče drugi Amer, živahno joj stežući ruku. "What about another drink?"
"Okey doke!" reče Mačka Li. "Got a butt?" Amerikanac joj pruži svoju tabakeru, ne zamerajući na tom užasnom englesko-francusko-smederevskom naglasku mački koja se trudila da mu ugodi i govorila američkim slengom. Mačka je odabrala najdužu cigaretu i upalila je Niaovim upaljačem. Svako uze po cigaretu.
"Pričajte o svojoj rani", reče ni mala ni velika droca. Kojatkin Nji je u čaši pronašao udicu i smesta otišao da upeca svoju jaknu. Mačka Li pocrvene i spusti glavu. "Ne volim da govorim o sebi", reče. "Dajte mi još jedan konjak." "Naškodiće vam", reče sestra Kojatkina Njia. "Ma neće", pobuni se Mačka Li. "Ja imam blindirani želudac. Prava mačja creva... Bah! Kako je tamo bazdilo na pacove!"
Progutala je drugi konjak u jednom gutljaju.

(Nastaviće se...)

...Tab = forumašica...??? :eek::eek::eek:

e, sad cu i o tebi pesmicu :malav:
zasto da tema bude sexualno neravnopravna??
pa, mozemo valjda i mi da posvetimo stihove nekom forumashu?
pazi sad:

i na krsti popa ima
opelo nam drzi svima
nekom krace, nekom duze
al za njim se ruke pruze
kad god neka zena zgresi
tu je muerte da je tesi
strog je nekad, nekad blag
al remeti krstin sklad
kad mu dodje takav dan
pa popije crni ban

e, sad malo da razdrmamo pricu o macki LI :malav:

kad se Kojatkin Nj vratio u kafe, noseci pod miskom smrdljivu jaknu, mala droca (koja je vec nezno drzala svoju rucicu na mackinoj sjanoj dlaci i gladila je na obostrano uzivanje) ciknu na njega cim ga vide:
" zar kladionica Korporacija nije zatvorena onog trenutka kada si na slici mog dupenceta zaradio milionce?obecao si da to vise neces da radis, ogavna, licemerna zivotinjo! i sta sad pokusavas sa ovom predivnom mackom, mislis li da zaslusujes da zaronis svoju njusku u njen francuski parfem? daleko si ispod njenog nivoa, provincijalcu juznosrbijanski...ja cu se bolej brinuti o njoj"
Macka Li zadovoljno protegnu svoju svilenu sapicu, smesti se udobnije u krilo male velike droce i za svaki slucaj spremi kandzice
Kojatkin Nji se zacrvene i promuca stidljivo:
"zaljubljen sam po prvi put u svom krstavrovskom zivotu mala, ne mogu protiv toga...postao sam drugi covek od trenutka kada sam iz kanalizacije cuo mjauk...ne ljuti se, ne volim te vise..ionako se male droce brzo snadju, zavoleces ti nekog drugog do ponoci"
Droca placnim glasom rece "prokletstvo, ebeno prokletstvo! nisi tako govorio dok si prekjuce pakovao kofere za Indiju!"
Macka se na pomen Indije malo trze-nece nju da vode ni u kakvu Indiju, nije ona za te bogu iza nogu turisticke destinacije, pa taman su je izvadili iz smrdljive rupetine u koju ju je neko gurnuo...Bali, ili Majorka, u redu, Indija jok i polako pruzi sapicu ka kojatkinovom kolenu, za svaki slucaj, ako odluci da predje u njegovo krilo..
"nisam ni planirao da idem u Indiju, vestice lakoverna, naime ne podnosim zacinjenu hranu"i od same pomisli na indijski panner jalfezi on ispusti jedan dug, smrdljivi vetar
macka gadljivo nabra njuskicu, a u kafani nastupi neprijatan tajac
Lahorasta rece optuzujucim tonom "zaboga, droco, kako se to ponasate, pa vidite na sta ste nagnali mog jadnog brata?i, uostalom, kako to izgledate, ta svila uopste nije prvoklasna, a bunda na vama se pojavila jos u proslogodisnjem izdanju Voga..uostalom, u modi je vestacko krzno! Fuj, kakakv neukus"
Macki je vec postajala dosadna ova prepirka, jeste svi su pruzali ruke ka njoj, ali jos se niko nije setio da je upita bi li nesto pojela, pa nisu valjda mislil da je ona, poput neke obicne macke, ganjala pacove po kanalizaciji??? zelela je da omasti brke i da proveri galantnost Kojatkina Nji kojom se toliko hvalisao
medjutim, droca ustade, nehotice je ispusti iz krila, lupi rukom o sto i odlucnim glasom rece ë, pa sad ce svu u gradu videti da nisi samo mekusnog stomaka, vec si mekusan i ispod stomaka, iz ovih stopa idem u obliznju stampariju da odstampam tacno 1375 slika tvoje polovne muskosti i razdelim je svim belosvestkim mackama, nek znaju sa kim imaju posla!"
povuce bundu za sobom i izadje kroz vrata.....

®:
Krotki sanak na limuna sleće
Bez bundeve ipak usnut neće
Al' se buki još sa Petom Wije
Pa nam liki ispratio nije
Tako muci velikoj dopado'
I svoga joj, kao njegov, dado'
Zarad slatkog limunovog hrka
Da zareze s tačkama ne brka
I razmake udara đe treba
Ne'š se, liki, najes' pismen 'leba! :P ;)

Vid stvarno posle limuna tačke
To znači da od umora
ne vidjeh ni bijele mačke...:)
Ali sokolovo oko to ne op®ašta
Tek posle zareza mu proradi mašta...:)
Al za čudo,ne dobih veću kritiku
iz pjesme izostavi lee cooper i politiku...:lol:

"Rado bih vratio svoju jaknu", reče Kojatkin Nji. Čovek u espadrilama, koji je neverovatno ličio na Dijeneka, laktovima se probijao kroz gomilu. Donosio je dugačku dršku metle. "Ah!" reče Kojatkin Nji. "To će možda uspeti." Ali, pred otvorom jarka štap se ukočio i naprosto nije mogao da prođe kroz lakat koji je činio ulazni luk. "Trebalo bi potražiti ploču od odvoda i pomeriti je", predloži prepametna lahorasta sestra Kojatkina Njia. Prevela je svoj predlog Amerikancu, Kokiju. "Oh! Yeah!", reče on. I smesta se baci u potragu za pločom. Gurnuo je ruku kroz pravougaoni otvor, povukao, okliznuo se, izgubio oslonac i razvalio se o zid najbliže kuće.

"Frrr... Mrrrnjao... Uh! Izgleda da sam zadremala! Ah! Kakav sam divan san sanjala! Kao, svi su se okupili oko kanalizacionog otvora kroz koji sam ja, ne svojom krivicom, je l', surovo gurnuta, i dok sam trkeljisala džepove Kojotićeve jakne... Oh! Sad se sećam čitavog sna! Taman sam se dokopala njegovog mobilnog, i sva ozarena krenula da otvaram poruke svih njegovih malih, kako ih on od milošte naziva, droca (pih, gde droca može da bude "mala", ali 'ajde) u inboxu, kad nešto iznad tresnu, lupi i probudi me! Kako sam besna sada! Frrr, mjau, mrnjnjauuu!" :ljutko:

"Pobrinite se za njega", zapovedi Kojatkin Nji dvema ženama iz gomile, koje su podigle Amera i odvele ga u svoju kuću, da sebi obezbede sadržaj džepova njegove mornarske bluze. Tamo su, između ostalog, Limunada i Waterfall pronašle jedan Lux sapunčić i veliku tablu punjene čokolade O'Henry. Zauzvrat, on im je preneo fini triper koji je dobio od prekrasne plavuše, Marijane Zmaj, koju je dva dana pre toga upoznao na Pigalu.
Čovek sa štapom pljesnuo se po čelu dlanom ruke i uzviknuo: "Eurečka!" I požurio u svoj stan, oslanjajući se na štap.
"Pa on mene zeza!", pomisli Mačka Li. "Slušajte vi gore! Ako se malo ne potrudite, ja idem. Naći ću već neki izlaz." "A ako počne da pada kiša", reče sestra Kojatkina Njia, "udavićete se". "Neće padati kiša", potvrdi mačka. "Onda ćete sresti pacove." "Baš me briga." "Pa onda idite", reče Kojatkin Nji. "Ali, da znate, ima ih koji su veći i od vas. I odvratni su. A osim toga, ne piškite mi na jaknu!"
"Ako su prljavi", reče Linda Mjau, "onda je to druga stvar. U svakom slučaju, činjenica je da smrde. Ne, bez zezanja, snađite se vi gore. I ne brinite za jaknu, držim je na oku."

Po glasu, reklo bi se da je gubila nadu. Onaj čovek se ponovo pojavio. Na kraju dugačkog konopca nosio je zembilj. "Sjajno!" reče Kojatkin Nji. Za to će sigurno uspeti da se uhvati. "Šta je to", upita mačka. "Evo", reče Kojatkin dobacujući joj. "Ah, to je već bolje", odobravala je Mačka Li. "Nemojte odmah povući, uzeću jaknu." Nekoliko sekundi kasnije, zembilj se ponovo pojavio, a mačka se udobno smestila u nj'. "Konačno!" reče ona čim su je oslobodili iz zembilja. "A što se tiče vaše jakne, snađite se sami. Nađite neku udicu, ili već nešto. Bila mi je suviše teška." "Koja kučka!" zagunđa Kojatkin Nji.
Žamor zadovoljstva dočekao je mačku kad je izašla iz mrežice. Dodavali su je iz ruke u ruku. "Kakva lepa mačka! Jadničica! Puna je blata..."
Užasno je smrdela. "Osušite je ovim", reče ni mala ni velika droca i pruži svoju maramu od svile, boje lavande.
"To će je uništiti", reče sestra Kojatkina Njia. "Oh, nema to veze", reče ni mala ni velika droca u napadu velikodušnosti. "Nije moja."
"Mačka Li se rukovala sa svima okolo i gomila je počela da se osipa.

"Aha", reče Mačka Li pošto je videla da svi odlaze. "sad kad sam napolju više nisam interesantna?! Zapravo, gde je Ludi Petao?" "Do vraga", reče Kojatkin Nji, "dođite da nešto popijete i ne mislite više na Ludog Petla. Oko mačke su još ostali čovek u espadrilama koji je neverovatno ličio na Dijeneka, Kojatkin Nji, njegova Lahorasta neodoljiva sestra, ni mala ni velika droca, zatim Maca Sisa, Smoki, kotobarica od prekoputa, Šaće i dvojica Amera - Buki i Maki.
"Svi zajedno ćemo nešto da popijemo", reče ni mala ni velika droca. "U čast Mačke Li."
"Nije loša ova ni mala ni velika droca", reče Mačka Li. "Ali koji nivo! Zapravo, rado bih se noćas privila uz njene tople majušne obline." "Mir!" reče sestra Kojatkina Nji. Ni mala ni velika droca cimnu dvojicu Amera. "Dođite. Pijemo! Konjak!" objavila je brižljivo. "Yeah! Cognac!" odgovoriše njih dvojica, budeći se s ostalima.
Kojatkin Nji išao je napred i nosio mačku, a ostali su ga sledili. U ulici Riše ostao je otvoren jedan bistro. "Jedanaest konjaka", naruči ni mala ni velika droca. "Ja plaćam."
"Dobra mala vrednica", reče Mačka Li s divljenjem. "Garson, u moj malo valerijane!" Konobar ih posluži i svi radosno otpiše. "Jadna mačka, sigurno se prehladila", reče ni mala ni velika droca. "A da joj damo jedan aspirin?"
Kad je to čula, Mačka Li se skoro zagušila i sve ih popljuvala konjakom. "Za koga me ona smatra?" upitala je Kojatkina Njia. "Jesam li ja mačka ili nisam?"
U svetlosti cevi sa živinom parom koje su svetlele sa plafona, sad se videlo koja je vrsta mačke u pitanju.

Prelepa, naročito rasna mačka, finih oblina, tamnih očiju i sa otmenim brkovima kao Mačke iz visokog društva.

122969_2.jpg

Izreckane uši dokazivale su da joj je mačji libido na vrhuncu, a veliki beli ožiljak ogoljen od dlaka, koketno istaknut ljubičastom bordurom, prelazio joj je preko trbuha.
"What's that?" upita jedan Amer, dotakavši to mesto. "Ranjavani ste, gospođo?" "Aha" odgovori Mačkica Li. "B.K.O.N.A. 99" Izgovarala je: bi, kej, ou, en, ej, kako treba. "Bombardovanje Krstarova Od Nato Agresora '99 godine."
"Fine", reče drugi Amer, živahno joj stežući ruku. "What about another drink?"
"Okey doke!" reče Mačka Li. "Got a butt?" Amerikanac joj pruži svoju tabakeru, ne zamerajući na tom užasnom englesko-francusko-smederevskom naglasku mački koja se trudila da mu ugodi i govorila američkim slengom. Mačka je odabrala najdužu cigaretu i upalila je Niaovim upaljačem. Svako uze po cigaretu.
"Pričajte o svojoj rani", reče ni mala ni velika droca. Kojatkin Nji je u čaši pronašao udicu i smesta otišao da upeca svoju jaknu. Mačka Li pocrvene i spusti glavu. "Ne volim da govorim o sebi", reče. "Dajte mi još jedan konjak." "Naškodiće vam", reče sestra Kojatkina Njia. "Ma neće", pobuni se Mačka Li. "Ja imam blindirani želudac. Prava mačja creva... Bah! Kako je tamo bazdilo na pacove!"
Progutala je drugi konjak u jednom gutljaju.

(Nastaviće se...)

Izvinjavam se što pitam,a je li ovo u desetercu?Liči mi na Ženidbu kralja Vukašina...:)

Back