Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kažu da su se žalili,tim lider je bio riban,za drugo ne znam...ali znam da je promenio ponašanje za 360 stepeni...znači ugovore je dao svima kojima su stigli.... i? ...![]()
Mislis 180... inace je opet sve na istom.kažu da su se žalili,tim lider je bio riban,za drugo ne znam...ali znam da je promenio ponašanje za 360 stepeni...znači ugovore je dao svima kojima su stigli
a da 360 je pun krug...vidi se da sam zaspao jutros u 7 a probudio se malo pre XDMislis 180... inace je opet sve na istom.
Nego, meni je drago da ces zadrzati posao, ali mi je opet drago sto si se malo nasekirao za vikend.
Pogledajte prilog 1217506
Наравно да тим лидер није отпуштен због грубог кршења закона и одредби уговора, него рибан.kažu da su se žalili,tim lider je bio riban,za drugo ne znam...ali znam da je promenio ponašanje za 360 stepeni...znači ugovore je dao svima kojima su stigli
iskreno ja sam malo iznenađen i za to jer se obično praktikuje ono da vrana vrani ne vadi oči i da se svi naprave ludi nego videli verovatno da ako ništa ne preduzmu oni neko može da im pošalje inspekciju pa ajde da urade neštoНаравно да тим лидер није отпуштен због грубог кршења закона и одредби уговора, него рибан.
А најмање три прекршаја је начинио који су разлози за отказ уговора о раду:
- несавесно или немарно извршавање радних обавеза
- злоупотреба положаја или прекорачење овлашћења
- неоправдано одбијање обављања послова и извршавања налога послодавца
Па да, кад нема организованије побуне међу радницима него појединци или пар њих, онда ником ништа, ни жалбе не усвајају. Али чим се мало више радника побуни или се припрети пријавом, одма' све може. Е, кад то људи буду схватили, уместо заузимања ,,ћути, може и горе" става и неслоге, осетиће се побољшање.iskreno ja sam malo iznenađen i za to jer se obično praktikuje ono da vrana vrani ne vadi oči i da se svi naprave ludi nego videli verovatno da ako ništa ne preduzmu oni neko može da im pošalje inspekciju pa ajde da urade nešto
iskreno ja sam malo iznenađen i za to jer se obično praktikuje ono da vrana vrani ne vadi oči i da se svi naprave ludi nego videli verovatno da ako ništa ne preduzmu oni neko može da im pošalje inspekciju pa ajde da urade nešto
Будућност Србије су тим лидери, шифт лидери, џампери и лајн лидери. Радници су потрошна роба преко чијих лешева будућност гази до напретка. Зато радници морају да напусте све фирме с тим лидерима и шифт лидерима и тако ће те фирме пропасти, али то се неће десити јер радници морају да једу. Зато шифт лидери и тим лидери и могу да јебy.
Jumperi - ,,ускачу" где год фали радник иако за то радно место нису прошли обуку.џампери?
ajd za ove druge sam jos i cuo ali ko su ti?