Tolike setnje, hrana pice... Odakle im pare za to?
CIA snajka CIA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tolike setnje, hrana pice... Odakle im pare za to?
Nista se ne sekiraj.ne vracaju se kuci
Odmetnuce se u sumu![]()
Kako odakle...Tolike setnje, hrana pice... Odakle im pare za to?
Vec im je ovo posao.Tako osecaju.Kakva skola ispiti.To pisi propalo.Nista se ne sekiraj.
Čovek je u šumine vracaju se kuci
Odmetnuce se u sumu![]()
Бар се труди.I sta se onda desava s kragujevac ako je svet.Bogatiji mozda?
Idemo!
Sumljivo mi je sve to sto rade "dzabe"...Ala boli obraz. Zvoni mentalni šamar samo tako, neko nešto radi besplatno, a narod se ujedinio. Niko nikoga ne tera i ne plaća.
Reče sad jedan momak sve me boli al mi duša puna.![]()
Pričaš neistine. Gostovali su kod Šarovića i otvoreno govorili 3 sata. Nisam primetio da se pojavio neki drugi pevač i javna ličnost da podrži studente, a da to zaista i misle. BS je oduvek bio tu.Oh ne, oni potajno podrzavaju ovaj rezim i sistem.Upleteni su u te sluzbe njohove samo tako...Smrdljivi pozeraj, provaljeni su!
U onoj oesmi napčjuvali nemce i fasiste kao a ni reci o onim nasim domacim i nepomeniku!
Kriv im Hitler ko 41!Pu takvi prikriveni snsovaci i oni koji rade za sluzbu su najodvratniji oblik drustva a to su upravo oni!
Bravo, Kragujevac...bravo za srce Šumadije...bravo, mladosti....Tehnička škola u KG, hala, školska ,kao i mnoge druge u Srbiji, ali ova je otključana za našu decu. Pokušaću da vam prenesem deliće ove energije kod nas
Pogledajte prilog 1684986
Misliš sumnjivo? A dobro i to je za ljude, da sumnjaju, sumnjao i Nušić pa završio u zatvoru.Sumljivo mi je sve to sto rade "dzabe"...
To se zove investicija.Sumljivo mi je sve to sto rade "dzabe"...
Pa investirali smo zadnjih 20 godina preko 100 milijardi evra kao drustvo u obrazovanje. te pare nikad ne mogu da se vrate. To je 20 nuklearnih elektrana.To se zove investicija.
Ako jednog dana naučiš šta je to, onda možda i budeš umeo da zaradiš za život, pa nećeš morati da botuješ![]()
Nerazumem. Sta je poenta ove slike?
To se zove menadžer asistentOvako izgleda plaćanje.
Pričaš neistine. Gostovali su kod Šarovića i otvoreno govorili 3 sata. Nisam primetio da se pojavio neki drugi pevač i javna ličnost da podrži studente, a da to zaista i misle. BS je oduvek bio tu.
Ok, razlikuju nam se mišljenja po pitanju njih. Ništa neobično. Dobar ti je avatar.Ne znam svima su sumnjivi i to vise onima koji su ih nekad slusali i vise znaju o njima jer ja ne slusam tu muziku.Ali znam ljude koji ih slusaju i kazu da su podmukla gomna koja rade za sluzbu ko najgori spijuni i zato ih vise ne slusaju jer kako kazu provaljeni su od fanova sada bivsih.Kazu da su poput mrtvog bore samo se jos kriju jer nisu jos dovoljno isplaceni...
Ne znam ali jako mi smrde, be verujem im.
Mislim "Sarovic" i oni...
Tebi je lepo kao SNS-ovcu. Lep poslić, laganica život. Osećate da vam se klima vlast pa vas angažuju svuda da pišete protiv studenata.A odakle su stigli? Koda su iz Zimbabvea što su ovako izranjavani? Neko ako želi da ne gubi godinu i da studira koliko razumijem ne može, jer su ovi blokirali sve?? Čudno. A gdje vlast, što ne rastjera ovo, kako neko može prekinuti godinu
Ovo?
зНАШ ...Брате...Ne znam svima su sumnjivi i to vise onima koji su ih nekad slusali i vise znaju o njima jer ja ne slusam tu muziku.Ali znam ljude koji ih slusaju i kazu da su podmukla gomna koja rade za sluzbu ko najgori spijuni i zato ih vise ne slusaju jer kako kazu provaljeni su od fanova sada bivsih.Kazu da su poput mrtvog bore samo se jos kriju jer nisu jos dovoljno isplaceni...
Ne znam ali jako mi smrde, be verujem im.
Mislim "Sarovic" i oni...