Stigla su nam deca

GjxqYHZWMAAA_2N.jpg

I sta se onda desava s kragujevac ako je svet.Bogatiji mozda?
Бар се труди.
Посетио сам прошле Године и Беер-Фест Бг-у. као и Арсенал Фест у Крагујевцу.
У Београду ваљају Пиће у даље испод шанка док у Крагујевцу мораш имаш картицу.
Само и искључиво са том картицом коју по Потреби допуњаваш,можеш себи купиш Јеће,пиће,сувенире и томе сл.
Ништа КЕШ!
И сутрадан кад се своде Рачуни,тачно Сви имају Увид око Промета и коме шта колико припада.
Крагујевац се труди да буде ПОШТЕН.

Oh ne, oni potajno podrzavaju ovaj rezim i sistem.Upleteni su u te sluzbe njihove samo tako...
Smrdljivi pozeraji, provaljeni su!
U onoj pesmi napjuvali nemce i fasiste kao da nas okupiraju opet a ni reci o onim nasim domacim i nepomeniku!
Kriv im Hitler ko 41!Pu takvi prikriveni snsovci i oni koji rade tajno za sluzbu su najodvratniji oblik drustva a to su upravo oni!

Poslednja izmena:
Oh ne, oni potajno podrzavaju ovaj rezim i sistem.Upleteni su u te sluzbe njohove samo tako...Smrdljivi pozeraj, provaljeni su!
U onoj oesmi napčjuvali nemce i fasiste kao a ni reci o onim nasim domacim i nepomeniku!
Kriv im Hitler ko 41!Pu takvi prikriveni snsovaci i oni koji rade za sluzbu su najodvratniji oblik drustva a to su upravo oni!
Pričaš neistine. Gostovali su kod Šarovića i otvoreno govorili 3 sata. Nisam primetio da se pojavio neki drugi pevač i javna ličnost da podrži studente, a da to zaista i misle. BS je oduvek bio tu.

Pričaš neistine. Gostovali su kod Šarovića i otvoreno govorili 3 sata. Nisam primetio da se pojavio neki drugi pevač i javna ličnost da podrži studente, a da to zaista i misle. BS je oduvek bio tu.

Ne znam svima su sumnjivi i to vise onima koji su ih nekad slusali i vise znaju o njima jer ja ne slusam tu muziku.Ali znam ljude koji ih slusaju i kazu da su podmukla gomna koja rade za sluzbu ko najgori spijuni i zato ih vise ne slusaju jer kako kazu provaljeni su od fanova sada bivsih.Kazu da su poput mrtvog bore samo se jos kriju jer nisu jos dovoljno isplaceni...

Ne znam ali jako mi smrde, ne verujem im.
Mislim "Sarovic" i oni...

Poslednja izmena:
Ne znam svima su sumnjivi i to vise onima koji su ih nekad slusali i vise znaju o njima jer ja ne slusam tu muziku.Ali znam ljude koji ih slusaju i kazu da su podmukla gomna koja rade za sluzbu ko najgori spijuni i zato ih vise ne slusaju jer kako kazu provaljeni su od fanova sada bivsih.Kazu da su poput mrtvog bore samo se jos kriju jer nisu jos dovoljno isplaceni...

Ne znam ali jako mi smrde, be verujem im.
Ok, razlikuju nam se mišljenja po pitanju njih. Ništa neobično. Dobar ti je avatar. :mrgreen:

A odakle su stigli? Koda su iz Zimbabvea što su ovako izranjavani? Neko ako želi da ne gubi godinu i da studira koliko razumijem ne može, jer su ovi blokirali sve?? Čudno. A gdje vlast, što ne rastjera ovo, kako neko može prekinuti godinu

A odakle su stigli? Koda su iz Zimbabvea što su ovako izranjavani? Neko ako želi da ne gubi godinu i da studira koliko razumijem ne može, jer su ovi blokirali sve?? Čudno. A gdje vlast, što ne rastjera ovo, kako neko može prekinuti godinu
Tebi je lepo kao SNS-ovcu. Lep poslić, laganica život. Osećate da vam se klima vlast pa vas angažuju svuda da pišete protiv studenata. :rotf:

Ne znam ali jako mi smrde, be verujem im.
зНАШ ...Брате...
Они јесу били на Космету и певали заједно са Игуманом у Грачаници ,доле.
Постоји снимак.

Back