Edmund
Iskusan
- Poruka
- 5.004
A.. Ti mišljaše na nanogicuнаногица?
Ово неки нови Моменти![]()
Trebaće toga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A.. Ti mišljaše na nanogicuнаногица?
Ово неки нови Моменти![]()
Ja im šaljem. I ne žalim dukateTolike setnje, hrana pice... Odakle im pare za to?
Pošteno. Papir imam za svaki evro, platio sam poreza, sine, što ti nećeš za 4 životaA odakle tebi? "posteno" zaradio?
60 evrica dobi da boli hahaJel te boli nogica?
Izgleda da im je zafalilo u kasi, poslednjih dana šalju botove sa dna kace, koji ne prebacuju nivo elokvencije dalje od "ko vas plaća".Pošteno. Papir imam za svaki evro, platio sam poreza, sine, što ti nećeš za 4 života
A za decu dajem sve!![]()
I sta sad s ovim ne razumem
I sta se onda desava s kragujevac ako je svet.Bogatiji mozda?KRAGUJEVAC JE SVET
I sta sad s ovim ne razumem
Budhenje tacno.Videces, samo polako
Kao sto nisi videla pre 3 meseca da ovo moze da se desi
A sledi tek najsladje
Budhenje tacno.
Nista lepse haha
Prvi pešadijski gvozdeni puk!to je Prva Proleterska Brigada naseg vremena
Они шетају бесплатно. Вероватно не успеваш да схватиш ту чињеницуTolike setnje, hrana pice... Odakle im pare za to?
Ja mislio dobices blizanceTehnička škola u KG, hala, školska ,kao i mnoge druge u Srbiji, ali ova je otključana za našu decu. Pokušaću da vam prenesem deliće ove energije kod nas
Pogledajte prilog 1684986
Ali moraju nesto jesti, piti, biti obuceni... A odakle im pare za hranu, pice, garderobu kad nigde nerade?Они шетају бесплатно. Вероватно не успеваш да схватиш ту чињеницу![]()
Hahaha60 evrica dobi da boli haha
Prvi pešadijski gvozdeni puk!
Храни их и поји народ Шумадије, као што можеш да видиш на снимцима. Не мора увек централа да спрема сендвиче, кад их народ волиAli moraju nesto jesti, piti, biti obuceni... A odakle im pare za hranu, pice, garderobu kad nigde nerade?
Imaju prijatelje, roditeljeAli moraju nesto jesti, piti, biti obuceni... A odakle im pare za hranu, pice, garderobu kad nigde nerade?