stidite li se sebe

Cim si otisla sa tim bivsim i cim si to iz inata uradila, ti nemas sovju licnost niti znas nacin kako da resis problem, veci si se spustila nisko i uradila to sto si uradila.....
A odgovor na tvoje pitanje, ne, nes stidim se ni kada uradim neku glupost, jer uvek prvo razmislim da li je pametno to uraditi..............zadovoljna.......

Pojedini delowi owog odgowora su jako zanimljiwi i mnogo gowore o autoru :roll:

MA ti si bre debil od osobe....

Cim si otisla sa tim bivsim i cim si to iz inata uradila, ti nemas sovju licnost niti znas nacin kako da resis problem, veci si se spustila nisko i uradila to sto si uradila.....
A odgovor na tvoje pitanje, ne, nes stidim se ni kada uradim neku glupost, jer uvek prvo razmislim da li je pametno to uraditi..............zadovoljna.......

najpre hvala na kvalifikaciji, al izvini jedno debilno pitanje od mene:
jesi li ti stvarno kvalifikovan da utvrdiš ko je debil...

a onda stvarno... :lol:

kažeš, uvek razmisliš?
da li je pametno...

dakle nema impulsivnih odluka u tvom životu?
onih, koje doneseš na prečac, pa se osetiš kao čovek sa svim vrlinama i manama...???

šteta...
ako uvek moraš da razmišljaš je li pametno...

ne znam kako, al čini mi se i da dosta vremena gubiš,
a i da sumnjaš u sopstvenu pamet!

ja eto ponekad odlučim na prečac...
i ne razmišljam je li pametno...

pa se opečem...
ponekad...
ali i tad sam srećna...

jer znam da ne idem mimo sebe, i imam priliku da naučim...

a da ti ne govorim o tome koliko može dobro da bude kad uradiš nešto što si u momentu odlučio...
:wink:

НИје она тражила од тебе да оцењујеш њене постуке већ да кажеш нешто о себи, ако желиш...
Или кроз њу говориш неком другом?
И то је у реду, донекле.

da li nekada uradite nešto pa vam posle bude glupo i sramotno?
i to se kosi sa mojim principima, a ja se tešim da su principijelni ljudi oni koji su nemaštoviti i plaše se da probaju drugo od onoga što su sebe sa teškom nevericom jedva nagovorili da je dobro...

stidite li se vi nekada sebe?
Ne ne ne i ne. :-)
Može da mi bude glupo samo ako nešto ne uradim, nikako obrnuto.
Ranije sam se stidela, ali mi se čini da sam tu istu stidljivost prerasla sa godinama i stečenim iskustvom.
Umela sam da se stidim same sebe, svojih postupaka koje sam danima umela da preispitujem a nije bilo razloga za to, svojih mana, čak i svojih vrlina. :lol:
A valjda je sve to nekako i normalno u procesu sazrevanja i odrastanja.
Sada konačno umem da jasno i glasno kažem šta hoću a šta neću, šta mogu a šta ne, šta jesam i šta nisam i ne osećam nimalo stid zbog toga. :-)
Stid je jalov, često nanosi bol ali ne donosi nikakav napredak. :|

evo, ja se juče videla sa jednim tipom: bivšem iz inata...

ja mislim da se samo žene viđaju sa ex iz inata.... i to neke....mooškarci se viđaju iz zadovoljstva i da overe svoje pozicije.......iz prošlosti....

e sad ....ja se ne viđam sa ex ni iz inata i tako........al novinama nekad ne mogu da odolim...pa se zbog tga možda malo stidim.....teško još odolevam....nekim tako tipičnim gloopostima....eo jedne....jao vidi ova što je drooga fina......al to zato što ja nisam još ono 100% tu sad vezan........to će da se promeni...

ja mislim da se samo žene viđaju sa ex iz inata.... i to neke....mooškarci se viđaju iz zadovoljstva i da overe svoje pozicije.......iz prošlosti....

e sad ....ja se ne viđam sa ex ni iz inata i tako........al novinama nekad ne mogu da odolim...pa se zbog tga možda malo stidim.....teško još odolevam....nekim tako tipičnim gloopostima....eo jedne....jao vidi ova što je drooga fina......al to zato što ja nisam još ono 100% tu sad vezan........to će da se promeni...

ama ja sam se videla sa novim, u stvari drugim, BIVŠEM iz inata... :lol: :lol: :lol:

BWE!!!

I, šta se ovo dešava sa forumom... :confused:

da li nekada uradite nešto pa vam posle bude glupo i sramotno?
evo, ja se juče videla sa jednim tipom: bivšem iz inata...
i tek sad shvatam da je iz inata, a juče sam mislila da stvrano želim da odem s njim na piće...

i sad se stidim...
i to se kosi sa mojim principima, a ja se tešim da su principijelni ljudi oni koji su nemaštoviti i plaše se da probaju drugo od onoga što su sebe sa teškom nevericom jedva nagovorili da je dobro...

stidite li se vi nekada sebe?

retko...obraz ko djon :lol:

najpre hvala na kvalifikaciji, al izvini jedno debilno pitanje od mene:
jesi li ti stvarno kvalifikovan da utvrdiš ko je debil...

a onda stvarno... :lol:

kažeš, uvek razmisliš?
da li je pametno...

dakle nema impulsivnih odluka u tvom životu?
onih, koje doneseš na prečac, pa se osetiš kao čovek sa svim vrlinama i manama...???

šteta...
ako uvek moraš da razmišljaš je li pametno...

ne znam kako, al čini mi se i da dosta vremena gubiš,
a i da sumnjaš u sopstvenu pamet!

ja eto ponekad odlučim na prečac...
i ne razmišljam je li pametno...

pa se opečem...
ponekad...
ali i tad sam srećna...

jer znam da ne idem mimo sebe, i imam priliku da naučim...

a da ti ne govorim o tome koliko može dobro da bude kad uradiš nešto što si u momentu odlučio...
:wink:
Naravno da sam odlucivao na precac za mnoge stvari......ali ti si donela odluku na precac kada je u pitanju ljubav tj. vas dvoje je u igri, ne razmisljajuci da li ces tim postupkom povrediti tog tvog tipa......samo fufe donose ovakve odluke na precac....idem da se vidim sa bivsim u inat novom...ili idem da se vidim sa novim u inatem bivsem.......ma daj molim te.........i kada si toliko pametna sta si dobila od tog tvog postupka......jos ako si se kresnula sa tim...katastrofa.......onda stvarno nemas svoju licnost. Sto ne ode kod drugarice da se sa njom ispricas ili kod nekog druga......sto ne uze neki ****** da izvuces ili neki alkohol da popijes....ne IDEM DA SE VIDIM SA BIVSIM........blago tebi....neke odluke definitivno ne mogu na precac da se donose, neke mogu....jesi to sada naucila.....ja ti sve ovo dobronamerno pisem.....nisam ja idealan,,,,ihhh i ja sam gresio dosta, ali se uglavnom ne kajem, jednom davno sam se pokajao zbog jednog postupka u ljubavi i izvukao pouku....ne znam ni sto vise pisem..osecam se dokono valjda...

Naravno da sam odlucivao na precac za mnoge stvari......ali ti si donela odluku na precac kada je u pitanju ljubav tj. vas dvoje je u igri, ne razmisljajuci da li ces tim postupkom povrediti tog tvog tipa......samo fufe donose ovakve odluke na precac....idem da se vidim sa bivsim u inat novom...ili idem da se vidim sa novim u inatem bivsem.......ma daj molim te.........i kada si toliko pametna sta si dobila od tog tvog postupka......jos ako si se kresnula sa tim...katastrofa.......onda stvarno nemas svoju licnost. Sto ne ode kod drugarice da se sa njom ispricas ili kod nekog druga......sto ne uze neki ****** da izvuces ili neki alkohol da popijes....ne IDEM DA SE VIDIM SA BIVSIM........blago tebi....neke odluke definitivno ne mogu na precac da se donose, neke mogu....jesi to sada naucila.....ja ti sve ovo dobronamerno pisem.....nisam ja idealan,,,,ihhh i ja sam gresio dosta, ali se uglavnom ne kajem, jednom davno sam se pokajao zbog jednog postupka u ljubavi i izvukao pouku....ne znam ni sto vise pisem..osecam se dokono valjda...

prvo, da me zoveš fufom jer si na prečac zaključio stvari o meni...
u pravu si pametnije je da prvo razmisliš...

a sada se stidi što tako vređaš...

ako oćeš da budeš dobar čoek...
nebitno...

ne znaš situaciju...
i to je to...
ja sam samo napisala šta se desilo i da se stidim...
svoje breme nosim sama...

i ne vidim razlog da me dodatno osuđuješ tako grubo...

zaista...
osobiti kada ja sam vidim da mi to nije dobro...
fufa!?

dobro...

zdravo...

scaryv, treba nekada uciti od muskaraca. ono zbog cega se mi cesto stidimo, oni smatraju normalnim ili se cak ponose time. opusti se, draga moja. griza savesti je bas destruktivna. nista lose nisi uradila, ni prema kome. a sada probaj da budes i milosrdna prema samoj sebi. zasluzila si malo neznosti, prestani da se kamenujes vise, ako boga znas. nema razloga.

scaryv, treba nekada uciti od muskaraca. ono zbog cega se mi cesto stidimo, oni smatraju normalnim ili se cak ponose time. opusti se, draga moja. griza savesti je bas destruktivna. nista lose nisi uradila, ni prema kome. a sada probaj da budes i milosrdna prema samoj sebi. zasluzila si malo neznosti, prestani da se kamenujes vise, ako boga znas. nema razloga.

seko da te razuverim
ja sam mushko ali do sad nikada nisam dozvolio sebi
takav ispad da se vidim sa bivshom u tom fazonu
bivsha je bivsha i kod mene ostaje na tome
i tachka
naravno da se vidim sa bivshim u gradu na pitju ali tu se zavrshava svaka varijanta
ne mogu da shvatim ljude kojima sopstvena lichnost ne dozvoljava da stavljaju tachke
i stoje iza svojih odluka
jbg zajebesh se ali stoj iza toga

@leks@ citaj!
ovde se NIKO nije video sa BIVSIM, vec je devojka izasla na dejt sa nekim tipom i shvatila da to cini ne zato sto joj se tip svidja, vec u inat bivsem, pa je sad grize savest i qq o tome.

aman vise, odmorite.

seko da te razuverim
ja sam mushko ali do sad nikada nisam dozvolio sebi
takav ispad da se vidim sa bivshom u tom fazonu
bivsha je bivsha i kod mene ostaje na tome
i tachka
naravno da se vidim sa bivshim u gradu na pitju ali tu se zavrshava svaka varijanta
ne mogu da shvatim ljude kojima sopstvena lichnost ne dozvoljava da stavljaju tachke
i stoje iza svojih odluka
jbg zajebesh se ali stoj iza toga

lepo je sto imas takav stav. podrzavam. ali si malo pogresno shvatio celu pricu iz teme. i stvarno, moj post uopste nije bio upucen tebi, ali zaista..

@leks@ citaj!
ovde se NIKO nije video sa BIVSIM, vec je devojka izasla na dejt sa nekim tipom i shvatila da to cini ne zato sto joj se tip svidja, vec u inat bivsem, pa je sad grize savest i qq o tome.

aman vise, odmorite.

srce vezao sam se na ono o chemu je SYMBAD pisao
ne napadam je
svi donosimo odluke u skladu sa situacijama u kojim se nalazimo svaki dan
bilo da su one pogreshne ili ispravne,nashe su i treba da stojimo iza toga
i ko je uopshte dovoljno kompetentan da proceni tudju odluku

Back