stelijum u sedmoj kuci????

• Začetnik teme Začetnik teme pava
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh sad....učimo lekcije...ti se bar razumeš u astrologiju i znaš šta može da te sačeka, pa si samim tim u prednosti.;)

Pa ipak ne mozes promeniti mnogo toga, mozes samo da biras izmedju dva zla vecne samoce i odvratnog braka.

Hihi,ME u ribama(imam ga i ja),i to na samom ASC,pa ti imas i stelijum u prvoj,nije sva konvcetracija u 7.(ako sebe gledas kroz 1-vu).
Nisam bas ni sigurna koja je konkretno tema,al ajde.Svakako karmu odradjujes kroz odnose sa drugima,pa ce veliku ulogu tu igrati partner..Tako mi se cini,e sad,ti si upucenija u karmicku astrologiju od mene,pa znas bolje da li je to tako..

I obe imamo Mesec konjukcija Neptun u Strelcu he ,he :lol:

Na žalost, to je istina.

Bas sirok izbor. Citava lepeza :lol:
Nego sa tim Mesec konjukcija Neptunom ce se postojeca situacija i muz cak na neki nacin obozavati. A kada ti i to doadi , onda ce da pocne da pije, ili da se samo ubija tabletama za spavanje Mo- Ne, ili eventualno da razvija moc autosugestije, silve metode itd. Pa i da prizove nesto bolje ako se bude jako trudila:bye:

Bas sirok izbor. Citava lepeza :lol:
Nego sa tim Mesec konjukcija Neptunom ce se postojeca situacija i muz cak na neki nacin obozavati. A kada ti i to doadi , onda ce da pocne da pije, ili da se samo ubija tabletama za spavanje Mo- Ne, ili eventualno da razvija moc autosugestije, silve metode itd. Pa i da prizove nesto bolje ako se bude jako trudila:bye:
Nije reč o mom horoskopu, nego Antonininom.;)
Moj muž će da bidne dobar...mator, ali dobar!:rotf:

A ako imas Mesec konj. Neptun. I Saturn kroz serju 7 polja onda to iza tebe vazi :)
Jok ja!
Imam Mo180Ne (6/12)...vladar 7.polja Saturn, u konjunkciji sa vladarom 5. polja i to sve u 4. polju u Vagi...Meni se ''divni'' stelijum u Vagi ( ma0sa0pl) smestio u 4.kuću...sva sreća pa mi je Venerica, kao vladar tog stelijuma, dobra i u trigonu s tim planetama iz stelijuma.:wink:
...a 7.polje zvrji prazno.:D

Jok ja!
Imam Mo180Ne (6/12)...vladar 7.polja Saturn, u konjunkciji sa vladarom 5. polja i to sve u 4. polju u Vagi...Meni se ''divni'' stelijum u Vagi ( ma0sa0pl) smestio u 4.kuću...sva sreća pa mi je Venerica, kao vladar tog stelijuma, dobra i u trigonu s tim planetama iz stelijuma.:wink:
...a 7.polje zvrji prazno.:D

Mislim tebi je bas "veselo" u IV- oj kuci . Ja kada vidim moj horoskop i horoskope nekih ljudi cudom se cudim kako guramo kroz zivot :worth:

Mislim tebi je bas "veselo" u IV- oj kuci . Ja kada vidim moj horoskop i horoskope nekih ljudi cudom se cudim kako guramo kroz zivot :worth:
E, al' nije to moje toliko strašno.
Sve je u Vagi, a Venera mi je jako dobra, gradi četiri dobra aspekta, čak je i u trigonu i sa Sa i Pl iz tog stelijuma....taj stelijum doslovce opisuje moj odnos sa mojom majkom, i generalno kako se oćesam u rođenoj kući.:lol:
Mislim, šta da ti kažem, juče bih se iselila , samo da mogu.:sad2:
Ali to će se desiti, pre ili kasnije, tako da ne doživljavam to kao neku strahotu.
A na dalje, Mars mi je vladar 5. polja, a Saturn 7. polja i oba u 4-om, to je za ljubav i veze zaista dobro...stvarno i imam prilike, a i dobre su, mislim nisam imala nikad posla s manijacima, ludacima...100% kulturni i fini momci.

Poslednja izmena:
E, al' nije to moje toliko strašno.
Sve je u Vagi, a Venera mi je jako dobra, gradi četiri dobra aspekta, čak je i u trigonu i sa Sa i Pl iz tog stelijuma....taj stelijum doslovce opisuje moj odnos sa mojom majkom, i generalno kako se oćesam u rođenoj kući.:lol:
Mislim, šta da ti kažem, juče bih se iselila , samo da mogu.:sad2:
Ali to će se desiti, pre ili kasnije, tako da ne doživljavam to kao neku strahotu.
A na dalje, Mars mi je vladar 5. polja, a Saturn 7. polja i oba u 4-om, to je za ljubav i veze zaista dobro...stvarno i imam prilike, a i dobre su, mislim nisam imala nikad posla s manijacima, ludacima...100% kulturni i fini momci.

Eto, volim da cujem da je barem neko zadovoljan u ljubavi :super:

Citajuci ovo bas sam se zabrinula.
Da li bi mi neko mogao reci kako iz natalne karte mogu rastumaciti koja planeta mi vlada kojom kucom i sta znaci svaka kuca...Takodje sta znace ti stepeni koji pisu pored...

Ili ako je ovo previse opsirno da mi odgovorite, bar da mi neko kaze gde to sve mogu naci...
Onako za laike, odakle da pocnem. Hvala.

Back