stelijum u sedmoj kuci????

• Začetnik teme Začetnik teme pava
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pava

Zainteresovan član
Poruka
145
ne znam da li je to stelijum ili sta vec :? ....samo nagadjam,ali moj decko ima mesec,pluton,sunce,veneru i merkura u sedmoj kuci....
veoma me interesuje znacenje jer imamo zakazano vencanje na prolece :D ,pa bi mi znacislo da to znam

mesec je na 0,24skorpije
pluton 7,26 skorpije
sunce 8,57 skorpije
venera 14,58 skorpije
merkur 29,08 skorpije

pava:
ne znam da li je to stelijum ili sta vec :? ....samo nagadjam,ali moj decko ima mesec,pluton,sunce,veneru i merkura u sedmoj kuci....
veoma me interesuje znacenje jer imamo zakazano vencanje na prolece :D ,pa bi mi znacislo da to znam

mesec je na 0,24skorpije
pluton 7,26 skorpije
sunce 8,57 skorpije
venera 14,58 skorpije
merkur 29,08 skorpije

Brrrrrrrrrateeeeeeeeeee! :shock:

pava:
mesec je na 0,24skorpije
pluton 7,26 skorpije
sunce 8,57 skorpije
venera 14,58 skorpije
merkur 29,08 skorpije
Jako vazan segment je povezivanje sa ljudima, partnerstva, javnost i sl. Izuzetno tajanstvena osoba, ali neodoljivo sarmantna, privlacna. Strasne probleme ima sa emocijama. Ljubomoran, posesivan, covek koji kaze "moja si i nicija". Voli sa ogromnom strascu ali isto tako ako mu se neko zameri opsesivno mrzi. Osvetoljubiv je, zeljan vlasti, mozda se koristi svakakvim manipulacijama da bi dosao do onoga sto zeli. Ima "opasan" pogled. Posto je to sve u sedmoj kuci, ove planete takodje opisuju i tebe, samim tim sto su jos i venera i mesec tu. Sto ce reci da bi trebalo da si devojka tamnije kose, lepa, uvek okruzena ljudima, izuzetno popularna. Kazes da mu je mars u vodoliji u 11 kuci. Eh, pa to bas i nije pozeljno jer taj mars nije sklon vernosti, on zeli da se zabavlja, mozda sebi uzima za pravo stvari koje tebi zabranjuje? U svakom slucaju izuzetno komplikovana osoba. Sto naravno ne mora znaciti da je on los, ne znam gde mu se satrun nalazi pa ti ne mogu mnogo reci o tom delu licnosti. Aj sad cu da skratim, pa ako imas neko propratno pitanje javi. Pozdrav!

Aha, nisam znala da postoje dupli vladari, to me je zbunilo. Šta si mislila pod ovim- kod znakova sa duplim vladarima uvek prvo gledamo one koji su bliži- misliš oni koji su bliži nama, Zemlji?
A to znači može da se desi, da vladar stelijuma bude planeta koja je u stelijumu?

Da, da, izostavila sam Veneru. Da li onda na ovoj karti imamo dva stelijuma mesec-pluton-sunce i pluton-sunce-venera (jer između meseca i venere ima 14') ili je sve to jedan stelijum, zbog toga što su venera i mesec brze planete?

To se dosta puta provlačilo na raznoraznim temama, ranije, možda baš to nisi pročitala. ;)
Mislila sam na znake koji imaju dva vladara, kao što su Škorpion (Mars i Pluton), Vodolija (Saturn i Uran) i Ribe (Jupiter i Neptun). Transcendenti (Uran, Neptun i Pluton) se uvek gledaju kao sekundarni vladari, a ovi tradicionalni - Mars, Jupiter, Saturn kao primarni. I , da, mislila sam bliži nama tj. Zemlji. ;)
I, da, naravno da može da se desi da je vladar stelijuma planeta koja ulazi u njegov sastav.

A što se ovog stelijuma tiče faktički je sve isti stelijum jer su planete povezane jedna preko druge, i u istom su znaku, dakle imaju istog vladara i sl.

Hihi,ME u ribama(imam ga i ja),i to na samom ASC,pa ti imas i stelijum u prvoj,nije sva konvcetracija u 7.(ako sebe gledas kroz 1-vu).
Nisam bas ni sigurna koja je konkretno tema,al ajde.Svakako karmu odradjujes kroz odnose sa drugima,pa ce veliku ulogu tu igrati partner..Tako mi se cini,e sad,ti si upucenija u karmicku astrologiju od mene,pa znas bolje da li je to tako..

Hihi,ME u ribama(imam ga i ja),i to na samom ASC,pa ti imas i stelijum u prvoj,nije sva konvcetracija u 7.(ako sebe gledas kroz 1-vu).
Nisam bas ni sigurna koja je konkretno tema,al ajde.Svakako karmu odradjujes kroz odnose sa drugima,pa ce veliku ulogu tu igrati partner..Tako mi se cini,e sad,ti si upucenija u karmicku astrologiju od mene,pa znas bolje da li je to tako..

Zna ona ali radiej bi volela da ne zna. Jer joj se crno pise :sad2:

Back