stelijum u sedmoj kuci????

• Začetnik teme Začetnik teme pava
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Evo mog stelijuma u VII polju... xixi. I sve retrogradno ... . Meni ume da bude bas burno...
Posle se povucem u osamu da se odmorim od svog tog zemljotresa, i skupim snagu, kad ono opet i opet...
Ve vladaoc otisao u XI , tako da ih upoynajem preko prijatelja, u drustvu sanjima i to uglavnom na ulici(MO u III kuci). Iako VE u XI , pa jos u vodoliji kaze da ostajem prijatelj sa svojim bivsima - ja to prosto ne mogu (vratiti pogled na VII polje (xixixi)).

Evo mog stelijuma u VII polju... xixi. I sve retrogradno ... . Meni ume da bude bas burno...
Posle se povucem u osamu da se odmorim od svog tog zemljotresa, i skupim snagu, kad ono opet i opet...
Ve vladaoc otisao u XI , tako da ih upoynajem preko prijatelja, u drustvu sanjima i to uglavnom na ulici(MO u III kuci). Iako VE u XI , pa jos u vodoliji kaze da ostajem prijatelj sa svojim bivsima - ja to prosto ne mogu (vratiti pogled na VII polje (xixixi)).

Auuu, kakva gužva u Sedmoj :D
Buran javni, društveni život! Da li je stvarno tako?

Sedma ne predstavlja samo naše partnere, bračne drugove, već i neprijatelje, ali uopšte, naš odnos prema drugim ljudima.

Takođe, tako naglašena 7. kuća daje osobe koje se bave javnim zanimanjima, ili recimo pravnike, političare (B. Obama ima sličan džumbus u Sedmoj). :D

Ovaj "tvoj slučaj" mora da razmotri neko ko se bavi astrologijom, a ne neko ko je samo zainteresovan, kao ja. Ali, mislim, ima tu dosta zanimljivog da se "vidi". Volela bih da neko ko zna pogleda :)

Zavidim ti, moja 7. je potpuno prazna, pa, možeš da zamisliš koliko mi je zanimljivo :D

Poslednja izmena:
Jes bre jes, htedoh da napisem na desc. Hvala Neptunijancice. :super:Desc. na 25 vage a pluton na 26 i saturn na 28 vage. :P

E sa tim mrak aspektom ti savetujem pre nego sto se stvarno udas za coveka sa kojim bi imala dece da prvo odradis sa nekim zivot pod istim krovom, takozvani divlji brak. Sto se vec racuna kao prvi brak, pa tek onda da se nadas necemu. Jer je prvo bracno iskustvo ( zajednicki zivot ili brak ) vrlo traumatican i bez dece. To odradi pre Saturnovog povratka, pa onda idi dalje i zivis normalno :)

E sa tim mrak aspektom ti savetujem pre nego sto se stvarno udas za coveka sa kojim bi imala dece da prvo odradis sa nekim zivot pod istim krovom, takozvani divlji brak. Sto se vec racuna kao prvi brak, pa tek onda da se nadas necemu. Jer je prvo bracno iskustvo ( zajednicki zivot ili brak ) vrlo traumatican i bez dece. To odradi pre Saturnovog povratka, pa onda idi dalje i zivis normalno :)

A sta ako se to ne desi pre saturnovog povratka? Inace i dispozitor 7. mi je jako lose postavljen. Da li se kao 1. brak racuna duga veza npr. 4-5 god bez zajednickog zivljenja odnosno zivljenja pod zajednickom krovom??? Sta podrazumevas pod traumatican? hvala :sad2:

Poslednja izmena:
U svakom slucaju stelijum u VII polju , daje to da dosta energije ulazete u druge i odnos sa njima. Takvi ljudi su okrenuti javnosti i tako naglaseno VII polje donosi mnogobrojna poznanstva.
U zavisnosti od planeta , njihovog vladaoca i aspekata mozete da zakljucite sta osoba dobija od toga, da li i koliko ima otvorenih neprijatelja, i kakva je u odnosu sa drugima.

Ove moje cetiri retro planete su mi dale, da se vodi sudki spor oko imanja vec 3 generacije (ja sam 3.) kod nas u porodici. Sve su duge , teske ali sve kako izgleda bice u nasu korist...

pa onda gledash gde ti je vladare vodolije - Uran.

Gledas i Saturna!

U svakom slucaju stelijum u VII polju , daje to da dosta energije ulazete u druge i odnos sa njima. Takvi ljudi su okrenuti javnosti i tako naglaseno VII polje donosi mnogobrojna poznanstva.
U zavisnosti od planeta , njihovog vladaoca i aspekata mozete da zakljucite sta osoba dobija od toga, da li i koliko ima otvorenih neprijatelja, i kakva je u odnosu sa drugima.

Ove moje cetiri retro planete su mi dale, da se vodi sudki spor oko imanja vec 3 generacije (ja sam 3.) kod nas u porodici
. Sve su duge , teske ali sve kako izgleda bice u nasu korist...

I meni je sve retro u VII polju u Vagi al nemam taj slucaj. Mada se kaze da mora jedno dugogodisnje sudjenje da padne osobi kad tad sa takvom konfiguracijom u 7 -om Videcemo! :lol:

Do sad brojim samo povrede..a ovo za mnogobrojna poznanstva, daleko od istine. Veci deo sam provela kod kuce..ne svojom voljom, ali na ustrb moju, batica se provodio. Zensko dete na Balkanu, pa jos tata juznjak..nisam nikad bila problematik ali nisam po prorodi neko ko je za cetiri zida! A prijatelje ne mogu da brojim na prste. Jedan i to iz porodice, najuze mladji brat od ujaka.
A u 7-mom Jupiter na 23` Vage, Pluton na 24`Vage, zatim Mesec na 1` Skorpijona i Sunce na 4`Skorpijona.

Poslednja izmena:
ja ne mogu da se odbranim od ljudi koliko ih ima- meni je dispozitor otisao u 11. polje u vodoliju. (xexexe), mada meni ti ljudi izvlace mnogo energije, ipak su kod mene 3 malefika u pitanju.
Sve to sa SO u 12. polju, da se ne osamim s vremena na vreme, ne bih mogla da se oporavim.
Pa su meni slabi zivci, volim samocu, pa mi treba mir, tisina, izolacija od takve bure sa sedmim poljem.

fenixe, zato se gleda celokupna natalna karta a ne jedan segment. Ipak je MO u skorpiji dosta slab, a mesec predstavlja porodicu, koja te u ovom slucaju sputavala. Treba videti gde ti je otisao MA, pa da zakljucimo sto je to tako.
puno sedmo polje daje i vise brakova, a to i da mi trazimo po 4 licnosti u jednoj sto je nemoguce, zato se i razvodimo. Nije to ideal NE u 7. polju, vec postavljane bezbroj zahteva nasim voljenim partnerima, koje oni naravno da ne mogu da postignu.

Evo i mog stelijuma... zanima me tumacenje moje 7me kuce. Hvala unapred :)
astro_2gw_02_.jpg

Mene zanima da li Merkur u sedmoj kući znači obavezno više od jednog braka i mladjeg partnera? Jedan astrolog mi reče da će skoro sigurno biti tako. Doduše, imam u sedmoj Veneru u vagi, Merkur i Pluton u škorpiji, i Sunce na samom kraju šeste, pa se valjda tumači da je u sedmoj, Sunce je isto u vagi. Inače vrh sedme mi je u vagi, i nastavlja se u škorpiji. Venera je u konj. sa Plutonom i Merkur je u konj. sa Plutonom... Ja se slabo razumem u tumačenje, pa nadam se da će mi neka dobra duša pomoći da dešifrujem sedmu kuću :)

Mene zanima da li Merkur u sedmoj kući znači obavezno više od jednog braka i mladjeg partnera? Jedan astrolog mi reče da će skoro sigurno biti tako. Doduše, imam u sedmoj Veneru u vagi, Merkur i Pluton u škorpiji, i Sunce na samom kraju šeste, pa se valjda tumači da je u sedmoj, Sunce je isto u vagi. Inače vrh sedme mi je u vagi, i nastavlja se u škorpiji. Venera je u konj. sa Plutonom i Merkur je u konj. sa Plutonom... Ja se slabo razumem u tumačenje, pa nadam se da će mi neka dobra duša pomoći da dešifrujem sedmu kuću :)
Merkur u 7. ne znači obavezno 2 braka, ali daje određene tendencije ka tome. A i samo ,,gužvanje" planeta koje nisu slične jedna drugoj-ukazuje na mogućnost više brakova. Treba posmatrati osim ose 1/7 ( aspekti Vladara te dve kuće i planeta u njima, dispozicije) i osu 3. i 9.kuće ( kontakti sa planetama u tim kućama ukazuju na 2. brak, recimo Vladar 9 u 7, Vl 7 u 9, Vl 3 u 9...u aspektu sa 1...)

Back