ŠTEDITE ILI TROŠITE???

malena_JA:
Ni ja ne znam da sakrijem kada sam zaljubljena i kada nekog volim i ne stedim svoja osecanja,mada,mislim da budes vise voljen ako ih skrivas... ;)

E i ja sam to primetio. Ako se foliraš, kao nije mi stalo, pa malo "lupaš čežnju" (što mislim da je idiotski) ona odlepi za tobom. Ako si otvoren i pokazuješ ljubav onda joj nisi interesantan. Čudno................. ali mene leđa više ne bole. ;)

shaddow:
E i ja sam to primetio. Ako se foliraš, kao nije mi stalo, pa malo "lupaš čežnju" (što mislim da je idiotski) ona odlepi za tobom. Ako si otvoren i pokazuješ ljubav onda joj nisi interesantan. Čudno................. ali mene leđa više ne bole. ;)
Ma brate pola dva je,pa trebas sutra rano sa rodnijem da prodajes turske pomoranze sa isteklim rokom trajanja

shaddow:
Neki smatraju da ljubav treba čuvati i ne pokazivati mnogo. Dakle, emocije ne treba previše pokazivati jer mogu da se "potroše". Kao da ih ljubomorno čuvaju.

Drugi smatraju da ljubav treba što više pokazivati, jer je ljubav "čudna biljka", što se više troši sve je više ima.

Za koju ste varijantu?

d010.gif

Ja volim kada se ljubav pokazuje ....

shaddow:
Neki smatraju da ljubav treba čuvati i ne pokazivati mnogo. Dakle, emocije ne treba previše pokazivati jer mogu da se "potroše". Kao da ih ljubomorno čuvaju.

Drugi smatraju da ljubav treba što više pokazivati, jer je ljubav "čudna biljka", što se više troši sve je više ima.

Za koju ste varijantu?

d010.gif
Eh, jos pitas....
Pa zlatna sredina! :-D
Ne treba biti skrt na emocijama, ali ne treba ni gusiti njima.

Back