Stavljate li telefon u masku?

Ne rade svi kao ti na gradjevini etc
Otkud ti to? Desilo se jednom eto-udejm u sobu sa pola metra -metar visina bacim telefon na krevet-on odskoci i padne na pod! Tako je jednom isto skliznuo s kreveta...Na poslu-ne, NIJE gradjevina-prosao telefon kroz dzep od pantalona-rasio se dzep i telefon proleteo...To su sve-a ima ih jos-REALNE situacije gde telefon moze da ti ispadne sasvim lako...

Kladim se da niste ni videli telefon od 1000 evra a kamoli posedovali...I da bi ga ne u masci drzali nego pitam se jel bi ga nosili negde da ga ne polupate uopste :)
Bdw bas za telefon od 1000 + evra TREBA maska-Xiaomi Mi 11 Ultra npr-ledja su staklena tj. od keramike i JAKO klizava. Tako da je nosanje/koriscenje tog telefona bez maske hmmmm///Nemoguca misija :)

:worth:

Samo Dixy u novcaniku i to je to.

Ma sta bre u novcaniku, ima da istetoviram njen lik preko cele nadlaktice i to onako ona u uniformi UKP-a i sa sve pendrekom u ruci :D ili ona sa namrstenim pogledom u crnim cipkanim gacicama iz sexy shopa na Zelenom Vencu i "Sirogojno" dzempericu ili mozda najbolja varijanta ona u njenom slatkom sivom kompleticu, belim patikama i sa dva "skorpiona" ili dve automatske puske u obe ruke. :)

Inace sad ozbiljno, nemam novcanik, zaista nikad nisam imao ili nosio novcanik (to mi nekako uvek bilo vise za zene) vec licnu kartu, telefon i eventualno nesto malo para sto imam sa sobom drzim uvek u dzepu ili po dzepovima (pogotovo recimo kada je hladniji period i kada uglavnom nosim one cargo baggy pantalone , one kao vojnicke samo ne maskirne nego jednobojne koje imaju bezbroj dzepova) , tako da nikad ne koristim novcanik. ;)
Inace otkricu ti malu tajnu, postoje tri stvari koje nikad nisam imao niti koristio a to su : novcanik, naocare za sunce i rucni sat. ;)

Kladim se da niste ni videli telefon od 1000 evra a kamoli posedovali...I da bi ga ne u masci drzali nego pitam se jel bi ga nosili negde da ga ne polupate uopste :)
Bdw bas za telefon od 1000 + evra TREBA maska-Xiaomi Mi 11 Ultra npr-ledja su staklena tj. od keramike i JAKO klizava. Tako da je nosanje/koriscenje tog telefona bez maske hmmmm///Nemoguca misija :)
Pa to i jeste poenta - da se što lakše razbije i da ga kupuju samo buržuji kojima je to statusni simbol. Da se vidi da imaju para i da ih boli ona stvar ako ga razbiju jer će odma kupiti novi. Sigurni ga ne kupuje sirotinja koja bi ga u masku stavlja i čuvala bar dok ga ne otplati.

Da, ono poslednje što si napisao da tri stvari nikada nisi koristio. Znam da neko ne koristi jednu od tri ali sve tri... :cool:

Haha pa nisam brate, ono sta ce mi , novcanik sam obrazlozio zasto nisam nikad imao ni koristio, sto se tice sata mislim sta me briga koliko je sati kad vreme ionako ne postoji ;) , a i ako me bas zanima pogledacu na telefonu vreme, a i ne volim nista da me steze po rukama, ne volim ni sat, ni prstenje, ni nista tako, volim da su mi ruke "slobodne",a sto se tice naocara za sunce, kapiram ono navika, nekako kad stavim naocare za sunce imam osecaj kao da me neko zatvorio u sobu bez trunke svetla, kao da belu macku pred ocima ne vidim, ono naocare mi limitiraju vidokrug i culo vida, ono volim da vidim sve oko sebe i sve boje.

Jeftina maska, teza od telefona, telefon postaje cigla, ali mi ne smeta, jeste da mi padne jednom u dve godine i to sa 70cm, ne vise, jeste da mozda mu ne bi ni tada bilo nista, ali ne smeta mi sto nosim ciglu...

Tj smeta mi , ali bi mi smetalo i da je tanji, tj da je bez maske..
Ne umem da koristim mobilni jednim noktom, jednom rukom...ali koristim mobilni jednim prstom...nabadam...
Sa poslednjim sam zadovoljan jer napokon mi je prst manji od dva polja pa mogu da sporije ukucam poruku , ranije nisam mogao...a nemam velike prste, pojma nemam kako drvosece kucaju na androidima...

imam zastitu za ispadanje iz dzepa iz kosulje pa mi ne smeta da ga nosim u dzepu kad nosim kosulju i nece mi ispasti...
Ne volim zadnji dzep ali moram kad je leto...ako ga nosim uopste....staje i u texas jaknu...i vecinu jakni....
Ne u sve...

Telefonom mozes ladno da onesposobis coveka kad je u maski...ne znam bez maske...
Bez neke velike vestine....i bez ostecenja po telefon...

Back