Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.969
Taj je tako vodootporan etc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj je tako vodootporan etc
A ko kaze da uopste imam i nosim telefon ?![]()
Ne rade svi kao ti na gradjevini etcMa kakvi telefon bez maske + tvrda folija. Drugo ta prica-"pazljiv sam sa telefonom"-telefon ispadne kad se najmanje nadas. A onda maska i staklena folija spasavaju stvar u 99% slucajeva. Posebna je priica sto je vecina telefona jako klizava bez maske a obicna silikonska je meni isto uglavnom klizava,.
Ne radim ni ja. Moj je spao sa stočića u kući i sav se razlupao, i on i zaštite.Ne rade svi kao ti na gradjevini etc
Ja bas gledam ovi na gradjevini svako skoro ima samsunga i olupan ekranNe radim ni ja. Moj je spao sa stočića u kući i sav se razlupao, i on i zaštite.![]()
Da da, to im je svakako najpametnije. I bolje od fensi al razlupanog telefona.Ja bas gledam ovi na gradjevini svako skoro ima samsunga i olupan ekran
Zar im nije lakse da kupe neki koji je bas za te namene .. a ne mora moda , radi u prljavstini i u takvim uslovima i fura mobilnu modu.
Otkud ti to? Desilo se jednom eto-udejm u sobu sa pola metra -metar visina bacim telefon na krevet-on odskoci i padne na pod! Tako je jednom isto skliznuo s kreveta...Na poslu-ne, NIJE gradjevina-prosao telefon kroz dzep od pantalona-rasio se dzep i telefon proleteo...To su sve-a ima ih jos-REALNE situacije gde telefon moze da ti ispadne sasvim lako...Ne rade svi kao ti na gradjevini etc
O da. I kupuje se ako bez razmišljanja možeš sebi da priuštiš novi kad se razbije.Telefon od 1000e i treba da se nosi bez maske, da se oseti kvalitet izrade a ne neki jeftini silikon ili plastika.
Da. Samo keš, ništa ugovor.O da. I kupuje se ako bez razmišljanja možeš sebi da priuštiš novi kad se razbije.
Samo Dixy u novcaniku i to je to.
Pa to i jeste poenta - da se što lakše razbije i da ga kupuju samo buržuji kojima je to statusni simbol. Da se vidi da imaju para i da ih boli ona stvar ako ga razbiju jer će odma kupiti novi. Sigurni ga ne kupuje sirotinja koja bi ga u masku stavlja i čuvala bar dok ga ne otplati.Kladim se da niste ni videli telefon od 1000 evra a kamoli posedovali...I da bi ga ne u masci drzali nego pitam se jel bi ga nosili negde da ga ne polupate uopste
Bdw bas za telefon od 1000 + evra TREBA maska-Xiaomi Mi 11 Ultra npr-ledja su staklena tj. od keramike i JAKO klizava. Tako da je nosanje/koriscenje tog telefona bez maske hmmmm///Nemoguca misija![]()
Da, ono poslednje što si napisao da tri stvari nikada nisi koristio. Znam da neko ne koristi jednu od tri ali sve tri...![]()
U masciProsto pitanje, nosite li 'go' telefon ili u masci?
Svaki do sada sam nosio bez maske, jednostavno mi tako prija ruci.
Pažljiv sam i nijedan nisam polupao, vremenom dođe do habanja ali meni je vredno žrtvovanja.
U nekim okruženjima maska može načiniti štetu kad se uvuče prašina ili pesak.