A1 fixni telefon

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
244.305
Драги пријатељи и посетиоци форума. Поднео сам захтев за пренос фиксног броја телефона из ем те еса у А1.
Месечна цена је 399 динара, корисници добијају:
5YkmymA.png

Мислио сам да ће А1 фиксни да иде преко жице као код ем те еса али сам се преварио. А1 фиксни телефон иде преко СИМ картице.
Јуче (у суботу 22.02.2025.) сам потписао уговор на две године.

Ево да видите како опрема изгледа (кликнути на слику како би погледали цео албум на имиџ ур хостеру за слике)

svuda u svetu je sasvim normalno da biraš provajdera prema usluzi koja ti je povoljnija u odnosu na drugog
naš trio fantastikus se nažalost dogovara oko tezge

a ono kad smo izbacili mts instalatere da buše po zgradi sa otkupljenim stanovima završilo se tako
što su na prevaru preko jedne bakice uletele nindže u zgradu i 15 minuta izbuzšile na svakom spratu sinhronizovano brzinom svetlosti

ćute ko zaliveni, nemaju nameru da demontiraju, dozvolu nisu imali

svuda u svetu je sasvim normalno da biraš provajdera prema usluzi koja ti je povoljnija u odnosu na drugog
naš trio fantastikus se nažalost dogovara oko tezge

a ono kad smo izbacili mts instalatere da buše po zgradi sa otkupljenim stanovima završilo se tako
što su na prevaru preko jedne bakice uletele nindže u zgradu i 15 minuta izbuzšile na svakom spratu sinhronizovano brzinom svetlosti

ćute ko zaliveni, nemaju nameru da demontiraju, dozvolu nisu imali
Друже Стојков, ви сигурно знате шта је то фихни телефон?

То је нешто из времена вас бумера?

Друже Стојков, ви сигурно знате шта је то фихни телефон?

То је нешто из времена вас бумера?
to je aparat koji je imao limitirane mogućnosti za seljačke potrebe
kad god bi nazvali ne bi se predstavljali nego bi počeli sa "alooo ko je to tamo?"

današnja tehnologija je primitives friendly pa i političke objave oni napišu iz Požege ili Foče da nam objasne bez potrebe da se uopšte predstave....

Fiksni sam imao 75-e u zemunu,a ovde u selu sam ga dobio,mislim 2011-e godine.I ne mislim da ga odjavljujem,jer kada zovem ove za TV i Internet,kada nesto nije u redu,dugo se ceka na razgovor sa operaterom.Zato je fiksni zakon.Moj je inace postanski.

Ево га, готово је коришћење фиксног телефона код ем те еса у мом домаћинству.
Дакле у домаћинству имам два фиксна телефона од којих је један упакован у Бокс 2 пакет а други је од јутрос у А1 мрежи.

Back