Pera_Zdera
Domaćin
- Poruka
- 3.555
Hmm pa pa..
Vidis moramo smisliti neku nagradu za pobednicu. :wink:
Vidis moramo smisliti neku nagradu za pobednicu. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda bi mogao jedan trbusni plesic (toples) u cokoladi.?nsbee:Momci, navedite jedan dobar razlog zasto bismo trebale da se lomimo u blatu, cokoladi... nebitno. Ako je zbog vas, to je najslabiji moguci razlog![]()
bez upotrebe ruku. :wink:DOKONI UM:Mislim da treba da se okušate u onoj borbi u rastopljnoj čokoladi. :wink:
Ja sam spreman da gledam i ako treba pomognem da kasnije skinete čokoladu sa sebe 8)
DOKONI UM:Mislim da treba da se okušate u onoj borbi u rastopljnoj čokoladi. :wink:
Ja sam spreman da gledam i ako treba pomognem da kasnije skinete čokoladu sa sebe 8)
iskreno ne bih rekla da je generacijski hir...ja sam prosla kroz sve to i pored mene su trckale napirlitane devojcice sa svojim macanima, ali ja nikad nisam bila takva. zivimo u svetu u kome se sve svodi na materijalno, ali bas bas sve, i ja sam razocarana u ovaj svet i danasnje drustvo uopste, pa se trudim da na neki nacin pobegnem od svega toga, te i od te materijalne strane "ljubavi".Pera_Zdera:E ovako pricah sa sestrom od mog druga (85-o godiste) i kaze ona kako su sve njene drugarice u tom nekom tripu - fensi tripu, glume sponzoruse i nadaju se da ce upecati nekog tipa u besnim kolim, naravno u taj film ide i gledanje doticnih emisija.
Pricah sa devojkom 79-o godiste, i pita se ona gde joj prodje mladost u nekakvom ludom nadanju o nekom princu u besnim kolima i glumljenju fensi napucane ribe))
Tako da sve ti je to generacijski hir, kad dodju u zrele godine doce im vec iz dupeta u glavu, nekima pre nekima kasnije. I te fensi gluposti ce im se rasprsiti pred ogledalom stvarnosti i realnosti.
PS Gresis ako mislis da se pitanje rada na sebi ima veze sa gledanjem takvih emisija. Svi mi manje vise radimo na sebi, ali nismo svi u fazonu gledanja takvih emisija...pu pu pu ...daleko bilo.
PPS Odlicno si primetila da je svakodnevna propaganda - dresiranje mladih devojcica - kave bi trbalo da budu. Pogledaj bilo koji zenski magazin i zilion uputstava i saveta kakao treba da se oblace, izgledaju ili ponasaju sve pod prikrivenim velom svetog cilja - upecati tipa u dobrim kolima. Cista dresura. Doticne emisije su istog sadrzaja.
Pera_Zdera:O dokoni imaces posla![]()
Pcelice izgleda Veca dobija prvu rundu, mislim ima nesto sto ti nemas... slikicu :wink:
storm cloud:Pera_Zdera:O dokoni imaces posla![]()
Pcelice izgleda Veca dobija prvu rundu, mislim ima nesto sto ti nemas... slikicu :wink:
Pcelica je imala slikicu, pa ko je video - video. :wink:

vecavestica:mozda bi mogao jedan trbusni plesic (toples) u cokoladi.?nsbee:Momci, navedite jedan dobar razlog zasto bismo trebale da se lomimo u blatu, cokoladi... nebitno. Ako je zbog vas, to je najslabiji moguci razlog![]()
hajde lepa kada su vec navalili da navijaju.![]()

Dolcezza:DOKONI UM:Mislim da treba da se okušate u onoj borbi u rastopljnoj čokoladi. :wink:
Nemo vise da prodajes fore iz "Aronde"... :wink:

DOKONI UM:Ne izlazim
krvolok:DOKONI UM:Ne izlazim
Pametno !!! Smanjuješ mogućnosti da ti kažu KO SI i ŠTA SI !!!
DOKONI UM:krvolok:DOKONI UM:Ne izlazim
Pametno !!! Smanjuješ mogućnosti da ti kažu KO SI i ŠTA SI !!!
Dobro de mani se... ko još izlazi iz razloga da bi ti neko rekao ko si i šta si.
Osim tebe.
Nemoraš ni da izađeš ja ću ti reći : Ti si dosadni glupi zidar sa skele.
To je opšte poznato, od Slane Bare do Veternika, pa se mirno, kad imam slobodan dan, krećem tom relacijom !!!
A ti i tako izolovan, strepi da ćeš biti podvrgnut LEKTORISANJU, jer ti neko upućen, može reći da je negacija od MORANJA odvojena, ma koliko ti to bilo čudno, zaboga kad SE MORA, MORA SE, nema tu mesta za nekakvo NE, pa još razdvojeno !!!![]()
storm cloud:Pera_Zdera:O dokoni imaces posla![]()
Pcelica je imala slikicu, pa ko je video - video. :wink:

11070VLX:SLIKICU JE MOZDA STAVILA, ALI ZASTO JE ONDA SKINULA?
11070VLX:POSTOVANI MOJI,
TRENUTAN REZULTAT JE:
VECA - 1![]()
PCELICA - 0![]()
11070VLX:--DA MI IPAK UBACIMO COKOLADU? JA VISE VOLIM NUTELU, KREM OD JAGODA, VELIKU PORCIJU SLAGA SA JEDNOM VISNJOM NA VRHU.--
nsbee:11070VLX:Hoce li Novi Sad stati iza ovog malenog ceda, hoce li publika prici pcelici, hoce li ona osvojiti nasa srca?
Ako se dobro secam, tvoje srce sam vec uspela da osvojim, a sta je dalje bilo... hm, necemo o tome!![]()

Pa dobro neki su videli neki nisu, ko ih sisa, tako im i treba kad su coravi.nsbee:@bg
Hm, svasta ce ljudi da pomisle zbog ovog tvog posta. Sto se tice onog parceta srca sto je kod mene, poslacu ti ga postom :wink:
Kakva je sad to fora sa slikicama? Pa ko je video, video je. A i ti me bar znas, a znas i Vecu. Slike ti nisu neophodne![]()
Hmmm, most interesting!storm cloud:E, a kako bodujete? Prema slici? Izbor za mis foruma?