Stavi prst na celo!

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veco, iskreno receno , kako iz jednog posta mozes zakljuciti da je neko tracara???? Sa UW-om sam potpuno na sigurnom, kada kazem da ga ta informacija uopste ne interesuje, posto covek jednostavno nije senzacionalista po prirodi! A sto se tice naseg lokalnog medijskog mogula, nisam bas sigurna da mu je u cilju da odaje te informacije! Zar ne? Tako da je sve bilo u sali a i ne vidim, zasto se sad mi tu tebi nesto pravdamo, il' nas volis il' ne! Poljubi il' ostavi! 8)

Napisala sam da je nebitno jer ne zelim oko toga da se nastavljam, a ne zato sto je meni nebitno, a tebi jeste. Iskreno, ni ne vidim tracarenje u onom sto je UW napisao. Eto to je sve, nista lose bre Veco :wink:

Dolcezza:
Veco, iskreno receno , kako iz jednog posta mozes zakljuciti da je neko tracara???? Sa UW-om sam potpuno na sigurnom, kada kazem da ga ta informacija uopste ne interesuje, posto covek jednostavno nije senzacionalista po prirodi! A sto se tice naseg lokalnog medijskog mogula, nisam bas sigurna da mu je u cilju da odaje te informacije! Zar ne? Tako da je sve bilo u sali a i ne vidim, zasto se sad mi tu tebi nesto pravdamo, il' nas volis il' ne! Poljubi il' ostavi! 8)
ma volim ja vas.
da vas ne volim ne bih svracala.
samo znas ono u stilu:sponzorusa.daje se cela,...
ma pun mi k..
svi ljudi koji me znaju,znaju da ja takvim razgovorima ne volim ni da prisustvujem.
svako zivi i radi onako kako njemu odgovara i ko sam ja da kritikujem ili komentarisem bilo ciji izgled,kosu,garderobu....
pa i ja sam blesava na svoj nacin i ne interesuje me da li to nekome smeta ili ne(izuzev ako nije u pitanju vredjanje)
prema tome drage moje nista nije licno,nisam imala nameru da vas uvredim samo sam se malkice iznervirala. :cry:
obecavam da se nece ponoviti. :D

vecavestica:
Dolcezza:
ma volim ja vas.
da vas ne volim ne bih svracala.
samo znas ono u stilu:sponzorusa.daje se cela,...
ma pun mi k..
svi ljudi koji me znaju,znaju da ja takvim razgovorima ne volim ni da prisustvujem.
svako zivi i radi onako kako njemu odgovara i ko sam ja da kritikujem ili komentarisem bilo ciji izgled,kosu,garderobu....
pa i ja sam blesava na svoj nacin i ne interesuje me da li to nekome smeta ili ne(izuzev ako nije u pitanju vredjanje)
prema tome drage moje nista nije licno,nisam imala nameru da vas uvredim samo sam se malkice iznervirala. :cry:
obecavam da se nece ponoviti. :D

Ali to stvarno nije razlog za nerviranje- ono sto ne mozes da promenis ne treba toliko da te tangira.

Samo veselo Veco :wink:

Čemu frka :? :?:
Rekao sam da to NEĆU NAPISATI :!: :!: :!:
Neću napisati ono što znam jer to bi ponelo lavinu daljih pitanja tipa :
1. Ko ti je to rekao
2. Kako znaš da je istina
3. Jesi li bio tamo, gledao, osetio

A pošto nisam željan da odgovaram na dalja pitanja ostaje da mi verujete da znam i da stojim kod onoga što sam napisao. I nisu u pitanju samo te dve voditeljke. Mnoge su identične. I na lokalnim TV stanicama. :wink:

Slabo!!! Mislio sam da ce ova rasprava pretvoriti u nesto vece, recimo svadju. :?

Bogami zenske, mislio sam da bas umete da se svadjate. Ok, malo ste se isprozivale. Nije lose. Ali verujem da mozete bolje. :P

Nego predlazem da se naslov ove teme promeni u "Ko je jaci: NSBEE ili VECAVESTICA?" :twisted:

Duel decenije! Sudar generacija! Rat Titana! Hoce li se konacno otkriti ko je superiorniji i dominantniji, a ko je zalutao i ostao gubitnik? Mi zelimo da vas vidimo u pravom izdanju. Mi zelimo da vidimo mec, ULTIMATE MEC!!! Da nastane krvoprolice!!! Zato, dame moje, ne oklevajte, pokazite sta znate...!!! :twisted: :twisted: :twisted:

A za ostale, prihvatam opklade do petka. :)

VECAVESTICA - 1,90
NSBEE - 2,20 (sorry!!!)

Min./max ulog na vecu: 20/50 dinara
Min./max ulog na pcelicu: 60/120 dinara

Posto je pcelica domacin, ima prednost domace publike. Ali pitanje je postavljeno. Hoce li Novi Sad stati iza ovog malenog ceda, hoce li publika prici pcelici, hoce li ona osvojiti nasa srca?

Veca, kao veciti duelista i pojedinka poznata po nesportskom ponasanju, ulazi u duel sa podrskom beogradskih predgradja i podrskom Dolcezze (who the f*u*c*k is Dolcezza?!!?!?!? :?: :?: :?: ).

Ocekujemo i upad "renegade" pojedinaca. Da li me to oci varaju ili se oglasio i nekakav umcic? Tu je i neki zalutali oblacak? Hoce li im se pridruziti misteriozni covek sumnjivog porekla AKA krvolok

Kocka je bacena! Ko ce da trijumfuje???

---OVO JE NEVEROVATNO!!! KREM SLOJ NS OKRUGA JE SPREMAN ZA OKRSAJ...!!!---

Pa nek vam je sa srecom!

I neka najbolja pobedi!!!

Ja vec tipovo, mada mislim da sam se presao!!! :cry:

Ne vidim bas da se Veca ponela nesportski,u svakom slucaju rado bi gledao taj duel. Ja navijam za meni omiljenu storm.Garantujem da bi ih smazala obe u jednom zalogaju.

Dobro pianje na koga li uloziti opkladu?Koja ima vise hrabrosti za otkacene stvari,recimo da postavi neke onako malo intimije slike na forum?Moze da utice na glas,pogotovo muske populacije?Za duel treba biti inteligentan,pa taman da pokazu sta imaju u rukavu,a mi cemo da uzivamo.Crvena Sonia je bome zestoko udarila po odredjenim clanovima.Pokazala se uspesno,mada ni odgovori nisu slabi.Bas kroz sukob moze da se vidi ko je dominatniji.Podrzavam taj predlog,za okrsaj.Moj glas ide onoj koja bude uspesnija.

Vreme je malo i devojke da unesu zabave na ovaj forum,a ne samo da se Dokoni i Krvolok prepucavaju.Verujem da bi zensko prepucavanje bilo zanimljivije.

istrazivac-ns:
Ne vidim bas da se Veca ponela nesportski,u svakom slucaju rado bi gledao taj duel. Ja navijam za meni omiljenu storm.Garantujem da bi ih smazala obe u jednom zalogaju.
Losmi, ne kontam! :idea: Koga bi Storm smazala u jednom zalogaju??! :shock: Ako si mislio na mene, ja nemam ni najmanji razlog da se prepucavam s njom.

11070VLX:
Slabo!!! Mislio sam da ce ova rasprava pretvoriti u nesto vece, recimo svadju. :?

Bogami zenske, mislio sam da bas umete da se svadjate. Ok, malo ste se isprozivale. Nije lose. Ali verujem da mozete bolje. :P

Nego predlazem da se naslov ove teme promeni u "Ko je jaci: NSBEE ili VECAVESTICA?" :twisted:

Duel decenije! Sudar generacija! Rat Titana! Hoce li se konacno otkriti ko je superiorniji i dominantniji, a ko je zalutao i ostao gubitnik? Mi zelimo da vas vidimo u pravom izdanju. Mi zelimo da vidimo mec, ULTIMATE MEC!!! Da nastane krvoprolice!!! Zato, dame moje, ne oklevajte, pokazite sta znate...!!! :twisted: :twisted: :twisted:

A za ostale, prihvatam opklade do petka. :)

VECAVESTICA - 1,90
NSBEE - 2,20 (sorry!!!)

Min./max ulog na vecu: 20/50 dinara
Min./max ulog na pcelicu: 60/120 dinara

Posto je pcelica domacin, ima prednost domace publike. Ali pitanje je postavljeno. Hoce li Novi Sad stati iza ovog malenog ceda, hoce li publika prici pcelici, hoce li ona osvojiti nasa srca?

Veca, kao veciti duelista i pojedinka poznata po nesportskom ponasanju, ulazi u duel sa podrskom beogradskih predgradja i podrskom Dolcezze (who the f*u*c*k is Dolcezza?!!?!?!? :?: :?: :?: ).

Ocekujemo i upad "renegade" pojedinaca. Da li me to oci varaju ili se oglasio i nekakav umcic? Tu je i neki zalutali oblacak? Hoce li im se pridruziti misteriozni covek sumnjivog porekla AKA krvolok

Kocka je bacena! Ko ce da trijumfuje???

---OVO JE NEVEROVATNO!!! KREM SLOJ NS OKRUGA JE SPREMAN ZA OKRSAJ...!!!---

Pa nek vam je sa srecom!

I neka najbolja pobedi!!!

Ja vec tipovo, mada mislim da sam se presao!!! :cry:
i jesi se presao?
lose si tipovao?
zar ti mislis da se ja plasim KREM sloja-ja koja sam iz predgradja Bg.
presao si se samo u jednoj stvari.
ja sam ipak dama.
ponekad se malo iznerviram ali umem da se kontrolisem pa cak i izvinim kada preteram.
doticne devojcice su takodje dame tako da je ovo bila samo konverzacija na povisenom nivou.
nista strasno
u svakom slucaju pozdravcic za tebe.
ja znam da ti ne bi bio na mojoj strani kada bi stvarno doslo do neke ozbiljne frke ali nisam ni ja drvo bez korena a imam i crni pojas...samo da se zna
:D :D :D

istrazivac-ns:

Dobro pianje na koga li uloziti opkladu?Koja ima vise hrabrosti za otkacene stvari,recimo da postavi neke onako malo intimije slike na forum?Moze da utice na glas,pogotovo muske populacije?Za duel treba biti inteligentan,pa taman da pokazu sta imaju u rukavu,a mi cemo da uzivamo.Crvena Sonia je bome zestoko udarila po odredjenim clanovima.Pokazala se uspesno,mada ni odgovori nisu slabi.Bas kroz sukob moze da se vidi ko je dominatniji.Podrzavam taj predlog,za okrsaj.Moj glas ide onoj koja bude uspesnija.

Vreme je malo i devojke da unesu zabave na ovaj forum,a ne samo da se Dokoni i Krvolok prepucavaju.Verujem da bi zensko prepucavanje bilo zanimljivije.
ja takodje mislim da se nisam ponela nesportski.
hvala sto si primetio.
a sto se tice slika pa pregledajte profile mozda vam se neka i svidi??? :wink:

nsbee:
istrazivac-ns:
Losmi, ne kontam! :idea: Koga bi Storm smazala u jednom zalogaju??! :shock: Ako si mislio na mene, ja nemam ni najmanji razlog da se prepucavam s njom.
devojcice,pa momci jos nisu shvatili da smo mi dame od glave do pete.
pozdravcic

/me kupio karte za prvi red
Ocu da vidim krv.(zenucu se ako bude bitka u blatu) :lol:
Neki su vec odabrali svoju stranu ocigledno, neravnomerne kvote. Samo vi ubacite jos neku u ring da bude interesantnije. :wink:

Momak...kokice!!!

Back