storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
nsbee:Ma ovo je sad vec sprdnja sa slikama. Sasvim je nebitno kako ko izgleda. Nije ovo forum za upoznavanje potencijalnih buducih.
Ma da i to. Onda necu. Za sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nsbee:Ma ovo je sad vec sprdnja sa slikama. Sasvim je nebitno kako ko izgleda. Nije ovo forum za upoznavanje potencijalnih buducih.
vecavestica:e tako je i on mene video :wink:storm cloud:vecavestica:kao i ti sto si me videla???storm cloud:Mozda te video izdaleka.![]()
:shock: :shock: :shock:
Sad nista ne razumem. Ja te nisam videla uopste.
ops:storm cloud:Pera_Zdera:Vidi ja necu da postavim sliku iz odredjenih razloga, ali ako hoces mozemo izvrsiti jednu naturalunu razmenu putem mailova i to bez koriscenja lightning, mozaik i ostalih efekata. :wink:
Pa ako je to na moj racun (a osecam se prozvanom), slika nije posvetljena, nego prosto nije uspela, pa je ispalo zgodno za stavljanje u profil. 8)
nsbee:C C C, bruka! :shock:
Nista Veco, igramo zajedno trbusni! :wink: Storm, ajd' s nama![]()
A mozda stavim jednu pravu pravcatu slikicu, dusu dalu za trbusni ples.ops: Ali i pcelica mora da vrati svoju onda. :wink:
I kad sedas na net, onda si samo u gacicama obucena, mislim takav je obicaj! :wink:SINDI:Kakvi su to fazoni sa slikama? Ja sam pre neki dan dobila na pp poruku sledece sadrzine: Ajd posalji mi mail da ti posaljem sliku, a posalji i ti meni svoju fotku, dosta je za pocetak. :shock: :shock: :shock:nsbee:Uh, dobro je! Niko nikog nije video i sad smo svi/e na istom :wink:
Kakvu fotku? Kakav pocetak?
Nik mi je totalno nepoznat, i bila sam zatecena?!![]()
Da li je to praksa, da se fotke tako frljaju okolo(ja sam na forumu tek dva meseca, nisam upucenaops: ko Kostunica
) ili sta?

storm cloud:Nemam je na ovom kompjuteru. Onda ujutro.
Kako nemaš ?!? Pa, Suzana Mančić, sa tvog profila, me uvek pogleda, ko' živa, kad tuda prođem !!!
krvolok:Kako nemaš ?!? Pa, Suzana Mančić, sa tvog profila, me uvek pogleda, ko' živa, kad tuda prođem !!!
storm cloud:krvolok:Kako nemaš ?!? Pa, Suzana Mančić, sa tvog profila, me uvek pogleda, ko' živa, kad tuda prođem !!!
Ko ti je kriv, sto viris stalno u moj profil?
Pa, ne bih, ali mi se i nehotice, prosto NAMEĆE !!!![]()
To sto se damica ne seca, to jeste minus za mene. Verovatno nisam ostavio lep utisak. Ali ne mogu da podnesem da me neko naziva lazovom. To je jos gore. 
ops:
ops:Pera_Zdera:Ne cini drugima ono sto ne zelis da ucine tebi - naucio od Licanina![]()

Jao, sad sam skenjala mog bg drugara!11070VLX:Vratilo mi se kao bumerang!!!![]()
Neka, neka.....![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
ops:
ops:
storm cloud:Nemam je na ovom kompjuteru. Onda ujutro.

storm cloud:storm cloud:Nemam je na ovom kompjuteru. Onda ujutro.
Bila moja prava necenzurisana slika celo pre podne danas. E, a sad je sklanjam.
Pa, nisi je sklonila, isti pogled ...
storm cloud:storm cloud:Nemam je na ovom kompjuteru. Onda ujutro.
Bila moja prava necenzurisana slika celo pre podne danas. E, a sad je sklanjam.![]()

krvolok:Pa, nisi je sklonila, isti pogled ...
E sad je red i tebe neko da skenja.nsbee:Jao, sad sam skenjala mog bg drugara!11070VLX:Vratilo mi se kao bumerang!!!![]()
Neka, neka.....![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
ops:
ops:
Nemoj da![]()
Kiss :wink:

11070VLX:ZA VECU:
Pa naravno, draga da smo se videli. Bilo je lepo sresti te. Ako se ne varam, Venecija je bila u pitanju. A i dosta je vremena proslo od tada.
u Veneciji sam se videla samo sa jednim dasom a to nisi bio ti.
ti i ja smo imali drugaciji dogovor(isao si na "sastanak" sa poslovnim partnerima u NS)i nisi se pojavio.
cak se nikada vise nisi javio ni da se izvinis.
ako racunas da se ja ne secam zato sto sam senilna-e pa nisam.
mislim da bi ti bilo pametnije da iskuliras?
u svakom slucaju oprosteno ti je
storm cloud:krvolok:Pa, nisi je sklonila, isti pogled ...
Pogledaj bolje!
Pogledao bolje, i opet ponavljam : isti pogled ... , izgled ... , PRAZAN !!!
), Venecija kao na Bulevaru, ili Venecija kao kod Dun. parka?nsbee:Venecija kao u Italiji (skromna sam), Venecija kao na Bulevaru, ili Venecija kao kod Dun. parka?
underwater:nsbee:Venecija kao u Italiji (skromna sam), Venecija kao na Bulevaru, ili Venecija kao kod Dun. parka?
mislis gondola? :wink:
ops:
ops:
ops: