Stavi prst na celo!

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pera_Zdera:
E ovako pricah sa sestrom od mog druga (85-o godiste) i kaze ona kako su sve njene drugarice u tom nekom tripu - fensi tripu, glume sponzoruse i nadaju se da ce upecati nekog tipa u besnim kolim, naravno u taj film ide i gledanje doticnih emisija.

Pricah sa devojkom 79-o godiste, i pita se ona gde joj prodje mladost u nekakvom ludom nadanju o nekom princu u besnim kolima i glumljenju fensi napucane ribe :)))

Tako da sve ti je to generacijski hir, kad dodju u zrele godine doce im vec iz dupeta u glavu, nekima pre nekima kasnije. I te fensi gluposti ce im se rasprsiti pred ogledalom stvarnosti i realnosti.

PS Gresis ako mislis da se pitanje rada na sebi ima veze sa gledanjem takvih emisija. Svi mi manje vise radimo na sebi, ali nismo svi u fazonu gledanja takvih emisija...pu pu pu ...daleko bilo.

PPS Odlicno si primetila da je svakodnevna propaganda - dresiranje mladih devojcica - kave bi trbalo da budu. Pogledaj bilo koji zenski magazin i zilion uputstava i saveta kakao treba da se oblace, izgledaju ili ponasaju sve pod prikrivenim velom svetog cilja - upecati tipa u dobrim kolima. Cista dresura. Doticne emisije su istog sadrzaja.
iskreno ne bih rekla da je generacijski hir...ja sam prosla kroz sve to i pored mene su trckale napirlitane devojcice sa svojim macanima, ali ja nikad nisam bila takva. zivimo u svetu u kome se sve svodi na materijalno, ali bas bas sve, i ja sam razocarana u ovaj svet i danasnje drustvo uopste, pa se trudim da na neki nacin pobegnem od svega toga, te i od te materijalne strane "ljubavi".
A sto se tice ovih emisija debelo si u pravu. Napadaju sa svih strana, preko svih mogucih mas medija, te se moje jedino konzumiranje novih tehnologija svodi na vokmen, cd plejer, kompjuter (internet, samo za sometimes forumarenje i proveru e maila)....
:D

DOKONI UM:
krvolok:
DOKONI UM:

Pametno !!! Smanjuješ mogućnosti da ti kažu KO SI i ŠTA SI !!!

Dobro de mani se... ko još izlazi iz razloga da bi ti neko rekao ko si i šta si.
Osim tebe.
Nemoraš ni da izađeš ja ću ti reći : Ti si dosadni glupi zidar sa skele.

To je opšte poznato, od Slane Bare do Veternika, pa se mirno, kad imam slobodan dan, krećem tom relacijom !!!
A ti i tako izolovan, strepi da ćeš biti podvrgnut LEKTORISANJU, jer ti neko upućen, može reći da je negacija od MORANJA odvojena, ma koliko ti to bilo čudno, zaboga kad SE MORA, MORA SE, nema tu mesta za nekakvo NE, pa još razdvojeno !!!
:lol:

storm cloud:
Pera_Zdera:
O dokoni imaces posla :lol:

Pcelice izgleda Veca dobija prvu rundu, mislim ima nesto sto ti nemas... slikicu :wink:

Pcelica je imala slikicu, pa ko je video - video. :wink:

SLIKICU JE MOZDA STAVILA, ALI ZASTO JE ONDA SKINULA?

DRAGA ZAO MI JE.

POSTOVANI MOJI,

TRENUTAN REZULTAT JE
:

VECA - 1 :lol:
PCELICA - 0 :cry:

--DA MI IPAK UBACIMO COKOLADU? JA VISE VOLIM NUTELU, KREM OD JAGODA, VELIKU PORCIJU SLAGA SA JEDNOM VISNJOM NA VRHU.--

11070VLX:
SLIKICU JE MOZDA STAVILA, ALI ZASTO JE ONDA SKINULA?

Da ne vide nevaljali forumasi. :wink:

11070VLX:
POSTOVANI MOJI,

TRENUTAN REZULTAT JE
:

VECA - 1 :lol:
PCELICA - 0 :cry:

E, a kako bodujete? Prema slici? Izbor za mis foruma?

11070VLX:
--DA MI IPAK UBACIMO COKOLADU? JA VISE VOLIM NUTELU, KREM OD JAGODA, VELIKU PORCIJU SLAGA SA JEDNOM VISNJOM NA VRHU.--

Bljak, ja priznajem samo Eurokrem!

nsbee:
11070VLX:
Hoce li Novi Sad stati iza ovog malenog ceda, hoce li publika prici pcelici, hoce li ona osvojiti nasa srca?

Ako se dobro secam, tvoje srce sam vec uspela da osvojim, a sta je dalje bilo... hm, necemo o tome! :lol:

NISI GA OSVOJILA. UKRALA SI GA, PODELILA I VRATILA JEDAN KOMAD, A DRUGI SI VEROVATNO ZADRZALA KAO TROFEJ!!! AH, SECAM SE KAO DA JE BILO JUCE. CEKAO SAM TE KOD SPENSA, BIO SAM U NEKIM DRONJCIMA, HTEO SAM STO PRE DA TE VIDIM, NISAM STIGAO NI DA SE PRIPREMIM, NAPOLJU JE PADAO GRAD (oni veliki komadi leda, i dan danas imam oziljke po glavi), A TI NISI DOSLA. POSLALA SI MI PISMO, PAPIR JE BIO UMAZAN TVOJIM KARMINOM, REKLA SI DA ME VISE NE VOLIS, DA SI SRELA DRUGOGA COVEKA I DA SE VISE NIKADA NECEMO VIDETI. IZASAO SAM IZ STANA, SISAO (pardon, sishao!) NIZ STEPENICE, ISTRCAO NA ULICU U NADI DA CE ME NESTO ZGAZITI. MEDJUTIM, VRSILI SE NEKI RADOVI TAKO SE U ULICI NIJE ODVIJAO SAOBRACAJ. UGLEDAO SAM NEKU TRAFIKU I ONAKO SAV UPLAKAN, DOTRCAO DO NJE I ZAMOLIO ZA ZILETE. REKLA JE DA NEMA, DA JE POSLEDNJI KOMAD PRODAT ISTO JEDNOM SAMOUBILACKI NASTROJENOM GOSPODINU KOJI JE NESTAO U NEPOZNATOM PRAVCU. KAZE DA JOJ SE ISPOVEDIO I DA JE UPAMTILA SAMO JEDAN DETALJ. REKAO JE DA GA JE OSTAVILA NOVOSADJANKA. KAKO JE SVET MALI!!! U NADI DA CU SEBI TOG DANA DA OKONCAM ZIVOT, POTRAZIO SAM NEKU ULICU U KOJOJ IMAJU TRAMVAJSKE SINE. MISLIO SAM " 'EBI GA, MORA JEDNOM DA UPALI!!!". I NADJEM STANICU I SINE I NAROD KOJI CEKA, VEROVATNO DEVETKU. POGLEDAM LEVO, PA DESNO I VIDIM KAKO SE MASINA PRIBLIZAVA. NA NEKOLIKO METARA UDALJENOSTI, ODLUCNO SKOCIM NA SINE, NEKA ZENA VRISNU, JA BRZO LEGNEM KAD... IZLETE TRAMVAJ IZ SINA. MISLIM SE "PA GDE BAS DANAS DA IZLECE IZ SINA, MAMICU MU J.......!!!" ELEM, KADA JE IZLETEO, ODLETE U MASU KOJA GA JE CEKALA TOLIKO DUGO. NIKO NIJE PREZIVEO. SEM MENE.

VIDIS KOJE SI KRVOPROLICE PROUZROKOVALA, DRAGA MOJA. UMESTO DA TI BUDE ZAO, TI MI SE JOS I PODSMEVAS. :cry: :cry: :cry:

Sram te bilo, bezobraznice jedna!!! :wink: :twisted:

@bg
Hm, svasta ce ljudi da pomisle zbog ovog tvog posta. Sto se tice onog parceta srca sto je kod mene, poslacu ti ga postom :wink:
Kakva je sad to fora sa slikicama? Pa ko je video, video je. A i ti me bar znas, a znas i Vecu. Slike ti nisu neophodne :lol:

nsbee:
@bg
Hm, svasta ce ljudi da pomisle zbog ovog tvog posta. Sto se tice onog parceta srca sto je kod mene, poslacu ti ga postom :wink:
Kakva je sad to fora sa slikicama? Pa ko je video, video je. A i ti me bar znas, a znas i Vecu. Slike ti nisu neophodne :lol:
Pa dobro neki su videli neki nisu, ko ih sisa, tako im i treba kad su coravi.

Back