Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa koristim primer koji će svi razumeti...a on je najrasprostranjeniji tj. najzarazniji.
Pa ako uzmemo u kojoj je količini, svakako da je najopasniji.
Ma nismo ti i ja, već ja i borac za p. ž. :roll: a ti nas prokomentarisala.
Ala ti smeta kada ti neko nabraja mane....pa to ti je. Svi volimo da nas tapšu po ramenu...ali kada ti neko kaže da je loše to što kradeš...e onda smo jako ljutri. :azdaja::kletva::poludeo: Volimo da nam kažu..bravo, nastavi da kradeš. :klap::super::hej::okok::maramica::mazi:
Ne sviđa mi se ta logika....bolje sprečiti, nego lečiti.

Jedan pravoslavni hriscanin je rekao da kada ne bi imao da bi isao da krade i molio onda za oprost jer sta drugo moze???
A ne obrati se Bogu sa verom da ce se Bog pobrinuti, @AMAUNT evo jos jedan primer za ''one++ hriscane!

Pa koristim primer koji će svi razumeti...a on je najrasprostranjeniji tj. najzarazniji.
Pa ako uzmemo u kojoj je količini, svakako da je najopasniji.
Ma nismo ti i ja, već ja i borac za p. ž. :roll: a ti nas prokomentarisala.
Ala ti smeta kada ti neko nabraja mane....pa to ti je. Svi volimo da nas tapšu po ramenu...ali kada ti neko kaže da je loše to što kradeš...e onda smo jako ljutri. :azdaja::kletva::poludeo: Volimo da nam kažu..bravo, nastavi da kradeš. :klap::super::hej::okok::maramica::mazi:
Ne sviđa mi se ta logika....bolje sprečiti, nego lečiti.

:rotf::rotf::rotf:
Kako ti masiraš svoj ego, pa to je fascinantno :lol:
Svet je zaražen religioznim ekstremistima koji je potrebno da se malo zaraze najrasprostanjenijim "sportom", tj kurvanjem, a ne da leče svoje sexualne frustracije popovanjem i širenjem svojih zatucanih, uskih i ograničenih pogleda na svet.
Ne smeta meni ništa, samo ti nabacuj i prepisuj meni sve ono što ne smeš sebi da zameriš, a i ne moraš, jer je tvoj lični Bog tebi sve dozvolio i sve ti oprašta :)

Opet kurvanje :lol:.

Pa jeste, nekulturno je i ružno jedan tako uzvišeni čin vrhunca razmene energije nazvati kurvanjem.
To je nisko, a usuđujem se reći i vrlo - đavolski, satanistički.

(pokušavam da ukažem na ekstremnost lepljenja etikete, zato koristim te termine, ne iz namere da uvredim, da se razumemo).
Ja se izvinjavam :rumenko: al' šalje se poruka koju će svako razumeti.

Pa i ubica može da kaže da ima "uzvišeni čin vrhunca razmene energije" kada počne da rešeta. (ovo je samo primer, da se razumemo)

Ja se izvinjavam :rumenko: al' šalje se poruka koju će svako razumeti.

Pa i ubica može da kaže da ima "uzvišeni čin vrhunca razmene energije" kada počne da rešeta. (ovo je samo primer, da se razumemo)

On to može reći, ali čin ubijanja ne može nikako da se poredi sa činom seksa, ne znam kako ti to uopšte pade na pamet. To je baš "mixing frogs and grandmothers" :lol: .

Koji apsurd od teme, smejurija i cirkus. Sam naslov je gola kontradikcija.

Elem, sama Biblija je kamara opisa natprirodnih pojava i misterija!

Mislim, po ćemu se razlikuje Mojsijevo razdvajanje mora da narod zbriše tuda pred progonom rimljana i moja lična misterija čarapa i veš mašine?

Jebte, kad god ubacim čarape u mašinu, paran broj -izvadim neparan! Uvek fali!
Rastavio mašinu, sve pregledao, majstor isto -ali čarapa nema pa nema!

I sad, koja je razlika u tome?

Dve hiljade godina se opisuje to čudo, a moje čarape ni lokalne novine da spomenu...

Ili ono vaskrsnuće i farbanje jaja. Podseća me na moje bele čarape koje se ofarbaju zato što sam ih ja bilmez trpao sa šarenim...

:rotf::rotf::rotf:
Kako ti masiraš svoj ego, pa to je fascinantno :lol:
Svet je zaražen religioznim ekstremistima koji je potrebno da se malo zaraze najrasprostanjenijim "sportom", tj kurvanjem, a ne da leče svoje sexualne frustracije popovanjem i širenjem svojih zatucanih, uskih i ograničenih pogleda na svet.
Ne smeta meni ništa, samo ti nabacuj i prepisuj meni sve ono što ne smeš sebi da zameriš, a i ne moraš, jer je tvoj lični Bog tebi sve dozvolio i sve ti oprašta :)
:lol: ala znaš da pogodiš...:lol:
E sad me potsećaš na homoseksualca. :lol: Sad ide taj primer. (ala sam pun primera :hvala:)
I homoseksualci se pozivaju da budemo opušteni, da sve isprobamo u životu, da "uživamo" i da se prepustimo strastima...i oni imaju parolu na kojoj se kaže da su srećni...a da li je to tako...
Smeta tebi itekako kada pomenem sotonu, i kada nabrajam šta nije ugodno pred Bogom...navikla si da ti neko umiruje savest...a sada ti je itekako proradila. :super:

Zapravo, Servant, ja nemam ništa protiv da ostaneš i nevin do kraja života, i da smatraš seks poganim i odvratnim.
Ali mi jako smeta kada sve koji ne dele to mišljenje nazivaš kurvama i kurvarima, na osnovu nekakvih citata iz nekakve knjige.

To je to - ne dozvoliti ostalima da imaju svoj stav.

Pa isto tako ja mogu lepiti Kroulijeve citate ovde iz Knjige Zakona na pdf Religija i skrivati se iza istih, na isti način. i vršiti pritisak na ostale da se klanjaju Gospi Babalon :lol: .
I nazivati kojekakvim imenima radnje i navike drugih ljudi...

Ali, čemu onda svrha takve rasprave?
Ako u sebi ne možemo smoći snage da prihvatimo druge onakve kakvim jesu (dokle god ne štete drugima, a ja stvarno ne vidim da ljubav prema seksu između ostalog uništava poredak kosmosa), onda treba da dobro porazmislimo o našim duhovnim merlima.

On to može reći, ali čin ubijanja ne može nikako da se poredi sa činom seksa, ne znam kako ti to uopšte pade na pamet. To je baš "mixing frogs and grandmothers" :lol: .
Pa naveo sam težak primer...bitna mi je poruka, ne težina. :lol:
Bitno je da svako može reći da je to "uzvišeni čin vrhunca razmene energije" za bilo šta...i da mu to bude izgovor za bilo šta.

Danas i od postanka sveta ovde se odvija borba izmedju dobra i zla. Na jednoj strani je Bog a na drugoj Sotona, i svaki covek svojom vlastitom voljom bira na kojoj se strani nalazi. Duhovi postoje ali to nisu duhovi nasih predaka, vec su to demoni kako ih naziva Sveto Pismo. Sotona se pojavljuje kao duh kao prorok u cilju da obmani narod i da bi u sto vecem broju zaveo ljude na njegovu stranu. Ono sto si ti opisao nije od Boga jer imamo primer u Svetom Pismu kako su se andjeli javljali i na koj nacin. Ono sto treba da te zabrinjava jeste da si video demona koji ide ka tebi. Zasto je to sto treba da te zabrinjava pa jednostavno demoni ne mogu nista onima koji su pod Bozjom zastitom. I zato ti predlazem da uzmes Bibliju jer ona je jedino oruzje i jedini nacin da se izbavis od Sotone. pozdrav

JA BOOOOOOOOOG , Kazem ti da Pojmovi Sotona( izmislili ga Katolici) a VI SERBI kazete "VRAG" je izmisljotina ljudi da biste bili slugani i sluzili njima kao i roblje i kao sredstvo za zadovoljavanje -SEEEEEEKS"

Nikako ne uzimam u zastitu one koji su se prikljucili bilo kojoj religiji i u njihovo ime , Kao da su sluge moje bozje, KAQZEM JOS JEDNOM.

NIIIIIIIIKKKKKKKKAAAAAADDDDDDDD NI(SAM NIKOGA POSLAO NA ZEMLJU DA ME PREDSTAVLJA, ONAJ KO TO KAZE TAJ LAZE<KO LAZE TAJ KRADE< KO KRADE TAJ I UBIJA>

JEL VAAAAAAM JASNO.

:lol: ala znaš da pogodiš...:lol:
E sad me potsećaš na homoseksualca. :lol: Sad ide taj primer. (ala sam pun primera :hvala:)
I homoseksualci se pozivaju da budemo opušteni, da sve isprobamo u životu, da "uživamo" i da se prepustimo strastima...i oni imaju parolu na kojoj se kaže da su srećni...a da li je to tako...
Smeta tebi itekako kada pomenem sotonu, i kada nabrajam šta nije ugodno pred Bogom...navikla si da ti neko umiruje savest...a sada ti je itekako proradila. :super:

Pa da, baba se češe tamo gde je svrbi, tako i ti... kurvanje, homosexualizam :lol:

Da li su homosexualci srećni, pa verujem da su srećniji od tebe. Uostalom, što ti oni tako smetaju, pa homosexualizam postoji od kad je čoveka, da li si ti čuo za reč "diskriminacija"... Servant, cenim ja tebe, ali previše sebi dopuštaš.
Meni ne smeta pominjanje Sotone (ponavljam, ispoštuj neprijatelja pa koristi veliko početno slovo :lol:), koliko tebi prija pominjenje istog.
Šta ti, vere ti, znaš o mojoj savesti?... rekoh lepo, previše sebi dopuštaš.

Pa da, baba se češe tamo gde je svrbi, tako i ti... kurvanje, homosexualizam :lol:

Da li su homosexualci srećni, pa verujem da su srećniji od tebe. Uostalom, što ti oni tako smetaju, pa homosexualizam postoji od kad je čoveka, da li si ti čuo za reč "diskriminacija"... Servant, cenim ja tebe, ali previše sebi dopuštaš.

Prvo nasato je kasnije, ne od kad je čovek stvoren, u Bibliji ima i primer za to!
Drugo to nije bolest vec izbor, a oni ako hoce u pakao neka idu, ja im ne mogu nista ako su tako izabrali!

Back