gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Ae prestanite da *erete vise sa tom ne zavisnom Vojvodinom. !?)
vala bash
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ae prestanite da *erete vise sa tom ne zavisnom Vojvodinom. !?)
..nemo da mi Rvati..pocmemo da pravimo kraljevnu..Rvacku....
..928g..
![]()
....![]()
a kantoni? jel' već bilo reči o tome?
domaći termin županija je sad već kroatizam a nekad je srbija pre hrvatske bila u župama, mada je meni i to dobro rešenje...
podržavam duletov predlog o totalnoj decentralizaciji
al ako se pametno zakonski uredi pravna pozadina priče.
i da ne bude umesto svako za svoj region/rejon no za svog diktatora,
misliti i o tome blagovremeno
(da ne dobijemo umesto jednog pogrešnog više desetina pogrešno izabranih
a da im se "može" da vladaju kako hoće)
Ae prestanite da *erete vise sa tom ne zavisnom Vojvodinom. Ti znas sta ce biti sa Vojvodinom, pune vam glave sa sve kojekakvim budalastinama. Eto ja kazem da nece biti nezavisno, eto i ja sam upravu; za sve radikali moraju da budu u pravu (mozda im zaista pomazu one vestice u parlamentu da vide buducnost!?)
A u tu tradiciju prouchi malo bolje!, jedu nash VOJVODJANSKI hleb i bez njega bi umreli od gladi,
brate koja je to logika da nekome dajesh sve a on ti vraca svega 7% ... to ne bi ni lud vechno izdrzhao...
A vidi ,ja sam nacionalista,a najbolje prijateljice su mi Madjarice...........................jel mozes ti to da poverujes,da ne kazem, da utuvis u tu svoju glavu?Samo jedan neobrazovan, zao itd. Chovek pochinje sa direktnim i odvratnim "Turskim" vredjanjem kao Ti druzhe. A kad bolje razmislim ... pas ne lazhe, to mozhda u tvojoj poslovici, ili sam ja mozhda pomeshao neka cirilichna slova. Mozhesh Ti druzhe da prodajesh tu tvoju prichu nekome drugom, mislim o tvojoj pshenici, hlebu itd... Ja za svoj hleb radim na njivi i plus radim u prosveti i teshko zhivim. Danas normalan "civilizovan" chovek nije nacionalista, nema nishta protiv madjara, rumuna i drugih nacija vec saradjuje sa njima da bi i on i oni normalno i lepo zhiveli od poshtenog rada. Josh jednom naglashavam CIVILIZOVAN chovek za razliku od Tvojih radikala, dss-OVACA itd. R. Srbija troshi novac od "svog" budzheta samo na Beograd a to dobro znaju i poshteni ljudi sa Juga Srbije. Toliko od mene... mozhda bi mogao da upishesh neku vechernju shkolu pa bi te tamo nauchili lepshem i civilizovanijem ponashanju...
On je, čak, situaciju u Vojvodini indirektno doveo u vezu sa Kosovom i ponovio da je komunistički ustav iz 1974. godine najbolje rešenje!
Treba ga privesti na informativni razgovor što je pojeo burek kod Šiptara!

pa reko je Milosevic a ne Srbija ,mislim nije vam to valjda isto ?
pa reko je Milosevic a ne Srbija ,mislim nije vam to valjda isto ?
Predsednik LSV-a Nenad Čanak opet je juče žestoko napao državu izjavom da je Srbija okupirala Vojvodinu u vreme Slobodana Miloševića! Čanak dalje tvrdi da je Vojvodina i dalje u zatvoru!
pa nije , to je bilo samo kod Luja XIV da je on bio drzava , mislim sta sada i Tadica poistovecujes sa Srbijom ?