Status na Forumu..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.017
Ovde je neko namcorast,neko je otvoren,neka je rezrvisana al ima potajnu zelju da iskaze ono sta oseca stvarno,,
opet svako igra neku ulogu po čemu nas okarekterisu,,:lol:
Prakticno 100 ljudi je i 100 ćudi..

Moj znam..Ako sretnem neku forumasicu na kafu 99% znace da zelim da se poseksamo bez dodatnih muvanja,,,:lol:

Vaš?

Poslednja izmena:
Ovde je neko namcorst,neko je otvoren,neka je rezrvisana al ima potajnu zelju da iskaze ono sta oseca stvarno,,

Moj znam..Ako sretnem neku forumasicu na kafu 99% znace da zelim da se poseksamo bez dodatnih muvanja,,,:lol:
nista nisi znao o sebi kod ovde nisi doso:heart:

ako sretnem forumasicu bezim na suprotnu stranu ulice da ne mazi po kosi I balavi u obraze ko babci kad sam bio dete
ovo mi dodje ko mesto za ispitivanje stvorova koje svakodnevno izbegavam u rl bez kontaminacije direktnim kontaktom

...sresti forumašicu poslije svega napisanog i pretrešenog
lakše je imati dalji put jer praktično se i znamo...počinje 'razgovor' neopterećen i ako preraste u želju za sretanjem
olakšice su vidne i nema skrivalica...može i dalje isto prijateljstvo može i dalje u svim pravcima ali barijera osnovnog je
prebrodjena...sretnes se ka sa većpoznatim i sasvim prirodno naprijed....malo je teže kad se dese neobjačnjive stvari kad se dogovoriš i odjednom sve se gasi i poslije toga i na forumu kao da se uplaši od susreta...ne bolujem od toga da se ne predomisli jer sebe bar poznajem...ali ima zaista veoma čudnih forumaša i mora se to znati...jedino ne razumijem kad neko tako neprijatno postuje i bez razloga da uhvatim sebe u nemoć odgovora ili neodgovora..tada često pustim neka se tako i završi...
...meni je forumašenje zaista prijatno sa osobama neopterećenim nekakvim prosipanjem znanja i obaveznog isticanja i respektovanja...uvijek sam spreman za sve zdrave puteve...a, zaista ima osoba koje bih volio sresti i vidjeti lik i ponašanje i čime 'pokrijeve' svoje zloćosti koje izlijeva nepotrebno...ovdje smo za razbibrigu ili usmjerenja jer ,- svi ljudi, sve z n a j u ...

Ovde je neko namcorast,neko je otvoren,neka je rezrvisana al ima potajnu zelju da iskaze ono sta oseca stvarno,,

Vaš?

Moj status ... izgubljen slučaj kao i ti, i ostali svi :aha:... bar većina, na čelu sa mnom (da se neko ne uvredi)!

Back