- Poruka
- 77.500
Znači isto samo što su ranije bili humanijiPostoji i danas lapot, u vidu ekstremno niskih penzija i sve skupljih
lekova i operacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači isto samo što su ranije bili humanijiPostoji i danas lapot, u vidu ekstremno niskih penzija i sve skupljih
lekova i operacija.
Ma јок, прије неко вече одем у кафану и видим да култ не да још живи, већ је и напредовао сад се уз мушкарце и дјевојке опијају осим што се увијајуTo š da vidiš tek u Dženet![]()
А не могу ја тамо ући ја сам "цео"To š da vidiš tek u Dženet![]()

Јел' мислиш на нешто конкретно кад ово кажеш или онако уопштено, како то мислиш да их жртвујемо?Zapravo, veliko je pitanje, kome danas žrtvujemo decu? Kome ih
dajemo, odmah po rođenju?
Ne želimo da priznamo da oni svoje živote nemaju?
https://www.telegraf.rs/vesti/12586...bio-svog-oca-zbog-starog-srpskog-obicaja-fotoZnači isto samo što su ranije bili humaniji![]()
To neki pravoslavni kult (Bože me prosti) pošto je ovaj stari izumroMa јок, прије неко вече одем у кафану и видим да култ не да још живи, већ је и напредовао сад се уз мушкарце и дјевојке опијају осим што се увијају.
Mnogo humaniji.Znači isto samo što su ranije bili humaniji![]()
Bukvalno ih žrtvujemo. Predajemo ih u ruke sistemu.Јел' мислиш на нешто конкретно кад ово кажеш или онако уопштено, како то мислиш да их жртвујемо?
Не бих рекао, атавизми су још прилично живахни, мислим да је моје гледиште веома блиско оном од мнемозине по питању овога, има ту доста сујевјерја и мрака.To neki pravoslavni kult (Bože me prosti) pošto je ovaj stari izumro![]()
Bukvalno ih žrtvujemo. Predajemo ih u ruke sistemu.
Pomažemo im da postanu što poslušniji robovi.
.Kod Crnogoraca ženu maljem po glavi, neki običaji moraju da se zadrže
Uf a pravoslavni su cvećekeНе бих рекао, атавизми су још прилично живахни, мислим да је моје гледиште веома блиско оном од мнемозине по питању овога, има ту доста сујевјерја и мрака.
Srbe su skenjali i Grci i Nemci uz pomoć naših šljamova, jedino nešto malo u selima ostalo a i to će da nestane.Још неки су задржали обичај, али искључиво за србе.
Па нисам рекао да су цвећке, али "идеја" је у принципу боља, сад колико се ми тог држимо, то је друга стварUf a pravoslavni su cvećeke
Prepodne na Ostrog uveče Budva ojha u dopičnjaku
Samo mi nije jasno čega se to Srbin stidi i osuđuje i pametuje da smo sad pametniji zato što je neki 21 vek.
Vera u Boga je lična stvar, a običaji i tradicija je ono što nas vezuje. Ko ne poštuje sebe bolje da ga nema.
.Bolja je što je znamo tj poznata nam je.Па нисам рекао да су цвећке, али "идеја" је у принципу боља, сад колико се ми тог држимо, то је друга ствар.
nisu svi stećci bogumilski, ima i srpskih i keltskihМа их колико хоћеш: Вележ, Власиње, Рујник, Рујевица, Јариње, Стражбеница, Стражиловац, Чрниловац,...
А што се тиче те приче о Богумилима и како су ти стећци њихова заоставштина, то је просто смијешна измишљена конструкција, надгробни споменици о којима говоримо се често налазе на сеоским и породичним гробљима гдје ти људи немају појма о богумилима, али знају да ту леже њихови преци. Средњевјековна Босна и Херцеговина је била српска држава, довољно је погледати владаре. Са друге стране имамо ту митоманију о богумилима, која се ничим не може поткријепити, немамо никакве историјске личности, никакве грађевине, тако да су богумили били управо оно како их историја и представља, а то је минорни вјерски покрет, ма како их сад покушавали представити, претпостављам да су они направили пирамиде по Босни , па су се египћани овдје школовали.
Robovanje čovečanstva maloj grupi povlašćenih ljudi, lepo upakovano u formu demokratije - Definicija zapadne civilizacije.Bukvalno ih žrtvujemo. Predajemo ih u ruke sistemu.
Pomažemo im da postanu što poslušniji robovi.